Uykusuz anneler burdamı?Yardım edin lütfen!

elisa_doguhan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
9
0
1
Merhaba öncelikle Allah'ım herkesin evladını bağışlasın.Benim bebeğim 7 ayını dün doldurdu.ilk doğduğunda bile saat 20:00 civarında uyuttugumda sabaha kadar uyanmıyordu.geceleri kalkıp emziriyordum uyanmadan emip uyuyordu. Son zamanlarda ben gece her kalktığımda acıkmıştır diye uyandirmadan emziriyordum.son 1 aydır sabaha kadar nöbet tutuyorum.her 1 saate ağlayarak uyanıyor.emip geri uyuyor bazende gece 03:00 da kalkıp 05:00-06:00 a kadar uyumuyor.ne yapmalıyım neden böyle?deneyimli anneler lütfen bilgilerinizi paylaşımısınız. Teşekkürler

diş çıkarıyodur canım diş için merhemler var yada toz var gıda takviyesi dıye geçiyor buyuk ihtimalle ondandır

Muhtemelen diş çıkarıyor. Çok çok huzursuz olduğunda fitil verebilirsin.

Hayatınızda bebeği etkileyecek değişimler olmadıysa muhtemelen diştir.

Bir sıkıntısı oldugu kesin diş olabilir bagirsak paraziti:falan yada kulak:agrisi:olabilir dr teshis koyabildimi gittinmi?acikcasi:benim oglum 2 buck:yasinda ve 1 yasindan:beri gece uyumayan annelerdenim diyebilirm cok:cektim uyku:sorunundan biz cozemedik malesef cok:zor bir durum gercekten Allah yardimcn olsun benim:oglan gece 12 de anca daliyor uykuya sonra 2 de uyaniyor 6ya kadar besik salladigimi bilirim stres sinir yapar insanda zor bir sey ins senin sorunun cozulur gerci dr lar bazen huy diyor bulamiyorlar bizde oyle oldu mesela alistim ama bende bittim resmen

Bir sıkıntısı oldugu kesin diş olabilir bagirsak paraziti:falan yada kulak:agrisi:eek:labilir dr teshis koyabildimi gittinmi?acikcasi:benim oglum 2 buck:yasinda ve 1 yasindan:beri gece uyumayan annelerdenim diyebilirm cok:cektim uyku:sorunundan biz cozemedik malesef cok:zor bir durum gercekten Allah yardimcn olsun benim:eek:glan gece 12 de anca daliyor uykuya sonra 2 de uyaniyor 6ya kadar besik salladigimi bilirim stres sinir yapar insanda zor bir sey ins senin sorunun cozulur gerci dr lar bazen huy diyor bulamiyorlar bizde oyle oldu mesela alistim ama bende bittim resmen[/QUOTE
ah canım sanki beni anlattın bende şimdi yaşıyorum siinir sitres hat safhada

Kızların dediklerine de katılıyorum elbette ama gece her uyandığında emZirdiğin için çocuğun uyku düzenini bozmuş olabilirsin.. Dr bana bunu yaşamamam için gece çok emzirme demişti şimdi alışkanlık haline geldi sürekli o saatlerde uyanıp meme arıyor bence..

Ayazarzu bende aynı şeyi düşündüm ama şimdi uyandığında meme emmeden uyumuyor piş piş yapıyorum uyusun diye bu defa uykusu dağılıyor sabah ezanına kadar oturuyor oyun istiyor

Bir sıkıntısı oldugu kesin diş olabilir bagirsak paraziti:falan yada kulak:agrisi:eek:labilir dr teshis koyabildimi gittinmi?acikcasi:benim oglum 2 buck:yasinda ve 1 yasindan:beri gece uyumayan annelerdenim diyebilirm cok:cektim uyku:sorunundan biz cozemedik malesef cok:zor bir durum gercekten Allah yardimcn olsun benim:eek:glan gece 12 de anca daliyor uykuya sonra 2 de uyaniyor 6ya kadar besik salladigimi bilirim stres sinir yapar insanda zor bir sey ins senin sorunun cozulur gerci dr lar bazen huy diyor bulamiyorlar bizde oyle oldu mesela alistim ama bende bittim resmen

Hemde 4 değişik uzmana götürdüm 2 dişi çıktı jel aldım rahatlatsin diye ama allerji yaptı Dr kullanma dedi.mesela dün gece 2 de uyudu ,sabah 8 de uyandı meme emerek 2 ye kadar uyudu bu defada.

Nasıl uyku eğitimi verebilirim arkadaşlar ,yatağına koydum dün akşam 10 da, ama kizariyor kendini sıkıyor ve durmaksızın ağlıyor...Meme emse öyle yatsa keşke bide kucağımda bi yandan emiyor bi yandan sallıyorum. Kollarım kopuyor

Back
X