Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Geçmiş olsun bayanlar.
Benim migrenim yok ama ev arkadaşımdan ne kadar zor olduğunu biliyorum.
Hastanelik olmuuştu bir kez.

sağol canım..bilmem mi midem benimde dünden beri bulanıyodu anladım ağrı geliyor ...
iftarda hemen ilaç içtim ama nafile kafam çok ağır sanki aşağı bile eğemiyorum ağrı olduğu zaman:1no2:
sana da geçmiş olsun ama geçmiyor bu meret

öyle reyyan hastane farklı bir olay ...bende gitmedim hiç bu yüzden genelde sessiz ,karanlık
bir yerde yatmak iyi geliyor biraz tavsiye ederim..

hoşbuldukk zemuszemus eskiden daha fazla giriyodum bu sıralar uyku düzeni malum kaçıp kaçıp geliorum dün baya bi sıkıntılıydım iiki görmemişsin beni içini kararırdı valla

öyle reyyan hastane farklı bir olay ...bende gitmedim hiç bu yüzden genelde sessiz ,karanlık
bir yerde yatmak iyi geliyor biraz tavsiye ederim..
Bak aklıma ne geldi,ilk doğumuda sezeryana girecem,kan tahlili yapılacak,o kadar korktum ki,bir baktım eşim kollarımın altından tutmuş kaldırıyor beni,fenalaşmışım anlayacağın,sevmiyorum yani o olayları,
ordaki görevli:hocam birazdan ameliyata gireceksiniz o daha ciddi bir olay değil mi deyince,hele şu tahlili atlatayım gerisi kolay demiştim çocuğa :))))

ya su medeni durumu evli yazıyor ya nasıl imreniyorum anlatamam pollyanna ben evlilik bebek sevdiğin yanında mutluluğa bak

:) anladım reyyan ...ben de sevmem zaten kim severki Allah düşürmesin
ama eksikliğinide göstermesin bazı şeylerde onsuz olmuyor.

selam kızlar..

yarın iftarda möhöm misafirlerim var :)

kayın hanımlar ve eşimin halası..

geceden barbunyamı ve tatlımı yaptım..

diğerleri sabaha inşAllah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…