seni gerçekten seviyorsa gözü kimseye kaymaz demek bir yanaMerhabalar, boğulacak gibi hissedip bir şekilde paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımın bir arkadaş grubu var erkekli kızlı. Onlarla takılıyoruz ara sıra. Erkek arkadaşım sürekli birilerine takılır, sataşır, böyle iletişim kuruyor, tarzı böyle gibi. Bir kız var bu gruptan, maşallah çok güzel , bir sürü de güzel özelliği var, dini yönden kuvvetli biri, tesettüre tam uygun giyinen hafız bir kız hem de çok çok sosyal, atılgan biri. Sevgilim ona da takılıyor, ama bir yerden sonra anlamadığım bir şekilde aşırı gözüme batmaya başladı. O kadar on numara bir kız ki kendim pek çok konuda ondan eksik olduğumdan ona bir bakışını bile kıskanmaya başladım. Yemin ederim rüyamda bile o kızla alakalı bir şey oluyor ve kavga ediyoruz. Sanki o onun kriterlerine çok uygun biriymiş de bir anda o bunu farkedip aaaa abi bu kız aynı ben diyecek ve ilgi duyacakmış gibi hissediyorum. O kadar takılıyor ki ona. Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor. Ortamda o kızın anlattığı bir konuya ilgi gösterse bile hemen tabi bak nasıl ilgiyle dinliyor diye düşünmeye başladım. Kafayı yicem ne yapmalıyım, allah aşkına bir tavsiye verin ne yapıcam
hayır bilakis çok vakurdur konusu açılınca hemen kapatırHafızım ilahiyat okudum diyen lise mezunları biliyorum .Kendini mi övüyor acaba .
Kainat güzeli bile olsa senin sevgilin seni seviyorsa sen ona o kızdan daha güzel gelirsin emin ol. Ayrıca kız hafız namahrem değil mi böyle kızlı erkekli gruplarda takılıyor erkekler ile konuşuyor kızıda sorgulamak lazım düşünce şeklinin doğru olmadığını kanıtlar nitelikte davranışları var bak gördün mü öyle mükemmel değilmişMerhabalar, boğulacak gibi hissedip bir şekilde paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımın bir arkadaş grubu var erkekli kızlı. Onlarla takılıyoruz ara sıra. Erkek arkadaşım sürekli birilerine takılır, sataşır, böyle iletişim kuruyor, tarzı böyle gibi. Bir kız var bu gruptan, maşallah çok güzel , bir sürü de güzel özelliği var, dini yönden kuvvetli biri, tesettüre tam uygun giyinen hafız bir kız hem de çok çok sosyal, atılgan biri. Sevgilim ona da takılıyor, ama bir yerden sonra anlamadığım bir şekilde aşırı gözüme batmaya başladı. O kadar on numara bir kız ki kendim pek çok konuda ondan eksik olduğumdan ona bir bakışını bile kıskanmaya başladım. Yemin ederim rüyamda bile o kızla alakalı bir şey oluyor ve kavga ediyoruz. Sanki o onun kriterlerine çok uygun biriymiş de bir anda o bunu farkedip aaaa abi bu kız aynı ben diyecek ve ilgi duyacakmış gibi hissediyorum. O kadar takılıyor ki ona. Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor. Ortamda o kızın anlattığı bir konuya ilgi gösterse bile hemen tabi bak nasıl ilgiyle dinliyor diye düşünmeye başladım. Kafayı yicem ne yapmalıyım, allah aşkına bir tavsiye verin ne yapıcam
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin durduk yere. Aklında yoksa bile siz böyle yaptıkça aklına sokacaksınız.Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor.
