sizinki mide değil değil tanımlanamayan bir cisimmiş. yalnız ben çiğ köfte yasak diye bilirdim.oy ben seniŞeniz
valla ne bulsak yedik
yedik dedim çünki aynı dönem abimin eşi de hamileydi
bi sofra kurduk onla bak aynen yazıyorum
mantı,turşu,çikolata,yaşpasta,salata çiğ köfte.
bunların hepsi aynı sofrada yani sırayla değil karışık Allahım nasıl yedik yakafamçokkarıştı
:1shok:30 kilomu aman allahim ben 30 kilo olsam duba gibi olurum boy zaten kisa 156cm boya 30 kilo ekstrayi dusunemiyorumakannehirdikkat etmeye calisiyorum anca bu kadar oluyor:)hedef 15i gecmemek diyeyim ama gecerim yiyorum cunku20den fazla almam ama insallah
kizlar sohbetiniz cok hos ama bende artik yavas yavas uyusam iyi olucak hepinize allah rahatlik versin yine gorusmek uzere hayirli geceler dilerima.s.
fıstıklar ben yatıyorum ..
herkese hayırlı sahurlar..
geceniz mübarek olsun inşAllah..
:1shok:30 kilomu aman allahim ben 30 kilo olsam duba gibi olurum boy zaten kisa 156cm boya 30 kilo ekstrayi dusunemiyorumakannehirdikkat etmeye calisiyorum anca bu kadar oluyor:)hedef 15i gecmemek diyeyim ama gecerim yiyorum cunku20den fazla almam ama insallah
kizlar sohbetiniz cok hos ama bende artik yavas yavas uyusam iyi olucak hepinize allah rahatlik versin yine gorusmek uzere hayirli geceler dilerima.s.
Hepsinden istiyorum hepsinden cokacimcoook
Son dakikalar :Saruboceq:
kızlar valla bende hamileliğimde 28 kilo aldım ama hemen verdim çok şükür şuan gayet iyi kilom yaniii bayanssulusmile
maşallh özel bişey yaptın mı inci
kızlar bende mutfağa gidiyorum bizde vakit tamam
LEYLEK avradı
bu gece rüyanda hep beni gör
meselaaaaaaaa seni boğarken nihahahahahahahahaa
her gece halay olurmu yaaaaaa
çocuklarım uyanacak
site yönetimine sorucam izletebilirsem size izleticem
benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
oh ne güzel ya.yok canım özel bişey yapmadım 54 kiloyla hamile kalmıştım 82 kiloyla fln doğuma gittim fakat benim bebişte biraz hormonlu doğdu 4 kilo kadarcık:roflol: şuanda 58 kiloyum 4 kilo kadar fazla kaldı yani...
ok canım görüşürüz, foto çeksene bi bakalım nasıl yaptın?ben de kaçıyorum kızlar..
bu üşengeçlikle ancak yaparım tava böreğini..
öpüyorum hepinizi afiyet olsun cümleten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?