uykusuz anneler

anne

• anne

OY: 4 57,1%
  • anne

OY: 4 57,1%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .
Butun yontemleri denedim kizimda yasini doldurana kadar boyleydi gecede yarim saatte bir uyandigimi bilirim.su an 21 aylik gecede en fazla 2 defa uyanir zamanla duzeliyorlar korkmayin

Butun yontemleri denedim kizimda yasini doldurana kadar boyleydi gecede yarim saatte bir uyandigimi bilirim.su an 21 aylik gecede en fazla 2 defa uyanir zamanla duzeliyorlar korkmayin
Artık çok yoruldum sinirlerim bozuk yaşını doldurduğu zaman duzleirmi

Artık çok yoruldum sinirlerim bozuk yaşını doldurduğu zaman duzleirmi
Bende az aglamadim sinirden.simdi bile bazen uyumamakta israrci olunca sinirleniyorum.banada tuhaf geliyo ama cidden yasini doldurunca cok degisti.her huyuyla duzeldi daha sakin uslu bi cocuk oldu.eskiden herkes aaa ne kadar agliyor derdi simdi ise aaa ne usluymus diyorlar.ins sizinkide oyle olur az sabir zaman oyle bi hizli geciyo ki insan inanamiyor

Ben de çok çektim. Çekerken pek anlamlandıramamıştım ama şu anda biliyorum ki özellikle diş sebebiyle uyumuyordu benim oğlum.

Zaten en az 3-4 kere kalkardı da bazı zamanlar birkaç hafta boyunca her gece 15-20 defa kalkardı.
Şu an 29 aylık, akşam 9u geçerken uyuyor, sabah 8e doğru uyanıyor artık. Resmen mucize benim için.
Bu aralar da diş çıkarıyo mesela yine uyanıyor ağrıdan bir saate yakın uğraşıyorum uyusun diye.
Bu bir süreç, zamanla düzeliyor. Çok zor ama sabırlı olmak lazım. Allah kolaylık versin.

Bu hafta yorgun bitkin halsizim gece sürekli uyanıyor ve üstüne 1 2 saat uykusuz kalıyor kesinlikle uyutamıyordum ilk bebeğim bilmediğim için soruyorum bu hafta disi cıktı yani artık diş problemi gibi durmuyor ama neden uyumuyor? Yoksa disin etkisi daha sürer mi

Dış çıkarırsa uymaz

Kızlar bitki denedinizmi hiç uyku için
uyku şurubunu duydum ama hiç yanaşmadım
bana doğru gelmedi korktum açıkçası doktora bile sormadım
kimi bebek malesef uyku sevmiyor yaaa

Allah yardımcımız olsun.. eşiniz bakmıyor mu 2 3 saat kadar baksa da siz dinlenseniz
çalışıyor musunuz?

Yok mezun oldum da calsamadim eşim çalışıyor kıyamıyorum onada

Benim kizimda neredeyse 11 aylik oldu. 5. Aya kadar geceleri 4 saat kadar deliksiz uyurdu.6 ayda disler cikmaya basladi. O zamandan beri ortalama 40 dk arayla uyaniyor geceleri bazen emip hemen uyuyor bazen 2/3 saat kadar uyumuyor. Gecenin bir yarisi oyun oynuyoruz.
Bu gunlerde gecicek. Derdi olmasa uyur bebeklerimiz. Sinirlerinizi yipratmayin. Saglikli olsunlarda uyandirsinlar napalim.

Haklısın qaliba

O tür yaglar çok ama cok zararlı kimyasallar içerir. İlla kullanacaksanız saf zeytinyağı kullanin

Yok kıyamam bakalım Dayana bildiğim kadar dayanıyordu peki siz kiydinzmi
evet kıydım

çünkü ilk çocuğum da hiç kıyamamıştım kendim de çalışmama rağmen
büyük kızım usluydu 2. ye göre gerçi

ama baktım fedakar oldukça daha da çoğunu istiyorlar erkekler 2. de hiç acımadım
ki benim eşim merhametli saf naif bir adamken biranda herşeyi bana yüklemeye başladı
baktım olmuyor 2. de kıydım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…