Uykusuz geceler

yenieleman

iyi insan. iyi ki geldin..
Kayıtlı Üye
25 Mart 2012
1.185
362
323
Herkese hayırlı günler bayanlar. Derdim şu ki ben ağustos da doğum yaptım.hamdolsun sağlıklı bir evladım oldu. Sorun şu ki çözüm bulamıyorum. Doğduktan iki hafta sonra oğlum ağlamaya bir başladı o gün bugündür ağlıyor. günün %90 ağlayarak geçiyor. Uyurken ağlıyor ki zaten deliksiz uyuduğu nadirdir. Emerken susardı artık emerken de ağlıyor. İnternetten çok araştırdım. Bir bebeğin altı temiz karnı tok gazı da çıkmışsa sakin olurmuş yada deliksiz uyurmuş. Ama oğlumda bunlar asla olmadı. Öyle ağlama krizlerine girdi ki acillere gittik yolda sustu. Birde öyle bir ağlıyor ki gören canımı yanıyor bu çocuğun acaba diyor çünkü yüzü kıpkırmızı oluyor gözlerinden yaşlar akıyor. Kolik krizidir dedim Kaç doktora gittim anlattım çok huysuz sürekli ağlıyor dedim kimi oğluma baktı bu mu ağlayan çocuk dedi ( o an oğlum ona gülümsüyordu) kimi dedi yok inek ürünlerini kesmeyi dene. Ne denediysem olmadı şuan bunları bile zor yazıyorum ne uykumuz kaldı ne yemeğimiz. Bütün günümüzü ona ayırmamıza rağmen susmuyor. Eşim işsiz şuan. Bana yardım ediyor.şimdiden pestili çıktı. Kucağa alıyoruz emekletmeye çalışıyoruz oyalamak için herşeyi yapıyoruz ama susmuyor. Dışarı çıkmak eziyet giyinmeye başlayınca yine krizlere giriyor. Misafirliğe gidemiyoruz misafir çağıramıyoruz.Uyumuyor uyuttmuyor.hep huysuz. Uykusuzluktan perişan oldum. Var mı başına gelen? Sizler neler yaptınız? Lütfen çözüm varsa yazın oğluma da üzülüyorum bizede o ağladıkça mahvoluyoruz artık . her yöntemi denedim

Bitkisel mi ? Nasıl kullanıyorsunuz gün içerisinde? bende metsilve zinco kullanıyorım

Onerebilecegim bir çözüm yok Allah yardimciniz olsun umarım bir çare bulursunuz.

yavrumm kiyamam annem.

hic bir bebek bence gereksiz yere aglamaz acaba nesi aciyor bitanem.

kardesim cok aglardi sabah aksam süt alerjisi cikti ama kabizlik sorunu da vardi.

arkamadasimin bebegide cok aglardi hic susmazdi, cocuk hizli dogmus löp diye ondan travma gecirmis, bebege baya masaj yapmislardi sonra yavas dogumun haraketlerini yaptirmisladi düzelmisti.

giyinirken agliyor diyorsun acaba kolunda bi yerinde cikiklik mi var?

önüne sarsan evde öyle gezsen?

besige atip disarda gezdirsen? ormana gidin positiv enerji ise yarar belki

bi an önce düzelir insAllah bi agrisida yoktur yumosun

Biogaia oneririm. Zincoyla beraber kullaniyorum. Hayatimiz degisti cok sukur. Kendimi camdan atacaktım neredeyse. Yasamayan anlamaz sizin halinizden benim de aklima alerji geldi. Sizin yediğiniz birseyler mi dokunuyor acaba ona

Hayır ya benim bebeğim gerçekten çok ağlıyor diye düşünseniz de bebeklerin yarısından çoğu bu aylarda böyleler. Evde bebek arabasıyla dolaştırıyordum ben kızımı. Kanguruya binebikecek zamana geldikten sonra yapışık ikizim oldu. Dans vazgeçilmezimiz oldu ki hala da öyle. Ağlarlar, uyumazlar. Biraz daha sabır. 6. aydan sonra büyük oranda geçmiş olur bunlar.

Sonra diş dönemleri başlar.

