Uyku🥲

Emmiyor malesef çok obur bir çocuk ve benimde sürüm hiç yetmedi ona azdı çok çabaladım ama istemedi şimdi geceleri 2 biberon normal sür veriyorum
Benim bebegimde 11 ayı doldurdu uykuyla aramız yok gün içinde bi saat anca uyur sabahları en geç 5 te güne başlıyoruz çok zorluyor beni gözlerimi açamıyorum
5 ve 7 yaşında girecek iki bebek büyüttüm asla böyle uyku sorunu yaşamamıştım
Çok zormus uykusuzluk anne için

Tam 1 yaşında oldu
Kizim 5.5 yasinda hala 8 de uyaniyor . Suanda calismiyorum sabah 8 de uyaniyor calistigin zaman 7 de beninle birikte uyanirdi. Emziriyorsaniz bende 1./1.5 yaşlarında gece cok.sik uyanirdim ve sabah uyumazdi kizim uzgunum ama 2 ya da 2.5 yyasinda rahat edilebiliyor.

Evet uykuyu sevmeyen bebek zormuş

Vay kafammmm

Kızım 3 yaşına girecek 4 ay sonra sürekli 7.30 da kalkıyor

Emmiyor malesef çok obur bir çocuk ve benimde sürüm hiç yetmedi ona azdı çok çabaladım ama istemedi şimdi geceleri 2 biberon normal sür veriyorum
Şeker katma sütüne ve sütçünü veya markayı değiştir aşırı enerji oluyordur belki Yani aynı inekten olmasın sütü bir de öyle deneyin süt ağırlıklı değil de artık yatarken başka bir gıda mı verseniz çorba falan tok tutan şeyler...

Okurken o kadar çok gülümsedim ki anlatamam.. :) Seni en iyi ben anlarım valla, denemediğim uyku eğitimleri, masallar, damlalar kalmadı. Aslında onların da desteği oldu ama ben sorunu beslenmesiyle çözdüm. Karnı iyi bir şekilde doyunca gece bazen hiç uyanmıyor, bazen sadece 1 kere uyanıyor ve sabah da çok erken saatlerde uyanmıyor. Gece mamaları var mesela, ben hero babynin kaşık mamasını veriyorum, o mışıl mışıl uyutuyor. Bir de bu forumda birisi hero baby’nin organik bebe bisküvisinin de bebeğinin uyku problemine iyi geldiğini söylemişti, ben onu hiç uyku saatinde yedirmedim ama aklında olsun bir ara bakarsın. Allah kolaylık versin ne diyim...

Ben uyku saatlerinde yeiyorum bisküvileri, sizin mamalar gibi bebeğimi mışıl mışıl uyutuyolar. denemk lazım. Sütü de keçi sütü alıyoruz biz

3 yasinda kesintisiz uykuya gectik o da yine tam kesintisiz degil :)

1 yas icin bunlar cok normal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…