Uykularıma bile girmeye başladı :(

nhtknt91

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2019
50
23
3
26
Merhabalar, boğulacak gibi hissedip bir şekilde paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımın bir arkadaş grubu var erkekli kızlı. Onlarla takılıyoruz ara sıra. Erkek arkadaşım sürekli birilerine takılır, sataşır, böyle iletişim kuruyor, tarzı böyle gibi. Bir kız var bu gruptan, maşallah çok güzel , bir sürü de güzel özelliği var, dini yönden kuvvetli biri, tesettüre tam uygun giyinen hafız bir kız hem de çok çok sosyal, atılgan biri. Sevgilim ona da takılıyor, ama bir yerden sonra anlamadığım bir şekilde aşırı gözüme batmaya başladı. O kadar on numara bir kız ki kendim pek çok konuda ondan eksik olduğumdan ona bir bakışını bile kıskanmaya başladım. Yemin ederim rüyamda bile o kızla alakalı bir şey oluyor ve kavga ediyoruz. Sanki o onun kriterlerine çok uygun biriymiş de bir anda o bunu farkedip aaaa abi bu kız aynı ben diyecek ve ilgi duyacakmış gibi hissediyorum. O kadar takılıyor ki ona. Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor. Ortamda o kızın anlattığı bir konuya ilgi gösterse bile hemen tabi bak nasıl ilgiyle dinliyor diye düşünmeye başladım. Kafayı yicem ne yapmalıyım, allah aşkına bir tavsiye verin ne yapıcam

dünyada o kadar mükemmel insanlar var ki o zaman bizim hıç sevılmemiz lazım ,bır tek onlar sevilsin...sevgının bunla bır ilgisi olduğunu düşünmüyorum sızde dusunmeyın seven her koşulda sever..

Bebeğim onu sevse onla birlikte olurdu, seninle birlikte olduğuna göre seni istemiş...
Bence hiç dert etme, eminim sen de mükemmel bir insansındır. :) kendi içinde bunu çöz önce.

Ama erkek arkadaşından şakaların dozunu biraz azaltmasını rica edebilme hakkın olmalı bence, sonuçta görüşme demiyorsun ya.

dünyada o kadar mükemmel insanlar var ki o zaman bizim hıç sevılmemiz lazım ,bır tek onlar sevilsin...sevgının bunla bır ilgisi olduğunu düşünmüyorum sızde dusunmeyın seven her koşulda sever..
Peki benim farkettiğimi bir gün o da farkederse ? Kızı mesela, şöyle bir şey deriz hep hani arkadaşlıktan bazen allah korusun aşklar doğar , takılır takılr şu an eminim öle bir miyeti yok ama olursa?

Vallahi tam bunu yazacaktım bende. Iliski ilerledikce artik grupca toplaşmalar da kalmıyor zaten zamanla arkadaslarla kirk yilda bir gorusuyorsunuz.
Bizim biraz ters oldu durum, başta hep birlikteydik neredeyse hiç görüşmüyorduk şimdi sıklaşmaya başladı hatta ben yanındayken fikrimi sormadan işte ramazanda da bir piknik yapalım akşam , bir gün toplu yemek yiyelim bir gün bizi evde yiyelim bir arkadaşın evi var da yani bir şekilde bu ortamda bulunuyoruz hem de giderek artıyor

Bence bu da tuhaf. Biz genelde başbaşa vakit geçirmek istiyroruz planlarımızı hep öyle yaparız. Toplu ortamda birbirinizle sohbet edip kaliteli vakit geçiremezsiniz ki. Ben gelemezdim böyle bişeye.

Bence bu da tuhaf. Biz genelde başbaşa vakit geçirmek istiyroruz planlarımızı hep öyle yaparız. Toplu ortamda birbirinizle sohbet edip kaliteli vakit geçiremezsiniz ki. Ben gelemezdim böyle bişeye.
Bizi durumumuz biraz şöyle ama biz cidden hep birlşkteyiz aslında bolca vakit geçiriyoruz, o da tuzu oluyor galiba, şahsen ben onlara katıuldığımız vakitte gene onunla tek başıma vakit geçirmekten daha çok zevk alırım ama gidelim mi diyince bazen hevesle bişey diyemiyorum.

Bence de ama bu neden nasıl bu seviyeye geldi bilmiyorum, nasıl aşabileceğime dair bir öneriniz var mı biriyle konuşunca evet seni seviyor ki senle diyor falan evet o an rahatlıyrum tamam sanıyorum ama sonra yine...
Ortada sorun yaratacak bir sey yok,siz kizi cok begendiginiz icin acaba erkek arkadasiniz da begenir mi korkusuna kapiliyorsunuz. Saglikli bir sey degil bu,her insanin yeri farklidir. İnsan her begendigini hayatina sevgilisi olarak alamaz sonucta. Kendi kendinizi telkin etmekle baslayin bu yonde. Baktiniz basaramiyorsunuz profesyonel yardim alirsiniz

Özgüven problemini aş önce.
Sonra da güvenebileceğin bir erkek arkadaş edin. İnsanların sosyalleşmesinden anlamlar çıkarma.
Son olarak da sen ne yaparsan yap birlikte olduğun kişi başka yöne gitmek isterse engel olamayacağını kabullen. Korkunun buna faydası yok. Anını yaşa, mutlu giden ilişkini kendine zehir etme. Sevgilinin aklına da kızı sokup durma!

Rahatsızlığımı ona söylememeliyim yani, ama söylemedikçe sanki büyüyor?

Sen bu gruba daha sonradan girmişsin erkek arkadasin zaten o kizi taniyor biliyor senle olunca mi aklina gelecek aaa bu kiz tam benlikmis diye anlamadim kizi gözünde çok fazla büyütmüşsün , kizi buyuttukce de kendini eksik görmeye başlamişsin . Takinti haline getirmeye de başlamişsin . Şu an seninle, onunla olmak isteseydi olurdu . Bir şey yok rahatla olur mu

Ben bu kizli erkekli takinilan Whatsapp gruplarini galiba hic anlayamicam. Yanlis dusunuyor da olabilirim ama boyle olusturulmus gruplar bir bana mi garip geliyor? Hani cok onceden arkadassinizdir, baya samimisinizdir onu anlarim ama sonradan edinilmis arkadasliklarda boyle gruplari anlayamicam.

Eşeğin aklına karpuz kapuğunu düşürme ve kendine güven biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…