Merhabalar, boğulacak gibi hissedip bir şekilde paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımın bir arkadaş grubu var erkekli kızlı. Onlarla takılıyoruz ara sıra. Erkek arkadaşım sürekli birilerine takılır, sataşır, böyle iletişim kuruyor, tarzı böyle gibi. Bir kız var bu gruptan, maşallah çok güzel , bir sürü de güzel özelliği var, dini yönden kuvvetli biri, tesettüre tam uygun giyinen hafız bir kız hem de çok çok sosyal, atılgan biri. Sevgilim ona da takılıyor, ama bir yerden sonra anlamadığım bir şekilde aşırı gözüme batmaya başladı. O kadar on numara bir kız ki kendim pek çok konuda ondan eksik olduğumdan ona bir bakışını bile kıskanmaya başladım. Yemin ederim rüyamda bile o kızla alakalı bir şey oluyor ve kavga ediyoruz. Sanki o onun kriterlerine çok uygun biriymiş de bir anda o bunu farkedip aaaa abi bu kız aynı ben diyecek ve ilgi duyacakmış gibi hissediyorum. O kadar takılıyor ki ona. Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor. Ortamda o kızın anlattığı bir konuya ilgi gösterse bile hemen tabi bak nasıl ilgiyle dinliyor diye düşünmeye başladım. Kafayı yicem ne yapmalıyım, allah aşkına bir tavsiye verin ne yapıcam
Merhabalar, boğulacak gibi hissedip bir şekilde paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımın bir arkadaş grubu var erkekli kızlı. Onlarla takılıyoruz ara sıra. Erkek arkadaşım sürekli birilerine takılır, sataşır, böyle iletişim kuruyor, tarzı böyle gibi. Bir kız var bu gruptan, maşallah çok güzel , bir sürü de güzel özelliği var, dini yönden kuvvetli biri, tesettüre tam uygun giyinen hafız bir kız hem de çok çok sosyal, atılgan biri. Sevgilim ona da takılıyor, ama bir yerden sonra anlamadığım bir şekilde aşırı gözüme batmaya başladı. O kadar on numara bir kız ki kendim pek çok konuda ondan eksik olduğumdan ona bir bakışını bile kıskanmaya başladım. Yemin ederim rüyamda bile o kızla alakalı bir şey oluyor ve kavga ediyoruz. Sanki o onun kriterlerine çok uygun biriymiş de bir anda o bunu farkedip aaaa abi bu kız aynı ben diyecek ve ilgi duyacakmış gibi hissediyorum. O kadar takılıyor ki ona. Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor. Ortamda o kızın anlattığı bir konuya ilgi gösterse bile hemen tabi bak nasıl ilgiyle dinliyor diye düşünmeye başladım. Kafayı yicem ne yapmalıyım, allah aşkına bir tavsiye verin ne yapıcam
E biraz karıstırin. Nerde okumus kac yıl hafizlik calismıs nerede calısmis o isler o kadar kolay degil.Konuyu kapatiyorsa atmış tutmuş.O
hayır bilakis çok vakurdur konusu açılınca hemen kapatır
Belki bu şimdi ağır gelecek sana ama öyle bir şey olsa bile o zaman siz birbirinize uygun değişmişsiniz demektir bu. Sadece “ben ona göre değilim o kız daha uygun” diye bakma olaya. Erkek arkadaşın da sana göre olmayabilir, ilerde senle daha uyumlu olan biri de girebilir hayatına. Olacak demiyorum ama bu herzaman olabilir, kendini ona odaklarsan zarar verirsin ilişkinize. Bunu yapma bence, kendini bukadar küçük görme seni sevmiş senle beraber sonuçtaPeki benim farkettiğimi bir gün o da farkederse ? Kızı mesela, şöyle bir şey deriz hep hani arkadaşlıktan bazen allah korusun aşklar doğar , takılır takılr şu an eminim öle bir miyeti yok ama olursa?
Ortada bir şey yokken durduk yere erkek arkadaşınızın kafasına o kızı sokuyorsunuz ama bu şekilde... Gereksiz farkındalık yaratmayın bence.Merhabalar, boğulacak gibi hissedip bir şekilde paylaşmak istedim. Erkek arkadaşımın bir arkadaş grubu var erkekli kızlı. Onlarla takılıyoruz ara sıra. Erkek arkadaşım sürekli birilerine takılır, sataşır, böyle iletişim kuruyor, tarzı böyle gibi. Bir kız var bu gruptan, maşallah çok güzel , bir sürü de güzel özelliği var, dini yönden kuvvetli biri, tesettüre tam uygun giyinen hafız bir kız hem de çok çok sosyal, atılgan biri. Sevgilim ona da takılıyor, ama bir yerden sonra anlamadığım bir şekilde aşırı gözüme batmaya başladı. O kadar on numara bir kız ki kendim pek çok konuda ondan eksik olduğumdan ona bir bakışını bile kıskanmaya başladım. Yemin ederim rüyamda bile o kızla alakalı bir şey oluyor ve kavga ediyoruz. Sanki o onun kriterlerine çok uygun biriymiş de bir anda o bunu farkedip aaaa abi bu kız aynı ben diyecek ve ilgi duyacakmış gibi hissediyorum. O kadar takılıyor ki ona. Sorunca diypr ki sen de iyisin kızla bizi de biliyor ben pnun rahatlığıyla böyle yapıyorum saçmalama diyor. Ortamda o kızın anlattığı bir konuya ilgi gösterse bile hemen tabi bak nasıl ilgiyle dinliyor diye düşünmeye başladım. Kafayı yicem ne yapmalıyım, allah aşkına bir tavsiye verin ne yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?