Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Evett kızlarrr sene 2005 aşkımla yeni tanıştık ve çok sıkı dostuz...
ama ben ona deli gibii aşığım tabi dostluğumuza bir zarar gelecek diye bir şey sdöyleyemiyorum. Artık dayanılmaz boyut aldığı bir 2006 nın ağustos ayında ben 1 ayda tam 10 kilo verdim üzüntümden. sempatiksalakcinni öyle aşıktım düşünün. ve dostuzya birbirimize söz vermişiz birdeaşık olunca ilk birbirimize söyliycez ffalann....

Günlerden 10 Ekim 2006 telefon etti. Burcu o büyük gün geldi dedi. Ben aşık oldum ve söz verdiğim gibi sözümü tutucam ilk sana söyliycem dedi. Akşama sahile inelim mi? Olur dedim ama boğazım düğüm düğüm...
Yalansız akşamaa kadarr ağladım şişti gözlerim. meğer kardeşimle ortak bir plan içersindelermiş oda biliyormuş. ama bütün gün bana hiç bir şeyy çaktırmadı oca ağlamama rağmen.. Neyse akşam oldu geldi aldı beni. İndik sahile sürekli arkadaş greubu olarak takıldığımız bir bank vardı isim takmıştık ona cılız ali diye. Cılız Aliyee kadarr sevdiği kızın güzel yanlarını sanydıııı durduuu. Ben hiç birini dinlemiyorum. ve diyorum kii <Allahım bitsin bu işkence. hayırr ağlamamalıyımmmm ağlamıycammm. içimde büüyk bir savaş varr. onun için mutlu olmalısın hayatımın aşkını buldum diyor sevin onun için diyorum ama nafile. neyse geldik meşhur cılız aliye.İçimden de diyorum ki oh neyse oturacaksın düşüp bayılmazsın en azından ee artık söyle bakalım o şanslı kızın adını dedim. tanıyor muyum ? hı hıı tanıyorsun dedi kafmadan tüm olasılıkları gruptaki arkadaşları geçiriyorum ama bana hiç ihtimal vermiyorum çünkü hiç ama hiçç belli etmedii.... O sırada bankın arkasından biri bir demet çiçek uzattıı akannehir ne oluyor falan oldumm salak salak bir çiçeği uzatana bir serhata bakıyorum. (çiçeği uzatan serhatın yaveriymiş zavallı 2 saattir ordaa bizim konuşma olayını atlatmamızı serhatın işaret vermesini bekliyormuş) ben sana deli gibi aşık oldum Burcu. Aradığım kız sensin. Çok savaştım kendimle bu dostluğu hiçe saymaya değermi ya dostluğunu kaybedersen dedim ama aşk ağır bastı dedi. Ben ağlıyorumm artıkk.
Şimdi yeşil gözlerin benim mi yanii dedim
evett senin dedi gülümseyerekk peki yaa ellerin benim mi dedi
uzattım ellerimii. o gün bu gündür de birlikte ellerimizz :asigim:
işte çıkma hikayemiz bu.... az sonrada evlenme teklifi gelecek.
10 ekimde başlayan serüvenimiz 10 ekim 2008 de nikah kıymamızla devam etti. ve 16 temmuz 2009 da da düğünümüzle tüm dünyaya ilan edildi. opuyorumnanaktan düğünden sonra ne yaptık biliyormusun? gelinlik ve damatlıkla cılız aliye oturmaya gittikk:asigim:

Ayy bayılacağım konuyu değiştirelim.. Hepsini karıştırıp zeytinyağlı pul biberli biraz naz ekşisi ile karıştırıp soğumak sıcak sıcak ayyyy ayyyy akannehir

Ben biraz kuru soğan da doğruyorum..aklinialirimsmile
hoşbulduk canlarım ciğerlerim parelerimopuyorumnanaktan
evet burcu sen destanı yazmaya başla ancaaklinialirimsmile
Hoşgelin leyleklek..

benim de şu an yapasım var yeminle ama 3 adet patlıcanım var onlarda ufak.. pazara yarın gideceğim.. oyy yapsam mı ki sahura .?

