uykusuz bebekler...

ahh sizinkiler gene almış emziği tam 5 çeşit emzik aldık genede almıyo elimlede tutuyorum ne yapsam almıyo almıyacakda offff offff oğlum ne akıllıydı ne rahattım bunuda öyle olcak zannettim senağlamaama olsunn ne yapalım onun canı sağ olsun bi gülüşü yeter:ecrin_bebek: diycem ama hep ağlıyo kiiii:sm_confused:

benimki ayakta sallandığı sürece uyuyor.. salla sallayabilirsen.. ama popo yere deydiği an.delikafadulden.kıpırtılar başlıyor ve max 2 dakka sonra uyanıyor...:1shok:. nasıl anlıyor anlamıyorum.:uhm:. yatakta yastığını tutarak sallayım diyorum ııı ııhhh yok bacaklarımda yatacak illa..topuklarım bileklerim uyuştu..

2,5 ay sonra sallar vaziyette uyuyabilmeyi öğrendim de 1-2 saat kestirebiliyorum....

geçem gazını çıkartırken uyuya kalmışız... tabi ben sallama pozisyonumu bozmamışım.. vücut alıştı tabi...
eşim seslenince farkında olmadan sese ayaklarını sallayarak tepki vermişim kociş pavlonun köpişine döndün seste otomatik sallanmayua geçiyorsun dedi...üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim..:emir_bebek:

benimki ayakta sallandığı sürece uyuyor.. salla sallayabilirsen.. ama popo yere deydiği an.delikafadulden.kıpırtılar başlıyor ve max 2 dakka sonra uyanıyor...:1shok:. nasıl anlıyor anlamıyorum.:uhm:. yatakta yastığını tutarak sallayım diyorum ııı ııhhh yok bacaklarımda yatacak illa..topuklarım bileklerim uyuştu..

2,5 ay sonra sallar vaziyette uyuyabilmeyi öğrendim de 1-2 saat kestirebiliyorum....

geçem gazını çıkartırken uyuya kalmışız... tabi ben sallama pozisyonumu bozmamışım.. vücut alıştı tabi...
eşim seslenince farkında olmadan sese ayaklarını sallayarak tepki vermişim kociş pavlonun köpişine döndün seste otomatik sallanmayua geçiyorsun dedi...üzüleyim mi sevineyim mi bilemedim..:emir_bebek:

:roflol::roflol::roflol::roflol:çok güldüm valla:teselli::teselli:

ahh sizinkiler gene almış emziği tam 5 çeşit emzik aldık genede almıyo elimlede tutuyorum ne yapsam almıyo almıyacakda offff offff oğlum ne akıllıydı ne rahattım bunuda öyle olcak zannettim senağlamaama olsunn ne yapalım onun canı sağ olsun bi gülüşü yeter:ecrin_bebek: diycem ama hep ağlıyo kiiii:sm_confused:

Aynen benim tosbaada kaç tane emzik aldık hiçbirini emmiyooo. Ama belkide emmemesi daha iyi baksana bu seferde emzik düştü diye uyanıyorlarmış.....

ay bende yazılanlara cok güldüm zaten bu bebik doğduğundan beri aglanacak halime güler oldum mecburen.
benim kızda gündüz uyanıkken asla sırt üstü yatmıyor hep kucakta ve dik pozisyonda duracakmış hanım.yere bırakır bırakmaz kurulmuş gibi bir ağlıyo ki sanki biyerini koparmışsınız kucağa alınınca anında susuyor hiç bir iş yapamaz oldum gece uyuyana kadar basını bekliyorum.illet bahar temizliği bitirmiş ben ise tozun içinde oturuyom valla ne yapayım durmuyo
emzik olayına gelince gecende dedilerki bakkalda satılan adi emzikleri bebekler çok seviyomuş ondan al aldım ama onuda atıyo ağzından hiç sevmedi bizde tekrar eski emziğine döndük bari onu tutuyorum en azından biraz uyuyor.

