Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Pijema.. Zorluk olmadan kurulmuyor yuva.. Elbette herkesin zorluk kriteri değişir. Ama işte bir şekilde bir sıkıntı oluyor.Ya aile,ya para,ya ayrılıklar.. Önemli olan sabretmek ve birbirine destek olmak.

olmammı sabır versin rabbim banada cumlemize de işe gelip giderken bi bayan görsem ya parmağında yuzuuk yada hamiş bide anaokulu öğretmeni olunca yuva kurmak için can atıo insan :kedi:

kaydirigubbakcemile3 Alış veriş diyince akan sular durur.
İnternetten mi yapıyorsun?
Biz de fena alıştık netten alışverişe.
Evde en önemlisi kullanışlı olması bence.
Memnunsan sorun yok.

Sarissa ne yemek var:asigim:

Domates çobası
Közlenmiş patlıcanla imambayıldı ya da karnıyarık, karar vermedim.
Pilav
Muzlu sütlaç
Salata.

Domates çobası
Közlenmiş patlıcanla imambayıldı ya da karnıyarık, karar vermedim.
Pilav
Muzlu sütlaç
Salata.

Közlenmiş patlıcanla aynı lezzet oluyormu,bir de iyice dağılmıyormu patlıcan pişerken,nasıl yapıyorsunbilmiyorumkismile

muzlu sütlaç nasıl oliiii

pijemacım bak bizde toplamda 3 sene çıktık öyle evlendik
ve bu süre zarfında aynen benim eşimde babası için kredi çekmişti onu bitirdi sonra bizim için para biriktirmeye başladı
ve bu 3 senenin 2 senesi benden uzakda geçti. çünkü marmarise tayini çıkmıştı kuzucum.
çok çok zor günlerdi.sevdiğinden ayrı olmak. ama gerçek sevgiyse işte böyle sonu mutlu bitiyor hiç dert etme. bende 24 de evlendim canım

Netten de yapıyorum ama o her zaman olmuyor bu indirim sitelerindne birşey denk düşürürsem o zaman seviyorum Limango Markafoni falan türünde..

Senin mönü de güzelmiş.. Muzlu sütlaç ilginç ama :1shok:

böle örnekler gördükçe seviniyorum biraz da olsa
allah mesut bahtiyar etsin canım ağzınızın tadi bozulmasın inş

Közlenmiş patlıcanla aynı lezzet oluyormu,bir de iyice dağılmıyormu patlıcan pişerken,nasıl yapıyorsunbilmiyorumkismile

Bence çok daha lezzetli oluyor.
Kızartmadansa bunu tercih ederim ben.

Burcu muzlu puding yerine sütlaç yazmışım kaydirigubbakcemile3
Açlık başıma vurdu cokacimcoook

Sen kaç yaşındasın Burcuuu

85 liyim yani 25 in eylül 15 de 26 dan gün alıcam kuzucumm

böle örnekler gördükçe seviniyorum biraz da olsa
allah mesut bahtiyar etsin canım ağzınızın tadi bozulmasın inş

aminn canımmm darısı başınaaaopuyorumnanaktan
hem bakk tüm çevrem şaka yapar dalga geçerdi benle hiç psikolojimi düşünmezdi arkadaşlarım falan. Marmaris gibi yere o yakışıklı adam gönderilir mi beee sen unut onuu unutt falann derlerdiii ölecem sanırdım valalhiii boshayallersmile

Bence çok daha lezzetli oluyor.
Kızartmadansa bunu tercih ederim ben.

Burcu muzlu puding yerine sütlaç yazmışım kaydirigubbakcemile3
Açlık başıma vurdu cokacimcoook

hahahahahhaa işte bu süper komiktiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bana da yavan geliyor.. Annem de közlenmişle yapardı sinir olurdum sempatiksalakcinni

kalori olsun da bana :mymeka:

ben köz patlıcanı çok severim zaten ondan herhalde. o hafif yanık kokusu gelirr miss miss. hem zaten üstüne zeytin yağı gezdiriyorsun kii

Köz patlıcana bende bayılıyorum akannehir
Ama mangalda yapılacak böyle yanında et şişle patlıcan salatası..
Ayy ben de ki bu boğaz poffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…