uykusuz bebekler...

nesv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2009
210
2
116
43
Merhabalar
Mart 23 itibari ile bende artık anne oldum. Veee uykusuz günler geceler başladı.
Hani yeni doğan bebekler 15-18 saati uykuda geçirirdi. Benim bebeğim günde 6-7 saat bile zor uyuyor. Uyusun diye gözünün içine bakıyorum. Artık Zombiye döndüm. Eminim bir çoğunuz benimle aynı sıkıntıyı paylaşıyorsunuz ama bunu bir düzene oturtanınızda vardır.
gerçekten varmı uyku düzenini sağlayabilen anneler, lütfen bizede öğretsinler...

Bu arada öncelikle mart anneleri olmak üzere tüm annelere bebeklerini sağlıkla büyütmelerini diliyorum... Tüm annelere ve bebişlerine sevgiler...
a.s.

merhaba bende 24 martta bebek sahibi oldum.aynı sorunu bende yaşıyorum.Günde 5-6 saat uyuyor,yarım saatte uyanıyor.Herkes 40 çıkınca düzelir diyor. Tek umudum o .Bu arada milupanın rezene çayını önerdi doktorum az da olsa faydasını gördüm istersen dene.
iyi dileklerin için teşekkürler anım.Umarım sorunumuz hallolur.

aynı sıkıntıyı yaşadığım günler benimde oluyor..
ama şu aralar gündüz uyuyor gece geç uyuyor
gözümüzün içine baka baka gülüyor yaa 4 te uyuyor...artık yeter diyoruz eşimle..eşime git yat diyorum yatamıyorda onun uykusunuda mahvediyor...
ne zaman düzen tutturacağız bilmiyorum
18 saat uyuması gereken çocuk gündüde gece de uyumalı horul horul ama yok...öyle bebek varmı acaba..ben öyleymişim ama kızım bana hiç çekmemiş

esracım, ama ilk 6 ay anne sütünden başka birşey vermemek gerek. dediğim damla mı çay mı... eğer çay ise 6 aydan önce verilmemeli diye biliyorum.

gözümüzün içine baka baka gülüyor yaa 4 te uyuyor...artık yeter diyoruz eşimle..eşime git yat diyorum yatamıyorda onun uykusunuda mahvediyor...
18 saat uyuması gereken çocuk gündüde gece de uyumalı horul horul ama yok...öyle bebek varmı acaba..ben öyleymişim ama kızım bana hiç çekmemiş

öle çok uyuyan bebiklerde vardır ama bize bunlar denk gelmiş demek ki :)
tabii önemli olan sağlıklı olmaları ama uykusuzluk çok zor. bugün tam 3 saat aralıksız uyudu hiç değilsee rahat güzel bir kahvaltı ettik, yoksa nerde... elbet zamanla düzene girecek ama bakalım ne zaman...
bebişleri uyuyan anneler çoooook şanslısınız :)

ben aslında kasım annesıyım yazıları okuyunca ılk gunlerım geldı aklıma. ınanın gun 24 saatse en az 18 saat emzırıyordum ve uyumuyordu. oysakı hep yenı dogan bebıslerın uyuduklarını soylemıslerdı. sunu soyleyebılırımkı 40 ı cıktıktan sonra bellı bır duzene gırıyorlar. bazen 40 ınıda asabılıyor. sabırlar dılıyorum hepınıze :)

uyku mu o da ne????

45 günlk olduk uyku yok gündüz bakıcıya uyuyo gece anneye eziyet ediyor banyo iyi geliyor uyumAsı için bir de araba ile gezmek

bizde 50 günlük olduk ama uyku yok ağlamak çok.hadi uyumuyorsun beşiğinde yat bari demi.sürekli bağırıyor.bugünler geçecek parka gittiğimiz günler de gelecek diye hayal kurarak yaşıyorum.allah sabrımızı arttırsın.

ay bende birtek kendimi böle sanıyodum 50 günlük olduk ilk 20 gün gündüzleri aralıksız uyuyordu gecede fena sayılmazdı ozaman gece uyumuyo diye yakınıyodum herkes 40 çıksın bekle düzelir dedi 1 aylık olduk iyice beter oldu şimdi gündüzleri 2 saat uyusa seviniyorum gecede 2-3-4 e kadar uyku yok

Uykuuuuuuuuuuuu ahh ahh ne gÜsel Şeydı oooooo. Benım oĞlanda uyumuyo yaaa ÖlÜyom uykusuzluktan gece de gÜndÜzde uyumuyo.

ben 3 mart annesiyim, kizim mamasini yer uyur hep. herkes 40 ciksin tersine döner dedi hicte degisen bisey yok. masallahi var günün 18 saati rahat uyuyodur.

ben 3 mart annesiyim, kizim mamasini yer uyur hep. herkes 40 ciksin tersine döner dedi hicte degisen bisey yok. masallahi var günün 18 saati rahat uyuyodur.

inan çok şanslısın dilini ısır nazar değmesin.maşallah.benimki bugün 13 saattir ayakta hala sallıyorum beyefendiyi.....

Back
X