bizimkide kucak manyağı oldu iyice :emir_bebek:
ayakta durucaz, sallanacaz aaaa bu arada yüzümüzde ortama dönük olacak. hele bi olmasın ağlıyor. Allahtan uyuduktan sonra yatırdığımda mızmızlanmıyor, uyumaya devam ediyor. ahhh bide senin dediğin gibi olsaydı ben yine şanslıymışım...
bu arada kayınvalidem ahhh sen bunu kucağa alıştırmışsın valla kızım inan bunu kimse bakmaz diyor :kızgın: bırakayım almayımda ağlasınmı azıcık ağlasa içim parçalanıyor. herhalde bizde yatağında uslu uslu ağlamadan duran bebişi almıyoruz kucağımıza di mi?

benimki maşallah uslu siz şimdiden alıştırmışsınız kucağa ayakta sallamaya
benimki gece 1.30 gibi falan uyuyor sabah 8e kadar sonra emziriyorum bir daha uyuyor 10a 11 e kadar uyanıncada ağlamıyor zaten ses çıkarmasından anlıyorum uyandığını..
gündüz pek uyumuyor ama kucağada gelmek istemiyor kucağa alınca ağlıyor genelde hanımefendi yatıcak biriside yanında sürekli oturup onunla konuşacak onu istiyor
benden tavsiye geceleri karanlık ortamda yatırın bebişlerinizi emzirirken konuşmayın emzirin uyusun yatırın yatağına uyumasa bile ağlamadığı sürece bakmayın tekrar uykuya dalıyor eğer uyandı diye tekrar yanına giderseniz annesiz uyuyamayacağını zannediyormuş
gündüzde aydınlık gürültülü ortamda uyutuyorum ki gündüz olduğunu anlasın diye alıştı evi süpürürken bile yanında uyanmıyor yine uyumaya devam ediyor
ilk ayda benimki de uyumuyordu sabah 5lere kadar ayaktaydık tabi gazıda oluyordu ama allaha çok şükür düzene girdi inşallah sizinkilerde düzene girer

benimki maşallah uslu siz şimdiden alıştırmışsınız kucağa ayakta sallamaya
benimki gece 1.30 gibi falan uyuyor sabah 8e kadar sonra emziriyorum bir daha uyuyor 10a 11 e kadar uyanıncada ağlamıyor zaten ses çıkarmasından anlıyorum uyandığını..
gündüz pek uyumuyor ama kucağada gelmek istemiyor kucağa alınca ağlıyor genelde hanımefendi yatıcak biriside yanında sürekli oturup onunla konuşacak onu istiyor
benden tavsiye geceleri karanlık ortamda yatırın bebişlerinizi emzirirken konuşmayın emzirin uyusun yatırın yatağına uyumasa bile ağlamadığı sürece bakmayın tekrar uykuya dalıyor eğer uyandı diye tekrar yanına giderseniz annesiz uyuyamayacağını zannediyormuş
gündüzde aydınlık gürültülü ortamda uyutuyorum ki gündüz olduğunu anlasın diye alıştı evi süpürürken bile yanında uyanmıyor yine uyumaya devam ediyor
ilk ayda benimki de uyumuyordu sabah 5lere kadar ayaktaydık tabi gazıda oluyordu ama allaha çok şükür düzene girdi inşallah sizinkilerde düzene girer

Bebeğin kaç aylık ki? 1.30 dan 8 e kadar uyuyo maşallah... emmek için bile uyanmıyor mu? darısı bizimkilşerin başına...

