- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
- Konu Sahibi gecekirpik
-
canım ben de şimdi internetten ona bakıyordum. ben de üniv.den mezun oldum ve bir aya kdr işe gircem bu dönemde baya sinir stres yaptım. depresyon sebebi olabilir yazıyor. eğer bu iki haftadır devam ediyorsa uzmana görünün yazıyorama daha azsa insanların dönem dönem böyle şeyler yaşadığı ve korkulacak bir şeyin olmadığını söylüyorlar
bende de aynı dert var işte. hatta bi ara düşündüm acaba hastamıyım diye kafamda bi sorun çıkacakmış gibi geldi hatta. eskiden çok dinç ve hareketliyken nasıl oldu da bu kadar pasif oldum anlamadım ama bence havalardan da oluyor. link göndermek yasak sanırım mesajla bi göndereyim sana
Bu durumda olan bi arkadaşıma eczacı B vitamini takviyesi önermişti, şimdi biraz daha az uyuyor. Belki sende de işe yarar
Canım..Çok teşekkür ederim..B vitamini eksikliği hakkındaki bilgileri bir okuyayım bakayım..
Mutlaka bir doktora gidin. Başka sebepleri olabilir. Lisedeyken benzer şikayetlerim vardı, çok ağır grip sonrası karaciğerim yorulmuş bir çeşit sarılık teşhisi koymuşlardı. Doktora danışmadan gıda takviyesi almanızı da tavsiye etmem, şikayetinizi baskılayabilir ama gidermez.
Tabii ki, 1 ay uygun bir diyet vermişlerdi, neydi hatırlamıyorum annem yaptı yemekleri... Bir de bir ilaç kullanıyordum. 2-3 aya birşeyim kalmamıştı diye hatırlıyorum.
Aynı rahatsızlık sanırım geçirdiğimiz, hepatitin bir çeşidiydi benim de, çok geçmiş olsun... Herhalde 13-14 sene olmuştur geçireli ben, bir daha da tekrarlamadı. Yorma kendini fazla, bol bol dinlen.
Teşekkür ederim valla üniversiteye hazırlanıyorum dinlenmek haram banakilo verdin mi peki ben çok kilo aldım çünkü
Verdim verdim, hiç merak etme.. Aklıma bile takılmamıştı kilo aldığım, kendiliğinden gitti. Ben de üniversiteye hazırlanıyordum o sıra, yorgunluktan ölüyordum, bilirim, çok haklısın...
Çok dikkat et kendine, düzenli ilaçlarını al ve meyvelere yüklen, doktor aksini demediyse tabii..
inşallah.Evet hayatımızı belirliyor neredeyseMantıklı bir hareket olur :) Umarım en kısa zamanda iyileşir, kendini toparlarsın, üniversite sınavları çok ama çok önemli insan hayatında malesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?