Uykularıma bile girmeye başladı :(

valla benim de arkadaş grubum var kızlı erkekli 15 senedir arkadaşız yani liseden beri. aramızdan üç kişi iki erkek biri kız aynı evde yaşadıkları da oldu üniversite döneminde. şimdi hepimizin eşi ya da nişanlısı var hepsi yeni girdiler aramıza benim eşim de dahil ve hepsi bilir aile olduğumuzu asla ve asla öyle bir şey olmayacağını. en nefret ettiğim konudur bu çok fesatça gelir benim eşimin de aynı şekilde bir arkadaş grubu var hatta. benim de asla aklımdan öyle bir düşünce geçmez. her zaman da gitmem mesela onunla onların iletişimi farklı belki benim yanımda rahat konuşamayacağı şeyler olur diye. aynısını eşim de bana yapar sağ olsun.

Rahatsızlığımı ona söylememeliyim yani, ama söylemedikçe sanki büyüyor?
Söylersen de onun aklında büyüyecek??
Kendi içinde büyütmemeyi başardığın an ortada sorun kalmayacak, bunun üzerine çalış bence.

Birinin aklına sürekli bir kadını/erkeği sokarsan sonunda onun da senin gördüğün gözle bakmasını sağlarsın. Sonra da "evetbya aslında yakışıyoruz, neden onunla olmayayım ki" düşüncesi çıkar gelir :) Bunu istemiyorsan sevgilinle bu konuda sızlanmaktan vazgeç

Yıllardır görüştüğümüz bir çift var erkek arkadaşımla. Çiftin erkek kısmı aynı benim erkek halim. Memleketler yakın, kültürler, zevkler, aile tipi aynı. Adama bakıyorum benim sakallı halim resmen. Ama kendimin aynısını ne yapayım ya ne güzel mis gibi sevgilim var O yüzden dert etmeyin bunu. Zaten kızı siz beğenmişsiniz adam beğenmemiş ki. Yoksa onunla sevgili olurdu öyle değil mi? Kuruntu yapıyorsunuz bence.

eşeğin aklina karpuz kabuğu getirmemek lazım

Bence siz de oldukça donanımlı bir hanımsınız, iç görünüz benlik farkındalığınız yüksek her şeyden önce. Kimse böyle dürüst ifade edemez bu zor konuları.
Sevdiğiniz beyefendi mükemmel mi sanki? Hiiiç sanmıyorum. :) bunu da sık sık aklınıza getirin olur mu? Ve lütfen asla ve asla sevgilinize bu yazdıklarınızı belli etmeyin

Mesela eşinize hiç aynı ben ya dediniz mi ve eşiniz buna takıldı mı??

aynen o kadar mükemmelse yani dini konularda hassas kusursuzsa o tip gruplarda makara yapmasinin mantigi nedir
demek ki o kadar mükemmel değil yani
Hafız diye sosyal olmayacak kaidesi yokki ortamda sosyal, muhabbeti falan var ama tavırlarına dikkat eden bir kız böyle konuşmak doğru değil bence, ben şahsen hiç yanlış bir hareketini ya da lafını duymadım

Aslında kız da gruba benden sonra girdi benden sonra bu samimiyete geldi kızla denebilir

Peki benim farkettiğimi bir gün o da farkederse ? Kızı mesela, şöyle bir şey deriz hep hani arkadaşlıktan bazen allah korusun aşklar doğar , takılır takılr şu an eminim öle bir miyeti yok ama olursa?
Senin yine de için kurtlansın canım dikkat et erkekler karşı taraftan biraz işaret alsın seni bırakır hemen ona gider ki diyorsun zaten ilgiyle dinliyor onu falan diye benim böyle şeylerden oldum olası ödüm kopar ne kadar kendime güvenim de olsa sevdiğim erkeği kaybetmekten çok korkuyorum ya

Mesela eşinize hiç aynı ben ya dediniz mi ve eşiniz buna takıldı mı??

Yok, tam tersi sevgilim söyledi hatta öyle fark ettim bu durumu. Üstüne şakalaştığımız ve hiç takılmadığımız bir konu oldu.

Ama şunu da söylemek isterim eğer kendinizi rahatsız hissediyorsanız yanlış giden bir şeyler var demektir. Biraz dikkatli olmakta fayda var.

Rahatsızlığımı ona söylememeliyim yani, ama söylemedikçe sanki büyüyor?
Sakın erkek arkadaşına bir şey söyleme. Aklına durduk yere fit sokma ayrıca özgüven kaybını da belli etme. Ben de aşırı derecede kıskancım ve tıpkı senin gibi bazen şu kadın benden daha güzel benden daha bilgili gibi kaygılara kapılıyorum. Ama bunlar sağlıklı duygular değil tıpkı bağışıklık sistemi düşünce bazı hastalıkların hortlaması gibi kendimden memnun olmadığım zamanlarda böyle kaygılarım hortluyor. Kendi içimde halletmeye bakıyorum ve asla ama asla eşime belli etmiyorum. Eğer kadına karşı gerçekten arkadaşça hisler besliyorsa bunu bozmaya çalıştığın için sana içten içe sinir olur ve kendi kaygılarımız yüzünden sevgilimizin hatta eşimizin sosyal çevresini kısıtlamaya hakkımız yok. Ha en kötüsü olur da o kadına gönlünü kaptıracaksa da sen zaten ne yapsan engel olamazsın.

Essegin aklina karpuz kabugu sokma baci zorla aralarini yapacan kimse kimseden ustun degildir

Aslında kız da gruba benden sonra girdi benden sonra bu samimiyete geldi kızla denebilir
O halde kizla ilgili yorum yapma sevgiline , aklinda yoksa bile aklina düşürmüş olursun . Arkadas gözü ile bakiyordur sen rahatsiz oldugunu belli edip kiskancligini ilan edersen farkli gözle bakmasina neden olabilirsin.

Bir an önce bir şeyler yap konu sahibi. Uzaklaştır kızdan ama planlı bir şekilde. Biz kadınız, hissederiz. Hissettiğimiz de çıkar

Ayrıca madem hafız kızlı erkekli makara gruplarında buluşmalarda ne işi var. O hafız ortamından geldiğim için biliyorum.Kur'an'ı ezbere bilmek tabiki de çok güzel ben de yasin fetih gibi sureleri ezbere biliyorum. Ama onu uygulamadıktan sonra ne manası var? İsterse din alimi olsun uygulamada sıkıntı var. Yani aslında konu sahibini sandığınız kadar mükemmel biri değil. Ama biz kadınlar birinden rahatsız olduysak gerçekten haklı çıkıyoruz ona bir şey diyemem. Çaktırmadan kıskandığınızı belli etmeden uzaklaştırmalısınız sevgilinizi. Hallettikten sonra da özgüveninizi ve erkek arkadaşınıza olan güveninizi sorgulayın kendi içinizde.

Tesetturluyse ve moda tesetturunden degil tam tesetturluyse sizin dediginize gore o erkeklerin icinde olmamasi gerekiyir zaten erkeklerle gulusmesi sakalasmasi fakan ... ikinci olarakda seviyirsaniz o ortamlara sokmamaya calisin atesle barut yanyana durmuyo malesef butun enerjisini orda harcar ve size zaman ayirmaz ayrica o kizi dert edio uzulunce surat yapicaksiniz ve bu cok normal sevgilinizde sizin suratiniza degil ordaki eglenceyi tercih edecek bu boyle pislik birsey iste surati onlar astjrir ama katlanmak istemezler

o kadar mükemmel bir insansa sevgilisi olan birine bakmaz zaten rahat olll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…