Bebeğin kaç aylık ki? 1.30 dan 8 e kadar uyuyo maşallah... emmek için bile uyanmıyor mu? darısı bizimkilşerin başına...

maşallah tabi :nazar:
benimki o kadar deliksiz uyuyamaz, acıkıyor en fazla 4 - 4,5 saat dayanır sonra emmek için uyanır :emir_bebek:

ters bişey yok kızlar acıkması ve uyanması lazım bebeklerin ....bizim doktorda en fazla 4 saat uyusun 5 yapmayın sakın dedi....gerçi biz hiç o saatleri göremedik ama ,görenleri duyuncada hasım olasım gelmiyor deil hani:roflol:......yavv ne olurdu bu yavrular aynı ştandartlarda olsa fena mı olurdu.....haa bu arada siz şimdiden bacağa,kucağa alıştırmışsınız diyen arkadaşıma diyorum ki ben değil o beni alıştırdı valla...neyse yaşlılığımızda bile sıkı sıkı baldırlar bizleri bekliyor kızlar üzülmeyin....harekette berekette vardır....:dance:

delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

2,5 aylık oldu emmek için uyanmıyor gece çok şükür deliksiz uyuyor sabaha kadar
gündüz tabiki uyanınca acıktığı için uyanıyor. birde gündüz bebişleriniz uyuyorsa bile 2,5 3 saat uyanmazsa uyandırmak gerekiyormuş gündüz olduğunu anlasın diye.
uyanırda hemen emzirirseniz yine uyuyor yani uykusuna devam etmiş oluyor tam uyandırın altını açın bezini değiştirin konuşunki tam uyansın eğer gündüz uyumaya devam ederse gece gündüz farkını anlamıyor

ters bişey yok kızlar acıkması ve uyanması lazım bebeklerin ....bizim doktorda en fazla 4 saat uyusun 5 yapmayın sakın dedi....gerçi biz hiç o saatleri göremedik ama ,görenleri duyuncada hasım olasım gelmiyor deil hani:roflol:......yavv ne olurdu bu yavrular aynı ştandartlarda olsa fena mı olurdu.....haa bu arada siz şimdiden bacağa,kucağa alıştırmışsınız diyen arkadaşıma diyorum ki ben değil o beni alıştırdı valla...neyse yaşlılığımızda bile sıkı sıkı baldırlar bizleri bekliyor kızlar üzülmeyin....harekette berekette vardır....:dance:

gece eğer uyuyorsa acıktı diye uyandırmamak gerekiyor bırakın uyusun bende acıkmıştır diye uyandırıyordum ama annem uyandırma acıksa zaten uyanır dedi oyüzden hiç dokunmuyorum bende uyuyorum

benim oğlumda 5aylık olacak gündüzleri en fazla 2.5 saat uyuyor oda şanslıysam.akşamları 7de en geç 8 de yatıyor sabah 7 ye kadar uyuyor aman maaşallah deyin kızlar tabi ben onu doyuruyorum aralarda.herhalde gece gündüz farkını biliyor yada bütün gün uykusuz geçirdiği için. birde oğlum 2. ayından itibaren yüzükoyun yatıyor kafasını çok rahat çevirebiliyordu gaz denen birşey olmadı oyüzden. allah tüm annelerin yardımcısı olsun çok zor

ah bircana ahh senin bebişin akıllı maşallah arkadasım gelde bizim kıza yap o muameleyi sürekli ağlıyo hanım kucakda oldumu keyfi iyh

ah bircana ahh senin bebişin akıllı maşallah arkadasım gelde bizim kıza yap o muameleyi sürekli ağlıyo hanım kucakda oldumu keyfi iyh

ah kızlar ahhh.ilk günlerimiz geldi aklıma..cok şükür geçti o günler hep devam etseydı ne olurdum bılmıyorum....bizim yagmur hanım bır gun hıc unutmamıyorum sabah 7 ye kadar uyumamıstı...cok fena gunlerdı..cok şükür 3 ay bitti de ancak düzene girdik..henüz cok duzeldı sayılmaz ama yınede eskıye nazaran iyi..şimdide gece gec yatıp sabah gec kalkmayı ögrendı..erken yatsın istiyorum..şöyle 9-10 gıbı yatsa nolur..bızımkısı 1 den önce yatmıyor asla..

Back
X