Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

bası yazmalı sen biliomusun sarissanın yazdığı linkdeki olayı baya eglencelik bişi çıkmıs ya mrk ettim şimdik

o konuya tikladim herkes orda:)sonunda buldum sizleri sapigin biri yine dalga geciyor milletle ne kadar luzumsuz konu aciliyor su kkde

geçmişe biraz bakdım da derins canım ya ben çıkdıkdan sonra yazdığını henüz görebildim:kedi: :1ninca: muhtemelen dün tava böreğini denemişsindir kahve tarif etmiş ...ben de aynı yapıyorum
büyük teflon tavaya biraz sıvıyağ veya tereyağı koyuyorum yağ çeşidi isteğe
bağlı tabi...sonra bir yufkayı yerleştiriyorum arasına beyaz peynir koyuyorum bol severim ben içini...
tabi patates,kıymada olur ikinci yufkayıda en üst kata yerleştiriyorum ve ocakda her iki tarfını
çevirerek pişiryorum...misler gibi çıtır çıtır oluyor artık fırında börek yapmıyorum bu çok
hoşumuza gidiyor ayrıca kokusu gece uyandırmalarında etkildir dip not

amann şöyle bakdım da devamını okuma gereği bile duymadım zaten gitmiş vatandaş...
konu zaten uydurma muhtemelen açan da erkek ya da canı sıkılan hemcinsimizkaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…