- 25 Haziran 2016
- 7.613
- 13.639
- 248
Artık çok yoruldum sinirlerim bozuk yaşını doldurduğu zaman duzleirmiButun yontemleri denedim kizimda yasini doldurana kadar boyleydi gecede yarim saatte bir uyandigimi bilirim.su an 21 aylik gecede en fazla 2 defa uyanir zamanla duzeliyorlar korkmayin
Peki uyku şurubu filan denedinmi
Bende az aglamadim sinirden.simdi bile bazen uyumamakta israrci olunca sinirleniyorum.banada tuhaf geliyo ama cidden yasini doldurunca cok degisti.her huyuyla duzeldi daha sakin uslu bi cocuk oldu.eskiden herkes aaa ne kadar agliyor derdi simdi ise aaa ne usluymus diyorlar.ins sizinkide oyle olur az sabir zaman oyle bi hizli geciyo ki insan inanamiyorArtık çok yoruldum sinirlerim bozuk yaşını doldurduğu zaman duzleirmi
Dış çıkarırsa uymazBu hafta yorgun bitkin halsizim gece sürekli uyanıyor ve üstüne 1 2 saat uykusuz kalıyor kesinlikle uyutamıyordum ilk bebeğim bilmediğim için soruyorum bu hafta disi cıktı yani artık diş problemi gibi durmuyor ama neden uyumuyor? Yoksa disin etkisi daha sürer mi
uyku şurubunu duydum ama hiç yanaşmadımKızlar bitki denedinizmi hiç uyku için
bu arada ilk kızım da az az anason demleyip vermişliğim varKızlar bitki denedinizmi hiç uyku için
Yok mezun oldum da calsamadim eşim çalışıyor kıyamıyorum onadauyku şurubunu duydum ama hiç yanaşmadım
bana doğru gelmedi korktum açıkçası doktora bile sormadım
kimi bebek malesef uyku sevmiyor yaaa
Allah yardımcımız olsun.. eşiniz bakmıyor mu 2 3 saat kadar baksa da siz dinlenseniz
çalışıyor musunuz?
bence azcık kıyın :)Yok mezun oldum da calsamadim eşim çalışıyor kıyamıyorum onada
Yok kıyamam bakalım Dayana bildiğim kadar dayanıyordu peki siz kiydinzmibence azcık kıyın :)
sonra pişman olursunuz
Haklısın qalibaBenim kizimda neredeyse 11 aylik oldu. 5. Aya kadar geceleri 4 saat kadar deliksiz uyurdu.6 ayda disler cikmaya basladi. O zamandan beri ortalama 40 dk arayla uyaniyor geceleri bazen emip hemen uyuyor bazen 2/3 saat kadar uyumuyor. Gecenin bir yarisi oyun oynuyoruz.
Bu gunlerde gecicek. Derdi olmasa uyur bebeklerimiz. Sinirlerinizi yipratmayin. Saglikli olsunlarda uyandirsinlar napalim.
O tür yaglar çok ama cok zararlı kimyasallar içerir. İlla kullanacaksanız saf zeytinyağı kullaninjohnson's baby masaj yağları var.bütün marketlerde bile var.onlardan alabilirsin.zaten kışın cildi kuruduğu için nemlendirici kremlerde sürebilirsin.bebek magazalarında da var.oradaki danışmanlardan da bilgi alabilirsin.
evet kıydımYok kıyamam bakalım Dayana bildiğim kadar dayanıyordu peki siz kiydinzmi
Anlamadım ne demek istiyorsunYalnız anket olay
evet kıydım
çünkü ilk çocuğum da hiç kıyamamıştım kendim de çalışmama rağmen
büyük kızım usluydu 2. ye göre gerçi
ama baktım fedakar oldukça daha da çoğunu istiyorlar erkekler 2. de hiç acımadım
ki benim eşim merhametli saf naif bir adamken biranda herşeyi bana yüklemeye başladı
baktım olmuyor 2. de kıydım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?