• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uykum yok

Benim uykum var ama uyuyamiyorum bebesin oyun saati tuttu yine :) emziriyorum uyusun diye daha bi enerjik oluyo sannki

Hayırlısı olur umarım hakkında 2. Sınıfta bolum derslerine geçildiği için bir zorluk oluyor ama 3. Sınıfta pek zorlanmadı bu yıl tez yazacağım bakalım beni neler bekliyor.. Türkiye deki Üniv. Neden gelemedin size öncelik tanıyorlardı sanki

Öyle bir öncelikle karşılaşamadım bilakis zorluk çıkarıldı.Ben de herşeyi zamana bıraktım artık bakalım kendimi beni rahatlatan şeylere verdm yeniden.Tatil bitti, ben de bittim :D Gücümü müzikten,kitaplardan ve şiirlerden topluyorum tekrardan:)

Sana yazacağın tezde bol şanslar diliyorum kolay iş değil Allah kolaylık versin

Öyle bir öncelikle karşılaşamadım bilakis zorluk çıkarıldı.Ben de herşeyi zamana bıraktım artık bakalım kendimi beni rahatlatan şeylere verdm yeniden.Tatil bitti, ben de bittim :D Gücümü müzikten,kitaplardan ve şiirlerden topluyorum tekrardan:)

Sana yazacağın tezde bol şanslar diliyorum kolay iş değil Allah kolaylık versin
Çok tesekkur ederim seninde yolun açık olsun.. Herşeyin hayırlısı zaten pek birşey kalmamış zaman su gibi akıp gidiyor

Bende bir yatabilsem 3 gün uyurum herhalde :KK70:3 aylık ikizlerim var kızlar, uyku tutmayan bana buyursun :KK70:

Back
X