Yanarsın yarına derins..bilmiyorumkismile
s,mi ve derins şu patlıcan salatası muhabbetini size yasaklıyorum aksi takdirde aranızdan bi gönüllü seçip ona yaptırıcam gece gece
ve gelip bi güzel yiycemcokacimcoook

:roflolipfrizimde var közlenmiş patlıcan da biber deaklinialirimsmile

Ya kim açtı bu konuyu bilmiyorum..
Damağım kızıştı resmen yapacağım sahura ..
Eşim yemez tahminim tek başıma hepsini yerim kaydirigubbakcemile3

Folyoya sarıp ocakta közlesem olur di mi..?

Köz tenceresi rahatlık vallazemuszemus

Bence de kapansın artık.
Aramızda aç bilaç durumda olanlar var akannehir kaydirigubbakcemile3

Oyybilmiyorumkismile

Ay çokk güzeelll,Allah mutluluğunuzu daim etsin,bu arada yavere de çok güldüm ya

Muhteşemmiş..
Allah yuvanızdan bu aşkı eksik etmesin
Siz zaten çok ilginç bir çiftsiniz..Neşe saçıyorsunuz o kadar belli ki fotolardan bile..
Teklifi bekliyorum meraklaaaa

Burcuuuuuuuuu :asigim: aşk filmlerine taş çıkarırsınız kız. Maşallah
Aferin eniştemize ne güzel söylemiş öyle, ama seni de kalpten götürecekmiş neredeyse.

Öyle elbette ama biz kk'da pek alışkın değiliz bu duruma..
Burada dayak yemek,ihanet uğramak,küfür yemek,aileye karşı ezilmek evliliğin şanından ..

doğrudur canım ama gurur yapı meselesi kimseyi yargılayamayız. ama inan hakaten çok zor yapıosun ama ölüm gibi bişey oluyo..

ya okurken eşim geldi bişe sordu
sonra okudum sonu geldi iki saat cılız ali kimdi diye arayıp durdum:roflol::roflol::roflol:
kız bizim cin ali olmasın o:roflol::roflol:
aaaaahh ahhh hiç kıskanmadım hiçççççççç
yeşil gözleri de elleri de çiçekleride hiiiç birini kıskanmadım hiçççç:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
ağlıycaaamm yaw:gitme: çok ormantik çok güzell ya
valla bak itlerim tiken tiken oldu ya:gitme::gitme::asigim::asigim::asigim:
Allah daim etsin mutluluğunuzu darısı pambığın başına:hulya:
pambık bak artık beğen birini de hikayeni yaz şurayasırnaşık şey

Ay çokk güzeelll,Allah mutluluğunuzu daim etsin,bu arada yavere de çok güldüm ya
haha evet zavaaloıı elinde buketle beklemiş birde utanıyormuş sırf serhat istedi diyegelmiş beklemiş sağolsunn

Muhteşemmiş..
Allah yuvanızdan bu aşkı eksik etmesin
Siz zaten çok ilginç bir çiftsiniz..Neşe saçıyorsunuz o kadar belli ki fotolardan bile..
Teklifi bekliyorum meraklaaaa

teklif hemen şimdi geliyorrr
ayy canım çok teşekkür ederim bu güzel sözler içinn Şeniz

Mutluluklar hepimizin olsun arkadaşlar..opuyorumnanaktan
aminnnn :Saruboceq:
Burcuuuuuuuuu :asigim: aşk filmlerine taş çıkarırsınız kız. Maşallah
Aferin eniştemize ne güzel söylemiş öyle, ama seni de kalpten götürecekmiş neredeyse.

evet yaa valalhii kalpten gidecektim resmenn kaydirigubbakcemile3

en kötü gününüz böyle olsun hayatım!!

evet yaa darısı onun başınaa

ee sennn düzgün okumazsan ararsın tabi cılız ali kimdi diyee alsanaalsanasmile
oturr 0 alsanaalsanasmile

Allah iyiliğini versin emii
sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…