Kızlar size harike bir Boston resmi
maddi sıkıntıları var erkk arkadasımın 4 yıldır tanıyorum 2 yıldır birlikteyiz ailem ailesi biliyor da babasından kalan borçları temizledi simdi düğün parası biriktiriyor 1.5 yıl ayrı kaldık o yuzden çk istyorum kader kısmet bi yerde
kaydirigubbakcemile3 Alış veriş diyince akan sular durur.Acıkınca da yemek yapmak işkence gibi oluyor.
yemeklerini yaptın mı ..?
3 saat sohbet ederiz geçer hemencik :)
ben iyiyim.. Alışveriş manyağı oldum bugün halbuki para harcamayacağıma dair bir söz vermiştim kendime ay sonuna kadar.. Tutamadım tutamadım benneyaptımki
Hesap kitap işleri bende azıcık ipin ucunu kaçırınca kemer sıkma yapıyorum ama sadece adamın kemerini sıktım kendim cozuttum sempatiksalakcinni
Evde en önemlisi kullanışlı olması bence.teşekkür ederim canımm :1hug:
evet çok sıcak olduğundan halımız yok. hepsi kilim. bir arkadaşda bütün ev fayans ne ilginç demişti. ama böylesi daha iyi siliyorum serinliyor vallahi ev. a.s kilimde iyi oldu zaten yazlık yer atıyorum makinaya yıkıyorum ohh mis seriyorum hemen :dance:
bir sonraki tayin yerimize göre artık uygun halı alırız ama burası için en uygunu buydu canım...
hihi benimki masaj falan istemedi öpücük yettii
Sarissa ne yemek var:asigim:
Domates çobası
Közlenmiş patlıcanla imambayıldı ya da karnıyarık, karar vermedim.
Pilav
Muzlu sütlaç
Salata.
Közlenmiş patlıcanla aynı lezzet oluyormu,bir de iyice dağılmıyormu patlıcan pişerken,nasıl yapıyorsunbilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile3 Alış veriş diyince akan sular durur.
İnternetten mi yapıyorsun?
Biz de fena alıştık netten alışverişe.
Domates çobası
Közlenmiş patlıcanla imambayıldı ya da karnıyarık, karar vermedim.
Pilav
Muzlu sütlaç
Salata.
bende 24 de evlendim canım
böle örnekler gördükçe seviniyorum biraz da olsamuzlu sütlaç nasıl oliiii
pijemacım bak bizde toplamda 3 sene çıktık öyle evlendik
ve bu süre zarfında aynen benim eşimde babası için kredi çekmişti onu bitirdi sonra bizim için para biriktirmeye başladı
ve bu 3 senenin 2 senesi benden uzakda geçti. çünkü marmarise tayini çıkmıştı kuzucum.
çok çok zor günlerdi.sevdiğinden ayrı olmak. ama gerçek sevgiyse işte böyle sonu mutlu bitiyor hiç dert etme. bende 24 de evlendim canım
Közlenmiş patlıcanla aynı lezzet oluyormu,bir de iyice dağılmıyormu patlıcan pişerken,nasıl yapıyorsunbilmiyorumkismile
hayır közlenmiş patlıcanla daha birl lezzetli oluyor canım a.s
hayır közlenmiş patlıcanla daha birl lezzetli oluyor canım a.s
Bence de kızartılmış daha lezzetli olur gibi,oh yağlı yağlıaklinialirimsmileBana da yavan geliyor.. Annem de közlenmişle yapardı sinir olurdum sempatiksalakcinni
kalori olsun da bana :mymeka:
bilmiyorumkismile
Bence de kızartılmış daha lezzetli olur gibi,oh yağlı yağlıaklinialirimsmile
Bence denedikten sonra karar ver buna. zemuszemus
buyrunnnnnnnnnbende geldimm kimse var mıı?
Sen kaç yaşındasın Burcuuu
böle örnekler gördükçe seviniyorum biraz da olsa
allah mesut bahtiyar etsin canım ağzınızın tadi bozulmasın inş
Bence çok daha lezzetli oluyor.
Kızartmadansa bunu tercih ederim ben.
Burcu muzlu puding yerine sütlaç yazmışım kaydirigubbakcemile3
Açlık başıma vurdu cokacimcoook
Bana da yavan geliyor.. Annem de közlenmişle yapardı sinir olurdum sempatiksalakcinni
kalori olsun da bana :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?