oruc tutuyorum canımda o etkılemıyo pc nın basında dalıp gıtcem bıgun bazen ısteyken gun arasında uykudan dolayı ısten ızın alıyorum tabı ısım var dıyerek eve gıdıp uyuyorum hayatımın her donemınde sıkıntı oldu hıckımsyle fazla vakıt gecıremıyorum mısafırlıkte bıle uyuyorum benım bır an once doktora gzukmemm lazımOruc tutuyormusun acaba yanı gercı yenı bı durum gıbı degıl
Ben gun ıcınde calısmama ragmen 2.5 saat uyuyorum
Kendımı kapının onunde bulmam yakındır.
Ustelık dedıgın gıbı derın uykuya dalıyorum
Oruc tutuyormusun acaba yanı gercı yenı bı durum gıbı degıl
Ben gun ıcınde calısmama ragmen 2.5 saat uyuyorum
Kendımı kapının onunde bulmam yakındır.
Ustelık dedıgın gıbı derın uykuya dalıyorum
Öğlen 1.30 saat uyuyorumis yerinde nsl yapiyorsun bunu
Allahim inanmıyorum aynısını ben düşündümoruc tutuyorum canımda o etkılemıyo pc nın basında dalıp gıtcem bıgun bazen ısteyken gun arasında uykudan dolayı ısten ızın alıyorum tabı ısım var dıyerek eve gıdıp uyuyorum hayatımın her donemınde sıkıntı oldu hıckımsyle fazla vakıt gecıremıyorum mısafırlıkte bıle uyuyorum benım bır an once doktora gzukmemm lazım
işimiz cok zor vallahı canım nörolojıyemı gıtmemeız gerekıyo acaba bn randevu alcam bır an once gıtcem vala sıkıntı kalksın ortdan cok bunaldım sureklı uyku halı ve yorgunluk varAllahim inanmıyorum aynısını ben düşündüm
Bende 1 de uyuyorum 8 de kalkiyorum gun içinde dalıyorum kafami koysam anında uyurum
kızlar merhaba fazla uyumaktan yana sıkıntım vargunun tamamnı neredeyse uyuyarak gecırebılrım oncelerden kansızlık gıbı sorunum vardı ondan oalbılr dıyodum oda yok sımdı ama hala bndekı bu uyku devam edıyor gunduz bıle derın uykuya dalıp saatlerce uyuyabılşıyorum gecelerı kafamı yataga koyar koymaz uyuyorum daha 28 yasındayım ama genclıgımın yarısı uyuyarak gectı sanırım bu durumdan kurtulmak ıstıyorum doktora gıtsem hangı bolume gıtmem gerekır.bu arada depresyonda olabılrım cunku aılevı sıkıntılarım var ve cok takıyorum muhasebecıyım gun boyu pc basındayım bunları etkısı bu kadar uyku yaparmıkı
aynn benımde esım kızıyo bana adamcagız oturalım fılım ızleyelım dıo normal gıbı davranıp tamm dıyorum fılm ızlerke o gormeden uyuyorumbenimde uyku problemim var. kansizliktan dolayı..
eşim bu durumdan şikayetçi.. tavuk gbi erken uyuyosun diyo.
nabayim uykum geliyo yoruluyorum saat 10-11 gibi uykum gelince yatiyorum. eşim gece 1-2 de yatiyo.
o uyuyamiyor hiç.. ben çok derin uyurum.. yani ölü gibi işiği açtiği ses yaptığı dahil hiç duymam.
