Burcu'nun romantik çıkma hikayesi unutturamadıysa hiçbir şey unutturamaz kanımca.
Umudumuz evlenme teklifinde artık.
nasıl hissetcen be ultrason mu var içindemirmirmirmir
ayh benim olluş kan tahlilinde çıkmadı
söktürücü alıcaktım adet için
eşim aradı nolur bugün benim için son kez bi idrar testi yap dedi
dedim kanda çıkmayan orda çıkar mı
benim için dedi
ben de yaptım a bi baktım hamileyim:1shok:
ben de o zamanlar ne hikmetse kapuskaya takmıştımCADIARZU
Hep hayalim..
Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin.
ne kadar kaldı,cinsiyetler belli mi..?
Ay canım benııım Amancia ikizlerin olacak ha ne güzell,Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin
Hah Sarrisa harikasın canım..
Herkes karşısındakini kendi gibi bilirmiş..
Hanım kızını bekliyo beni de hamile sanıyor sırnaşık şey
nasıl hissetcen be ultrason mu var içindemirmirmirmir
ayh benim olluş kan tahlilinde çıkmadı
söktürücü alıcaktım adet için
eşim aradı nolur bugün benim için son kez bi idrar testi yap dedi
dedim kanda çıkmayan orda çıkar mı
benim için dedi
ben de yaptım a bi baktım hamileyim:1shok:
ben de o zamanlar ne hikmetse kapuskaya takmıştımCADIARZU
Derinsin içinde ultrasyon var mı bilmem ama senin eşinin gözünde var sanırım. kaydirigubbakcemile3
Adam hissetmiş resmen akannehir
Vayy be hikayen çok ilginçmiş..
Hayatta herşey yazılmış ya ondan ötesi yok
kapuska mı sanırım kusacağım ohaoldumsmile
duam kabul olur benim darısı başına canımm.. bi kız bi erkekhamile olsam hissederdim demişsin yaa inşallahh edersinn! 4.5 aylıklar
Burcu'nun romantik çıkma hikayesi unutturamadıysa hiçbir şey unutturamaz kanımca.
Umudumuz evlenme teklifinde artık.
Yok ben artık hiç yorum yapmıyorum Burcu :asigim:
yok nan şimdi de kusacam diyo
adres ver kargoynan sana test yollycam sevabınaeyvahedigeldismile
Ayy bir de bir kız bir erkek Maşallah maşallah maşallah
Ne kadar şanslısın..
Yolu yarı etmişsin kış bebekleri olacaklar.. yaza baya toparlanmış olurlar ..
Anneniz falan mı bakacak iki çocuk zor olur ..?
Oyy geçekten de film gibi kıızzzŞimdi kızlarrr 2006 10 ekiminde çıkmaya başladık yaa ilk sevgililer günümüz 14 şubattaa sabahh telefonum çaldı 6:30 gibiydi...
aşkımmm bu bizim ilk sevgililer günümüz gözünü açtığında ilk beni gör istedim dedi delikafadulden
benim yatakdan fırlayıp kardeşimi bir dürtükleyişim varrr kalllkkk saçımı düzeltt diye :roflol: o zamanlarda saçlarım bit kadarr kısacıkk yatıncada olmuş mu tavuk götü gibii :roflol: neysee gittim kappıyaa kimse yokk. amaaa yerde kocaa bir seppett var. güllerle tanzim edilmişş... öyle bakakaldım :1shok: bir süre içeri alamadım. neyse kendime gelipte içeri alıncaa birde ne göreyim içinde bir ahşap kapaklı defter. ahşabın üstünü yakmışş tarih atmış. öyle güzel el becerileri vardır. içini iseee( şimdi biliyorum sizde amma garipsiniz diyeceksiniz ama napğim işte. bizim kendimize özgü bir alfabemiz vardı. oturup ressmen kendimize şekillerle alfabe kurmuş bide ezberlemiştik :roflol:) içine çıkmayaa başladığımızzz her günlee ilgilii bir sayfa ayırıp yazı yazmış. bizim alfabemizle. örneğin yıl başında sırf bir gün avrupa yakası dizisindeki yaprağın turuncu saçlarını beğendiğini söylediği için ve sana yakışırmı acaba dediği için süpriz yapmıştım ve saçlarımı turuncuya boyatmıştım. işte yıl başı sayfasında öyle yazmış.
Aşkımı hiç bu kadar güzel görmemiştim tıpkı yeni açan bir portakal çiçeği gibiydi...
bunun gibi işte her günn için bir yazııı... :1shok: harikaydııı....
