Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

canim normal olabilirse en guzeli normal dogumdur ama bebekleri ve kendini riske atacak bir durum sozkonusu olursa kesinliklle sezeryandan kacma.
sut gec gelmesi normal dogumlardada yasaniyor ben cok arastirdim bu konulari tamamiyle fizyolojik ve psikolojik dusunce cok onemli sutun gec yada erken gelmesi hususunda.sut gelir hic korkma ama inatla emzirin diyorlar gelmedigini hissetsen bile gelene kadar emzirin yani memeyi verin diyorlar tum doktorlar

Leylek düştü galiba..
merak da ettim ama ne diyeceğini çok ..

kahve de gitmiş mesaj kutusu da dolmuş özel mesaj atamıyorum ona bilmiyorumkismile

öyle zaten canım hiç bişey bizim sağlığımızdan önemli değil.. sezeryandan daha çok korkuyorum ben normale oranla.. aa sevindim bak ona işte çok korkuyorum ben sütüm yetmez diye gelmez diye zaten tüm ikiz anneleri tanıdığım mama yla büyütüyo çocuklarını falan..

düştüm demincek yaa
bahçeyi büyük diye gösterim de belkim günahıma girmezsiniz dedimalsanaalsanasmile

amancia bak ikiz olduklari icin sut yetmeyebilir mama takviyesi gerekebilir ama sutun gelmez diye birsey olamaz sut gelir hem anne sutu hemde takviye yaparsin cunku sen 2 tane bebis beslicen onun icin takviye sart ama anne sutundende verirsin cok faydali cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…