Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Haklısın biz sadece sevme kısmındayız.. Hayatı değişiyor insanın..
Seneye sonbahar gibi düşünüyoruz inşallah yerimseniben

kahve hiç sorma büyüğüm sahur delisi
davulcuyu duydu şuanda karşımdaki koltukta uzanmış sofrayı getirmemi bekliyo

ortancam uykusu biraz ağır o rahatsız olmuyo

miniğimde kuş uykusu tek elim salıncakta bi taraftan onu sallıyorum

poğaçamıda peynirli yaptımm

hadi öpüyorum kahve sona sen kalıcan galiba

kepenkleri kapatırken bismillah de
kilidi 2 kere çevir
dükkanı hırsız mırsız girer Allah korusun

yarın ben açarım
tükkanı

di mi aminn canım...

kahvekolik her adamın huyu farklı demek ki.. :)

reyyan afiyet olsun

ben çıkıyorum kızlar hayırlı iftarlar..
yolu yarı ettik hep birlikte 15 gün gitti
valla beraberce yarıladık ramazanı. darısı diğer yarısına.

ayy tatlış yaa, bekletme o zaman annesi. doğru diyosundur da 5 sene fazla gibi biraz, biyolojik saat geldi :)

Misafir bizim sohbeti çok sevdi :)
Aksiyon oluyor ona da bence kk'dan canım ...
aslında misafir değil
bende misafir değil de kk dan biri diye düşünüyorum. birimizin gizli hayranı yada gizli düşmanı pusu kurmuş bekliyor -tatlicadiarzu- erkekse çıksın ortaya :1closedeyes:

ah canım aynı dertten bende müzdaripim malesef.
yan dairede bekarlar oturuyor. yatak odalarımız bitişik. ve duvar çokk ince.
bide burda kadın bolluğu var. her tür kadın çığlığı duydumboshayallersmile
gerçektende sinir bozucu oluyor. bide kendim de şey ederken ses mes gidecek diye ödüm koğuyor çok çok kötü.
ama senin çözüm hiçç mantıklı değil birde erkek ağzından yazınca direk kocandan bilir. çünkü duvarada vurduğunuzdan sonra al başına belayı

Şaka gibi ama yine kargoyla uyandım 12 'de. Sözleştiler galiba :)
Bugün ütü günüm ütümü görseniz bana acırdınız bildiğin dağ..
İlk defa ben açıyorum kepenkleri,günaydın kızlar

isim konusunda da bende yorumumu yazayım nacizane...

ben iki isimliyim arkadaşlar malum nickhimden de belli.
ama okul hayatım boyunca çokk zorlandım. evde burcu derlerdi okulda özge... bide bizim zamanımızda sınavlarda isim kodlamalıydı kodlaa allah kodlaa bitmezdii.... ben kesinlikle çift isim koymayı düşünmüyorum....

eşimde bulduğum bütün isimlere çok güxel kulp takar akla şu gelir bu gelri diye:) ama kendimizce bir liste oluşturduk şimdilik...

kız olursa alternatiflerimiz 3 tane
1. burcunun "bu" serhatın "se" = buse
2. eylül ayında doğurmayı başarırsak kesinliklee Eylül
3. ve benim en çokk sevdiğim çiçek. bence en narin,en güzel kokan, masumanee bembeyazz çiçek adı Nergis

kız alternatiflerimiz böyle... bende çok popüler isimleri sevmiyorum. hele şu sıra her 5 kızdan biri duru. ilk başda çok seviyordum ama artık öğğğ geldi. erkekde de doruk çok var efe var. arda var. sıktı gerçektende ki ardayı bizde severdik erkek adı olarak: arası severdik ama anlamı at kılı demekmiş vazgeçtik anlamlar çok önemli isimlerde gerçekten. sırf derğişik olacak diye acayip acayipp isimler türedi. birde iki kardeşin birbirine uydurma kuralıda bana garip geliyor. ikinci olan zavallı sırf büyüğüne uysun diye konulan isimler oluyor. halbuki onlar ayrı ayrı bireyler bence o yüzden uydurmaya çalışmak yersiz. ki benle kardeşiminkide uyumludur. burcu duygu herkes karıştırırdı isimlerimizi... o yüzden gereksiz.
ay çok uzattım erkekde de şimdiki kararımız Tuna. Tuna nehri kadar uzunn çoşkulu anlamlı bir ömür geçirmesi umuduyla düşünülmüş bir isim işte....

leyleeekkk RİF untma
(kendimi parçaladım inşallah görmüşsündür leylekimm)

oyyyy reyyyanım ya valla sabah anca yazabildim
bu derin kendini yırtınca beni de öp diye zar zor yazdım ona zati
valla sonra da çıktım
sabaha kadar dönüşümlü buz değiştirip durdum
sabak kocaman bi baloncukla uyandım ama acısı azaldı
şükür üst kısımda da bana zararı yok yazabiliyorum
uleyn geberecem bi gün hala buraya yazmayı düşünüyorum he:roflol::roflol:
canım eşime söyliycem alsın gelirken bu iğne mevzunu duymuştum ama adını bilmiyodum ayyy nasıl teşekkür etsem o kadar az sana vallaŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bu arada yazmazsam çatlarım ben de yengeç burcuyum
ama ne garipse onun o sulak yüzünü ve alınganlığını hiç almamışşım tek tutan kısmı aşırı korumacı oluşum ve bu yüzden kendimi yiyişim.daha bi kaç ay önce yükselenimin ikizler olduğunu öğrenip yıkıldım:gitme:
ama onun da haraketlilik kısmı hariç uyan kısmı yok.ha bi de zekası.en zeki burçmuş kendisi(kendini kayıran üye simil aparatı)
anam ne kdan çok birikmiş dün yazamadım ya bi tarafım şişcektisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…