birde davetiye çıktı içinden süslü cümlelerlee beni akşam yemeğine davet ediyordu.gene kızkardeşimle çok araştırmalar fikir birlikleri yapmışlar. zaten birbirlerine ortak derlerkaydirigubbakcemile3 balık restorantına götürecekmiş ama benim balıkla aram yok italyan mutfağına çok hevesim var diyee bir italyan restorantında yer ayırtmış masalar süslenmiş falan... müzikler ayarlanmış... neyse akşam oldu beni almaya geldi. yolda giderken ki hiç kıyafetime falan karışmaz aa aşkım bu kıyafete bu yüzük hiç olmamış bence dedi. biraz bozuldum çıkardım çantamı açmaya çalışırken ver ver uğraşma ben cebime atayyım dedi verdim. neyse vardık sandalyemi çekerken iç cebinden bir gül daha çıartıyor falan kaydirigubbakcemile3 oturduk ilk süprizi artık ailem seninle ciddi bir ilişki içinde olduğumuzu biliyor dedi. uzun bir müddet söyleyemedik çünkü ailelerimiz dost biliyordu bizi. evlerimize girip çıkıyorduk falan. çok sevindim tabi. sonra derken aaa dedi senin yüzüğünü nereye koydum benn. böyle yan çeplerini falan yokluyor iç cebine bakıyor bilmiyorumkismile bende saf saf diyorum ki sağ iç cebine koymuştun. aaa haklısın burdaymış dedi bir kutu çıkarttıı:1shok: o sıra müzik başladı...delikafadulden
Senden kendisi küçük ama anlamı büyük bir söz istiyorum
BENİMLE EVLENİR MİSİN :asigim:
şu sahne için milyonlarca süslü cümle kurardım söylerdimde ama o ann sadece göz yaşlarımla zıplayıpp boynuna atladım vee evettt dedimmm :asigim:
:gitme::gitme::gitme::gitme::gitme:Şimdi kızlarrr 2006 10 ekiminde çıkmaya başladık yaa ilk sevgililer günümüz 14 şubattaa sabahh telefonum çaldı 6:30 gibiydi...
aşkımmm bu bizim ilk sevgililer günümüz gözünü açtığında ilk beni gör istedim dedi delikafadulden
benim yatakdan fırlayıp kardeşimi bir dürtükleyişim varrr kalllkkk saçımı düzeltt diye :roflol: o zamanlarda saçlarım bit kadarr kısacıkk yatıncada olmuş mu tavuk götü gibii :roflol: neysee gittim kappıyaa kimse yokk. amaaa yerde kocaa bir seppett var. güllerle tanzim edilmişş... öyle bakakaldım :1shok: bir süre içeri alamadım. neyse kendime gelipte içeri alıncaa birde ne göreyim içinde bir ahşap kapaklı defter. ahşabın üstünü yakmışş tarih atmış. öyle güzel el becerileri vardır. içini iseee( şimdi biliyorum sizde amma garipsiniz diyeceksiniz ama napğim işte. bizim kendimize özgü bir alfabemiz vardı. oturup ressmen kendimize şekillerle alfabe kurmuş bide ezberlemiştik :roflol:) içine çıkmayaa başladığımızzz her günlee ilgilii bir sayfa ayırıp yazı yazmış. bizim alfabemizle. örneğin yıl başında sırf bir gün avrupa yakası dizisindeki yaprağın turuncu saçlarını beğendiğini söylediği için ve sana yakışırmı acaba dediği için süpriz yapmıştım ve saçlarımı turuncuya boyatmıştım. işte yıl başı sayfasında öyle yazmış.
Aşkımı hiç bu kadar güzel görmemiştim tıpkı yeni açan bir portakal çiçeği gibiydi...
bunun gibi işte her günn için bir yazııı... :1shok: harikaydııı....
birde davetiye çıktı içinden süslü cümlelerlee beni akşam yemeğine davet ediyordu.gene kızkardeşimle çok araştırmalar fikir birlikleri yapmışlar. zaten birbirlerine ortak derlerkaydirigubbakcemile3 balık restorantına götürecekmiş ama benim balıkla aram yok italyan mutfağına çok hevesim var diyee bir italyan restorantında yer ayırtmış masalar süslenmiş falan... müzikler ayarlanmış... neyse akşam oldu beni almaya geldi. yolda giderken ki hiç kıyafetime falan karışmaz aa aşkım bu kıyafete bu yüzük hiç olmamış bence dedi. biraz bozuldum çıkardım çantamı açmaya çalışırken ver ver uğraşma ben cebime atayyım dedi verdim. neyse vardık sandalyemi çekerken iç cebinden bir gül daha çıartıyor falan kaydirigubbakcemile3 oturduk ilk süprizi artık ailem seninle ciddi bir ilişki içinde olduğumuzu biliyor dedi. uzun bir müddet söyleyemedik çünkü ailelerimiz dost biliyordu bizi. evlerimize girip çıkıyorduk falan. çok sevindim tabi. sonra derken aaa dedi senin yüzüğünü nereye koydum benn. böyle yan çeplerini falan yokluyor iç cebine bakıyor bilmiyorumkismile bende saf saf diyorum ki sağ iç cebine koymuştun. aaa haklısın burdaymış dedi bir kutu çıkarttıı:1shok: o sıra müzik başladı...delikafadulden
Senden kendisi küçük ama anlamı büyük bir söz istiyorum
BENİMLE EVLENİR MİSİN :asigim:
şu sahne için milyonlarca süslü cümle kurardım söylerdimde ama o ann sadece göz yaşlarımla zıplayıpp boynuna atladım vee evettt dedimmm :asigim:
Ban mıı,yok benim 3 tane var Allahım bağışlasın onları bana yeteramiinn canım sağoll. allah sanadaa yaşatsın!yerimseniben
Oyy geçekten de film gibi kıızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?