Biogaia diğer ilaclardan daha iyi geliyor. Çünkü probiyotik etkisi var. Benim kızım da böyleydi. Bu bebeklere high need baby deniyormus çok sonra ogrendim. Bir de böyle araştırın belki yardimi olur.

İşte bende bi bebek gereksiz yere ağlamaz diye düşünüyorum bu yüzden sordum doktorlara ama biri bi tahlil bile yaptırmadı. Çok üzülüyorum oğluma dediklerinizin hepsini yapıyorum ama çözüm yok herkes huysuz bu oğlan diyor kol konusu hiç aklıma gelmemişti haklısınız ama ayakta giydirince yani giyindiğini farkettiemediğimizde bişey yapmıyor bilemedik ki bizde

Yeterki geçsin sabretmeye çalışıyoruz zaten ama zor gerçekten

Biogaia oneririm. Zincoyla beraber kullaniyorum. Hayatimiz degisti cok sukur. Kendimi camdan atacaktım neredeyse. Yasamayan anlamaz sizin halinizden benim de aklima alerji geldi. Sizin yediğiniz birseyler mi dokunuyor acaba ona

Lafı ağzından aldınız bende kendimi camdan atacak kadar dolu hissediyorum bazen. Alerjisi olduğunu nasıl anlarız ki vücudun da birşey yok çünkü kontrol ediyorum sürekli

Lafı ağzından aldınız bende kendimi camdan atacak kadar dolu hissediyorum bazen. Alerjisi olduğunu nasıl anlarız ki vücudun da birşey yok çünkü kontrol ediyorum sürekli
Illa dokuntu olmasi sart degil. Belki sadece bagirsaklarini rahatsiz edecek boyuttadir. Doktorunuza sorun isterseniz. Belki 3 4 gun hiç sut urunleri ve et yemeyerek deneyebilirsiniz

Ayni sorunu bende yasiyorum Oglum henuz iki aylik. Hastanede iki gun kaldiktan sonra eve geldik ve o gun bugundur oglum agliyor surekli. Gece iki den asagi yatmiyor ve sabaha kadar defalarca uyaniyor gun icerisindede surekli huysuz. Esim calistigi icin evin icinde yanliz kaliyordum ve her dakikami ona ayiriyordum ne kahvalti yapabiliyordum ne ustumu degistirebiliyordum. Bir bardak su icmeye bile vaktim olmuyordu lavaboya gitmek hak getire saatlerce kendimi tutmuslugum oldu. Benimki agladiginda yuzu morariyor nefessiz kaliyor bogulacak gibi oluyor bu yuzden cesaret edip birakamiyorum Yeteri kadar dinlenemedigim ve beslenemedigim icinde sutum azaldi yok denecek kadar az geliyor. Baktim olmuyor kaynanamlara geldim ama omur billah burdada kalamayacagimiza gore ne yapacagimi kara kara dusunuyorum bende.

ilk kizim surekli agliyordu dr a gidiyordum bir seyi yok diyordu. 1 yasindan sonra sut e basladik , acaba alerjik mi ? bir sey mi dokunuyor? bir suru test yapildi, hepsi temiz. her seyi deniyordum , olmuyordu. ama 1 yasindan sonra daha iyi gibiydi. yapisi boyleymis 2 yasinda sutten kestim, sallamayida birakinca , her sey duzene girdi
2. kizimda rezene ve anason cayi her gun iciyordum. fena degildi. aglamalarini fazla onemsemedim kabul ettim. bebeklerin geneli boyle agliyor. simdi 19 aylik 2 yasini bekliyorum sutten kesince duzelicek ins.
zaten asiri aglarsa, atesi varsa vs onemli durumdur. yada ayirt edebilirsiniz cok onemli bir seyi olursa. endise etmeyin oluruna birakin. 6 aydan sonra yavas yavas duzelir,azda olsa.

bir de bezi temiz karni tokken besine koyup uyutmayi deneyin. ben basaramadim ama siz basarirsiniz belki. allah kolaylik versin

Şuan ne durumdasınız acaba? Bir değişiklik var mı?

Beşiğinde pek yatmıyor hatta yatmayı da pek sevmiyor.ben bu paylaşımı Yapalı aylar olmuş ama biz yerimizde sayıyoruz. Hayr olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…