- 3 Temmuz 2018
- 4.044
- 17.698
- 208
- Konu Sahibi Pinki-dream
Kız valla helal olsunBiri de dememis ki gece 11de yatirsana cocugu ne parklarda geziniyon?neyse susmus allahtan:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız valla helal olsunBiri de dememis ki gece 11de yatirsana cocugu ne parklarda geziniyon?neyse susmus allahtan:)
Evet yeraltında yaşıyorum doğru bildinizDışarda hiç uyaran, ışık yok heralde. Yer altında mı yaşıyorsunuz siz?
Şu konuda haklısınız, sormadigi birşey üzerinden yorum yapmışım, yersiz olmuş. Ama bebek, çocuk biraz hassas noktam. Bakış açım biraz farklı sanırım. Halil cibran'in çocuklar sizin çocuklarınız değil şiirini bilir misiniz, biraz öyle düşünüyorumNiye üzülüyorsunuz bebeğe aklım almıyor.
Gerekirse parka gider, gerekirse bazen dışarıya hiç çıkmaz balkonda alır havasını gerekirse avm gider.
Anneliği bu cümle üzerinden sorgulamadak asıl üzücü olan.
@filmdelisi de çok abartmış.
Kadının derdi çok farklı, konuda ki en son noktayla ısınmaya çalışmış bazıları.
Sizin için iyi olmuşturEvet yeraltında yaşıyorum doğru bildiniz![]()
Şu konuda haklısınız, sormadigi birşey üzerinden yorum yapmışım, yersiz olmuş. Ama bebek, çocuk biraz hassas noktam. Bakış açım biraz farklı sanırım. Halil cibran'in çocuklar sizin çocuklarınız değil şiirini bilir misiniz, biraz öyle düşünüyorum
Ona ek olarak insanların kendilerini tatmin için bebek sahibi olduklarını düşünüyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Burada konu sahibi de kendi için bebek sahibi olmuş gibi görünüyor. Film delisi biraz kiskirtmis , ikili atismaya dönmüş ama çocuk büyütmek ile ilgili söylediklerine katılıyorum
Ama bilemezsiniz ki konu sahibi çocuğuyla neler yapıyor neler yapmıyor? Yazdığı bir konuya istinaden onun nasıl bir anne olduğuna karar vermek için yeterli mi bir durum mu? Bir evladı anneden başka kimse daha iyi düşünemez . Siz hiç mi götürmüyorsunuz avm ‘ye ? Sanki kadın cami avlusuna bırakmış gibi davranılmış.Şu konuda haklısınız, sormadigi birşey üzerinden yorum yapmışım, yersiz olmuş. Ama bebek, çocuk biraz hassas noktam. Bakış açım biraz farklı sanırım. Halil cibran'in çocuklar sizin çocuklarınız değil şiirini bilir misiniz, biraz öyle düşünüyorum
Ona ek olarak insanların kendilerini tatmin için bebek sahibi olduklarını düşünüyorum ve bu beni rahatsız ediyor. Burada konu sahibi de kendi için bebek sahibi olmuş gibi görünüyor. Film delisi biraz kiskirtmis , ikili atismaya dönmüş ama çocuk büyütmek ile ilgili söylediklerine katılıyorum
Ay gülüm aynı şeyi yazmışızIste ben de bunu diyorum ; bunu bilemeyiz. Şartlarını ,imkanlarını bilemeyiz.
Belki bir gün önce parka gittiler bu günde avm yi uygun gördü. Bu onu sorumsuz anne yapmaz ki.
Çocukları olan yaz günü asla avm ye gidemez diye bir kural yok.
Iste ben de bunu diyorum ; bunu bilemeyiz. Şartlarını ,imkanlarını bilemeyiz.
Belki bir gün önce parka gittiler bu günde avm yi uygun gördü. Bu onu sorumsuz anne yapmaz ki.
Çocukları olan yaz günü asla avm ye gidemez diye bir kural yok.
Hahhah koptum yorumunuza, ne alaka? siz tercih etmezseniz gitmezsinizValla o bu değil de, bu güzelim havalarda bebişinizi gezdirmeye niye avm ye gittiniz?
Her açıdan olumsuz bir yer tercih sebebiniz neydi?
Sizi karı koca geçtim, belli ki iyi değilsiniz.
Ama yaz günü gezdirmeye diye güya iyilik yaptığınız bebeğinize üzüldüm.
Azıcık mantık yahu!!!