Uykularıma bile girmeye başladı :(

anlamadığım dını kuvvetlı olan bırının helede hafız olan bırının goy goy gurubunda ne işi var. hemde sevgılının takılacağı ve senın kıskanacağın ılgıyı taşıayacak kadar. ne bılım yersız yuceltme ve kıskanma gıbı geldı bana.

seni gerçekten seviyorsa gözü kimseye kaymaz demek bir yana
bence hatırlatıp aklına sokma hiç
kendinde eksiklerini görebilmen de güzel bir şey bencil ve kibirli olmadığını gösteriyor.
bence olumsuz düşüncelere kapılıp gideceğine , olumlu olan şeylere odaklan ve onları çoğalt
sende kendini geliştir sevgini saygını yücelt romantik ol uyumlu ol.
eğer sürekli sorun çıkartıp uyumsuz olursan zaten senden soğur.
gerçek sevgi varsa elinizde tutmaya gayret edin emek verin. vay efendim seven nasılsa sever deyip boşlamayın. hiçbir aşk gökten zembillle inmez. sevgi saygı anlayış emek gerektirir.

Kainat güzeli bile olsa senin sevgilin seni seviyorsa sen ona o kızdan daha güzel gelirsin emin ol. Ayrıca kız hafız namahrem değil mi böyle kızlı erkekli gruplarda takılıyor erkekler ile konuşuyor kızıda sorgulamak lazım düşünce şeklinin doğru olmadığını kanıtlar nitelikte davranışları var bak gördün mü öyle mükemmel değilmiş

Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin durduk yere. Aklında yoksa bile siz böyle yaptıkça aklına sokacaksınız.

bence erkek arkadaşınız değil de siz kızdan hoşlanıyorsunuz

sorun kendinizde. özgüven eksikliği. herkesin olumlu/olumsuz tarafları vardır. erkek arkadaşın seninle birlikte olmaktan memnun olmasa ayrılır zaten senden bu kadar basit.
ayrıca kendi kendinize çözemeyecekseniz bir uzmandan yardım almanızı öneririm. zira bu durum erkek arkadaşınla evlilik sürecine girerseniz ileriki yıllarda ilişkinizi olumsuz yönde etkiler.

'' Kendi ışığına güvenen başkasının parlamasından rahatsız olmaz .. '' diye bir söz var ya çok doğru. Sen kendine güven sadece

O

hayır bilakis çok vakurdur konusu açılınca hemen kapatır
E biraz karıstırin. Nerde okumus kac yıl hafizlik calismıs nerede calısmis o isler o kadar kolay degil.Konuyu kapatiyorsa atmış tutmuş.
Ilahiyat okuduysa ögretmenlige basvurmuş mu .

Peki benim farkettiğimi bir gün o da farkederse ? Kızı mesela, şöyle bir şey deriz hep hani arkadaşlıktan bazen allah korusun aşklar doğar , takılır takılr şu an eminim öle bir miyeti yok ama olursa?
Belki bu şimdi ağır gelecek sana ama öyle bir şey olsa bile o zaman siz birbirinize uygun değişmişsiniz demektir bu. Sadece “ben ona göre değilim o kız daha uygun” diye bakma olaya. Erkek arkadaşın da sana göre olmayabilir, ilerde senle daha uyumlu olan biri de girebilir hayatına. Olacak demiyorum ama bu herzaman olabilir, kendini ona odaklarsan zarar verirsin ilişkinize. Bunu yapma bence, kendini bukadar küçük görme seni sevmiş senle beraber sonuçta

Erkek arkadaşın elden gidiyor galiba

kızı kıskanmışsın baya. ben de bir ara eşimin eski sevgilisine çok takmıştım çok da güzeldi eltim bana kendine güven öz güvenin olsun sonuçta o senin eşin oldu demişti geçti gitti sonradan o durum . sen de kendine güven seni seçmiş seni sevmişki senle beraber olmaya karar vermiş unutma bunu

Ortada bir şey yokken durduk yere erkek arkadaşınızın kafasına o kızı sokuyorsunuz ama bu şekilde... Gereksiz farkındalık yaratmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…