- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.585
- 358
Söylersen de onun aklında büyüyecek??Rahatsızlığımı ona söylememeliyim yani, ama söylemedikçe sanki büyüyor?
aynen o kadar mükemmelse yani dini konularda hassas kusursuzsa o tip gruplarda makara yapmasinin mantigi nedirHafız kızın erkekli ortamda işi ne acaba
Mesela eşinize hiç aynı ben ya dediniz mi ve eşiniz buna takıldı mı??Yıllardır görüştüğümüz bir çift var erkek arkadaşımla. Çiftin erkek kısmı aynı benim erkek halim. Memleketler yakın, kültürler, zevkler, aile tipi aynı. Adama bakıyorum benim sakallı halim resmen. Ama kendimin aynısını ne yapayım ya ne güzel mis gibi sevgilim varO yüzden dert etmeyin bunu. Zaten kızı siz beğenmişsiniz adam beğenmemiş ki. Yoksa onunla sevgili olurdu öyle değil mi? Kuruntu yapıyorsunuz bence.
Hafız diye sosyal olmayacak kaidesi yokki ortamda sosyal, muhabbeti falan var ama tavırlarına dikkat eden bir kız böyle konuşmak doğru değil bence, ben şahsen hiç yanlış bir hareketini ya da lafını duymadımaynen o kadar mükemmelse yani dini konularda hassas kusursuzsa o tip gruplarda makara yapmasinin mantigi nedir
demek ki o kadar mükemmel değil yani
Aslında kız da gruba benden sonra girdi benden sonra bu samimiyete geldi kızla denebilirSen bu gruba daha sonradan girmişsin erkek arkadasin zaten o kizi taniyor biliyor senle olunca mi aklina gelecek aaa bu kiz tam benlikmis diye anlamadimkizi gözünde çok fazla büyütmüşsün , kizi buyuttukce de kendini eksik görmeye başlamişsin . Takinti haline getirmeye de başlamişsin . Şu an seninle, onunla olmak isteseydi olurdu . Bir şey yok rahatla olur mu
Senin yine de için kurtlansın canım dikkat et erkekler karşı taraftan biraz işaret alsın seni bırakır hemen ona gider ki diyorsun zaten ilgiyle dinliyor onu falan diye benim böyle şeylerden oldum olası ödüm kopar ne kadar kendime güvenim de olsa sevdiğim erkeği kaybetmekten çok korkuyorum yaPeki benim farkettiğimi bir gün o da farkederse ? Kızı mesela, şöyle bir şey deriz hep hani arkadaşlıktan bazen allah korusun aşklar doğar , takılır takılr şu an eminim öle bir miyeti yok ama olursa?
Mesela eşinize hiç aynı ben ya dediniz mi ve eşiniz buna takıldı mı??
Sakın erkek arkadaşına bir şey söyleme. Aklına durduk yere fit sokma ayrıca özgüven kaybını da belli etme. Ben de aşırı derecede kıskancım ve tıpkı senin gibi bazen şu kadın benden daha güzel benden daha bilgili gibi kaygılara kapılıyorum. Ama bunlar sağlıklı duygular değil tıpkı bağışıklık sistemi düşünce bazı hastalıkların hortlaması gibi kendimden memnun olmadığım zamanlarda böyle kaygılarım hortluyor. Kendi içimde halletmeye bakıyorum ve asla ama asla eşime belli etmiyorum. Eğer kadına karşı gerçekten arkadaşça hisler besliyorsa bunu bozmaya çalıştığın için sana içten içe sinir olur ve kendi kaygılarımız yüzünden sevgilimizin hatta eşimizin sosyal çevresini kısıtlamaya hakkımız yok. Ha en kötüsü olur da o kadına gönlünü kaptıracaksa da sen zaten ne yapsan engel olamazsın.Rahatsızlığımı ona söylememeliyim yani, ama söylemedikçe sanki büyüyor?