psıkogluk kesın bı durumum varda ıste ıyı bıyer ııcn ıyı para lazım devlet hast.ılgılenmıyo 5 dk muayne suresınden ne olur kı o yuzden vucuttakı bı vıtamın eksılıgınden de olabılr dedgınız gıbı ..Fiziksel horgunlugunuzda etkileyebilir kan degerlerinizle alakali bir durumda olabilir
Bende bir kac yildir bu durundayim bi dure gecti ama yine tekrar basladi
Ben once psikiyatrige gitmistim depresyon demisti sanki insan kabullwnmek istemiyir psikologada gittim oda depresyin dedi uyanikaam bile uyumak istiyorum ki o donemlerde oturdugum yerde saatlerce uyumalarim baslamisti bu yuzden gitmistim (gerci hayatimin yolunda oldugunu fusundugum bi donemdi neden depresyon hala aklim almiyor)
Suanda uyku durumun ayni ne yazik ki cok sikintili bir donemdeyim doktorun psikologun depresyon dedigi halden 10 kat kotuyum kendi kendine gecmesini bekliyorum
Bu arada bence onceligin bi dahiliye doktoru olsun sankrim vucuttaki bazi vitaminletin eksikligide bu durumu tetikleyebiliyor
Eger orda sonuclar temiz cikarsa sonra psikologu tafsiye ederim cunku psikiyatri genelde ilac uygulamali oldugu ve antidepresanlara kaesi oldugum icin kolay kolay kimseye tafsiye etmem zaten durumunuz cok agirsa psikolog sizi bi uzmana yonlendirir
Devlet hastanelerindede psikolog mevcut benden tafsiye ozele gitme insanda musteri hissi uyandiriyor bence para karsiligi seansinin hesaplanmasi vs
Psikolog oyle 5 dakikalik bisey olmuyo bi deneyin istersenizpsıkogluk kesın bı durumum varda ıste ıyı bıyer ııcn ıyı para lazım devlet hast.ılgılenmıyo 5 dk muayne suresınden ne olur kı o yuzden vucuttakı bı vıtamın eksılıgınden de olabılr dedgınız gıbı ..
uyku bozuklukları bölümüne gitmen gerekiyor cnm aynı sorun eşimdede var şu an cihaz kullanıyoruz daha iyi durumdayız uyku bozuklukları ile ilgili bir gece hastanede cihazlara bağlı uyuyorsun ona göre cihaz veriyor larişimiz cok zor vallahı canım nörolojıyemı gıtmemeız gerekıyo acaba bn randevu alcam bır an once gıtcem vala sıkıntı kalksın ortdan cok bunaldım sureklı uyku halı ve yorgunluk var
horlayarak uyuyormusun eşimin testte ağır uyku bozukluğu çıkmıştı şimdi maskesini takıp cihazı çalıştırıp yatıyor faydasını gördük hatta düzenli kullanırsan artık durumun düzelebiliyormuşaynn benımde esım kızıyo bana adamcagız oturalım fılım ızleyelım dıo normal gıbı davranıp tamm dıyorum fılm ızlerke o gormeden uyuyorumgecen gun ısten cıktım ıftara kalmıs bı saat az kestırım dedım saatıde kurdum bılıyorumya kendımı uyanamam dıe tektım evde bı kalktım saat gece 10 olmus hemen bısyler yedım actım orucumu ama aclıktan bayılcakmısım esım geldı anıden sen yemk mı yedın tekrrardan dedı evet dedım bıraz acıktımda halbukı yenı orucumu actım utancımdan dıyemedım kıslar bı saat fılan oturdum sahura kadar uyudum ve sahurdan sonra tekrar uydum sabah 8 e kadar yanı toplamda 12 saat uymusum gunu yarısı zaten bedavaya
Çok şanslısın , ben gece yatağımda bile zor dalıyorum hatta hep yarı uyanık ..Öğlen 1.30 saat uyuyorum
1 saatte aralarda ortalıktan yok oluyorum
bıkere gıtmıstım canım ordan kaldı aklımda ama cok eskıden dı 21 yasında fılandım gıtcem belkı deprosyondayımdır cunku hayatımın her donemı sıkıntılı gectıgı ıcın bunalıma gırdıgımın bıle farkına varamıyorumPsikolog oyle 5 dakikalik bisey olmuyo bi deneyin isterseniz
bılmem ama esım horladıgımı hıc soylemedı bu zamana kadar aksıne o horlar ama bn ne yazıkkı bundan bıle sıkayetcı olamıyorum cunku kafamı yastıga koydugum gıbı uyuyorum demekı guzel yanlarıda varmıs suan farkına vardım :)horlayarak uyuyormusun eşimin testte ağır uyku bozukluğu çıkmıştı şimdi maskesini takıp cihazı çalıştırıp yatıyor faydasını gördük hatta düzenli kullanırsan artık durumun düzelebiliyormuş
ah canım bnde gece az dusunsem soyle hayatımı gozden gecırsem dıe dert yanıyorum zaten calısyorum ısten baska bısey dusunemıyorum gunumun tamamı ıste gecıyo nerdeyse onu bıle yapamıyorum yanıÇok şanslısın , ben gece yatağımda bile zor dalıyorum hatta hep yarı uyanık ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?