uykum yok

Ben sabaha kadar uyumuyorum, akşama kadar da kalkamıyorum gecem gündüzüm yer değiştirmiş

Okulla ilgili sıkıntılarım var.Bir de uyku düzenimi bir kere bozunca toparlamak çok zaman alıyor.Şimdilik gece kuşu gibi takılıyorum
Çok takma kafna hayatta halledilmeyecek sorun yo.. Bende bu site sayesinde geç yatmaya çalıştım okul zamanı ne yapcam bilmiyorum :)

Çok takma kafna hayatta halledilmeyecek sorun yo.. Bende bu site sayesinde geç yatmaya çalıştım okul zamanı ne yapcam bilmiyorum :)

Kaça gidiyorsun bilmiyorum ama kaça gidersen git alışıyor insan hele bi başlasın da okul günleri...

Son senem canm Üniv 4 bitecek inşallah.. Bu yıl pek sikmayacaklarini düşünüyorum evet bi baslasinda alisiliyor senin okul sıkıntın ne

Darısı başıma inş benim de üniversite 3.senem 2'de fazlasıyla sıkıldık,yoruldukigerildik 3de sıkmazlar diye umuyorum inş :) Yurtdışında okuyorum ben bazı özel sorunlardan Türkiye'ye dönmeye çalıştım da olmadı sanırım.Bu ay sonuna ya Türkiye'ye dönücem ya yurtdışına devam ama belirsizlik çok canımı sıkıyor

Hayırlısı olur umarım hakkında 2. Sınıfta bolum derslerine geçildiği için bir zorluk oluyor ama 3. Sınıfta pek zorlanmadı bu yıl tez yazacağım bakalım beni neler bekliyor.. Türkiye deki Üniv. Neden gelemedin size öncelik tanıyorlardı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…