isim konusunda da bende yorumumu yazayım nacizane...
ben iki isimliyim arkadaşlar malum nickhimden de belli.
ama okul hayatım boyunca çokk zorlandım. evde burcu derlerdi okulda özge... bide bizim zamanımızda sınavlarda isim kodlamalıydı kodlaa allah kodlaa bitmezdii.... ben kesinlikle çift isim koymayı düşünmüyorum....
eşimde bulduğum bütün isimlere çok güxel kulp takar akla şu gelir bu gelri diye:) ama kendimizce bir liste oluşturduk şimdilik...
kız olursa alternatiflerimiz 3 tane
1. burcunun "bu" serhatın "se" = buse
2. eylül ayında doğurmayı başarırsak kesinliklee Eylül
3. ve benim en çokk sevdiğim çiçek. bence en narin,en güzel kokan, masumanee bembeyazz çiçek adı Nergis
kız alternatiflerimiz böyle... bende çok popüler isimleri sevmiyorum. hele şu sıra her 5 kızdan biri duru. ilk başda çok seviyordum ama artık öğğğ geldi. erkekde de doruk çok var efe var. arda var. sıktı gerçektende ki ardayı bizde severdik erkek adı olarak: arası severdik ama anlamı at kılı demekmiş vazgeçtikanlamlar çok önemli isimlerde gerçekten. sırf derğişik olacak diye acayip acayipp isimler türedi. birde iki kardeşin birbirine uydurma kuralıda bana garip geliyor. ikinci olan zavallı sırf büyüğüne uysun diye konulan isimler oluyor. halbuki onlar ayrı ayrı bireyler bence o yüzden uydurmaya çalışmak yersiz. ki benle kardeşiminkide uyumludur. burcu duygu herkes karıştırırdı isimlerimizi... o yüzden gereksiz.
ay çok uzattım erkekde de şimdiki kararımız Tuna. Tuna nehri kadar uzunn çoşkulu anlamlı bir ömür geçirmesi umuduyla düşünülmüş bir isim işte....
leylek kaç gündür sorcam unutuyorum.
lekelenmen olmuştu ya, devam etti mi?
yaptım poğaçamı geldim
dedim bakam kimse yoksa kepenkleri kapatam :)
hırsızım ben girdim içeri oh olsun , peynirli poğançalar nerde bakim bi
bu arada yazmazsam çatlarım ben de yengeç burcuyum
ama ne garipse onun o sulak yüzünü ve alınganlığını hiç almamışşım tek tutan kısmı aşırı korumacı oluşum ve bu yüzden kendimi yiyişim.daha bi kaç ay önce yükselenimin ikizler olduğunu öğrenip yıkıldım:gitme:
ama onun da haraketlilik kısmı hariç uyan kısmı yok.ha bi de zekası.en zeki burçmuş kendisi(kendini kayıran üye simil aparatı)
anam ne kdan çok birikmiş dün yazamadım ya bi tarafım şişcektisempatiksalakcinni
Cidden zekiler.. Eşim yengeç ben yengeçlere bayılırım olumunekankayizsmile
Çok sevimli,içten,sıcak,sempatik,nazik insanlar.. Eşim de kör inat vardır ama bildiğin gibi değil.. Sen de var mı..?
deriiiiiinnnnnsssseyvahedigeldismile
lan olum Allah belanı vermesin senin çabik kak git test yap manyah şeyalsanaalsanasmile
varmısın yokmusunmuş:dilcikar:
varım lan varım diyo belki
niye bakmıyon kaydirigubbakcemile
ya gene patlıcan diye sayıklamışsın kızım çocuğun adı patlıcan kalıcak:roflol::roflol:
bunu ona söyleyince adam gaza gelmişti bi gün de zor kurtardım namusumu:enbuyukkk:
Yapmıcam ya varsa bile sürpriz olsun hihihihi kaydirigubbakcemile3
Yokum diyorum lülülülülülü
off son cümleye koptum yine...
Kurtardıysan namusunu sorun yok leylek sahip çık kendine bak aynı evde yaşıyorsun adamla aklinialirimsmile
baştan sona kadar katılıyorum burcum
ayrı birey olayına da katılıyorum özllikle
benim olluşun adı da efe ama ben koyduğum zaman bi filimden etkilenmiştim
sonra bi baktım hastanede herkes efe koymuş
yani bu kadar efe olcağını bilsem koymazdım
ama gene de çok yakışıyo olluşaŞeniz
ayy anacım ne çok yazmışsınız ya hepinize yetişecem diye canım çıktı
şükür bitti
deriiiiiinnnnnsssseyvahedigeldismile
lan olum Allah belanı vermesin senin çabik kak git test yap manyah şeyalsanaalsanasmile
varmısın yokmusunmuş:dilcikar:
varım lan varım diyo belki
niye bakmıyon kaydirigubbakcemile
ya gene patlıcan diye sayıklamışsın kızım çocuğun adı patlıcan kalıcak:roflol::roflol:
burcu sizdeki bu aşk da beni yedi bitirdi yani:asigim:
vay bee isimleri birleştirip çocuğa isim bulmuşlar:asigim:
ben de kızım olursa adını ela koyucam inşallah
eşimin göz rengi diye:asigim:
bunu ona söyleyince adam gaza gelmişti bi gün de zor kurtardım namusumu:enbuyukkk:
anaaam ben niye burç yazmadımki akşamdan berii
çekiliiiiiiiin kenara
ben terazi
eşim akrep
büyük oğlum aslan
iki küçüğüm oğlak
söyleyin bakalım bizim ailenin sonu ne olur :))))))))
derinss saa hergün kargodan ne geliiii
meraklandım
kızda yeşim de güzelaynı fikirde olduğumuza çokk sevindimm :1hug:
bende efe ismini çok beğeniyorum çok hoş. işte ama gelgelelim furya gibi olunca çok fena oluyorr...
:kedi: hihi biz çıkmaya başladığımızdan beri bebek isimleri araştırırdık.
hatta buraya yazarken belki benle dalga geçersiniz diye bile düşündüm kaydirigubbakcemile3
fol yok yumurto yok bunlar isim düşünmüş diyehattaa ben mama sandalyesi , yatak, brad pıttın ana kucağı kangurusu,hamile terliği hepsiinii araştırdım ve karar bile verdimmm :roflol::roflol:
ayy seninkide romantik ayoll kocişinin göxlerinin rengi heee
ay bende yeşimmi desem bak bu aklıma gelmemiştiii:1shok:
hey maşallah bana bedava kola bile çıkmazSürekli kampanyalar ne bileyim yarışmalara vs katılıyorum birşeyler kazanıyorum.
Onlar geliyorlar ama bugün diplomalarımın ve sertifikalarımı istemiştim ailemden onlar geldi.. başvuru yapacağım yarın..
Ama hala kargo bekliyorum sütaş'tan tatlı paketi gelecek ve haribo'dan şeker paketi gelmediler daha sempatiksalakcinni
bende söyliyimde çatlamıyımm hahaha
bende başak burcuyum
bazı özelliklerini evet gerektende taşıyorum
eşimde boğa oda kesinlikle taşıyor.
vee boğalarlaa başaklar çokk süüpersonikkk anlaşırrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?