Essegin aklina karpuz kabugu sokma baci zorla aralarini yapacan kimse kimseden ustun degildirMerhabalar, boğulacak gibi hissedip bir şekilde paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımın bir arkadaş grubu var erkekli kızlı. Onlarla takılıyoruz ara sıra. Erkek arkadaşım sürekli birilerine takılır, sataşır, böyle iletişim kuruyor, tarzı böyle gibi. Bir kız var bu gruptan, maşallah çok güzel , bir sürü de güzel özelliği var, dini yönden kuvvetli biri, tesettüre tam uygun giyinen hafız bir kız hem de çok çok sosyal, atılgan biri. Sevgilim ona da takılıyor, ama bir yerden sonra anlamadığım bir şekilde aşırı gözüme batmaya başladı. O kadar on numara bir kız ki kendim pek çok konuda ondan eksik olduğumdan ona bir bakışını bile kıskanmaya başladım. Yemin ederim rüyamda bile o kızla alakalı bir şey oluyor ve kavga ediyoruz. Sanki o onun kriterlerine çok uygun biriymiş de bir anda o bunu farkedip aaaa abi bu kız aynı ben diyecek ve ilgi duyacakmış gibi hissediyorum. O kadar takılıyor ki ona. Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor. Ortamda o kızın anlattığı bir konuya ilgi gösterse bile hemen tabi bak nasıl ilgiyle dinliyor diye düşünmeye başladım. Kafayı yicem ne yapmalıyım, allah aşkına bir tavsiye verin ne yapıcam
O halde kizla ilgili yorum yapma sevgiline , aklinda yoksa bile aklina düşürmüş olursun . Arkadas gözü ile bakiyordur sen rahatsiz oldugunu belli edip kiskancligini ilan edersen farkli gözle bakmasina neden olabilirsin.Aslında kız da gruba benden sonra girdi benden sonra bu samimiyete geldi kızla denebilir
Merhabalar, boğulacak gibi hissedip bir şekilde paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımın bir arkadaş grubu var erkekli kızlı. Onlarla takılıyoruz ara sıra. Erkek arkadaşım sürekli birilerine takılır, sataşır, böyle iletişim kuruyor, tarzı böyle gibi. Bir kız var bu gruptan, maşallah çok güzel , bir sürü de güzel özelliği var, dini yönden kuvvetli biri, tesettüre tam uygun giyinen hafız bir kız hem de çok çok sosyal, atılgan biri. Sevgilim ona da takılıyor, ama bir yerden sonra anlamadığım bir şekilde aşırı gözüme batmaya başladı. O kadar on numara bir kız ki kendim pek çok konuda ondan eksik olduğumdan ona bir bakışını bile kıskanmaya başladım. Yemin ederim rüyamda bile o kızla alakalı bir şey oluyor ve kavga ediyoruz. Sanki o onun kriterlerine çok uygun biriymiş de bir anda o bunu farkedip aaaa abi bu kız aynı ben diyecek ve ilgi duyacakmış gibi hissediyorum. O kadar takılıyor ki ona. Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor. Ortamda o kızın anlattığı bir konuya ilgi gösterse bile hemen tabi bak nasıl ilgiyle dinliyor diye düşünmeye başladım. Kafayı yicem ne yapmalıyım, allah aşkına bir tavsiye verin ne yapıcam
o kadar mükemmel bir insansa sevgilisi olan birine bakmaz zaten rahat olllMerhabalar, boğulacak gibi hissedip bir şekilde paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımın bir arkadaş grubu var erkekli kızlı. Onlarla takılıyoruz ara sıra. Erkek arkadaşım sürekli birilerine takılır, sataşır, böyle iletişim kuruyor, tarzı böyle gibi. Bir kız var bu gruptan, maşallah çok güzel , bir sürü de güzel özelliği var, dini yönden kuvvetli biri, tesettüre tam uygun giyinen hafız bir kız hem de çok çok sosyal, atılgan biri. Sevgilim ona da takılıyor, ama bir yerden sonra anlamadığım bir şekilde aşırı gözüme batmaya başladı. O kadar on numara bir kız ki kendim pek çok konuda ondan eksik olduğumdan ona bir bakışını bile kıskanmaya başladım. Yemin ederim rüyamda bile o kızla alakalı bir şey oluyor ve kavga ediyoruz. Sanki o onun kriterlerine çok uygun biriymiş de bir anda o bunu farkedip aaaa abi bu kız aynı ben diyecek ve ilgi duyacakmış gibi hissediyorum. O kadar takılıyor ki ona. Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor. Ortamda o kızın anlattığı bir konuya ilgi gösterse bile hemen tabi bak nasıl ilgiyle dinliyor diye düşünmeye başladım. Kafayı yicem ne yapmalıyım, allah aşkına bir tavsiye verin ne yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?