Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

iyi kız mübarek gün bak ne güzel işte ne güzel olmuşopuyorumnanaktan

ben bilmiyodum kaçırmışım anlatığın şeyleri...ama her neyse çözülmesi iyi olmuş..
gözün aydın.
ne iş yapıyosun pijema..

vallahi bana sorarsan ben bırakmam

ya reyyanım orda da gün kısıtlı hani oraları görsün yanımda olsun diyorum
bi taraftan da işte hastalanır sonra hem ben üzülürüm hem de orda engel olur diye korkuyorum bilemedim yaf

leylek çok küçükse sensiz nası durcak onu da götürsen dedğin gibi rahatsızlanır...
ama güvenilir bakacak birileri varsa annen felan çocuğun da alışıksa onlara en mantıklısı götürmemek

[Bleylek bence yaninda goturmelisin oralarin manevi atmosferinden oglunda faydalansin 1 hafta dedigin nedir ki hasta olmaz allahin izniyle hem oralar sicak memleket kis yok endiselenme ben olsam yanimda gotururrdum[/B]

götür birşeycik olmaz ama yorulur eder siz huzursuzluk verir mi orasını sen biliyorsun.
10 yaşın üstü olsaydı daha iyiydi ama.. ufak mı karakteri nasıl sen bilirsin onu ..?

Çözülmesine sevindim canım.
Allah bir kapıyı kapar diğerini açar.

Oğlunla konuştun mu konuyu?
O ne düşünüyor?

ay ne güsel yaa demek ümreye gidiceksin allah bizede nasip eder inşallah
bence götür hac olsa götürme dedim ama umre kalabalık olmuyo diyolar
benim ablam yiyenimi götürmüştü 3 aylık hiç pişman olmadım iyikide götürmüşüm diyo şimdi senin çocuk kaç yaşında?

özel bi şirkete böllüm sorumlusuyum bilgi işlem departmanı bi nevi bankacılık hizmeti

tesettürlüyüm bide çağırılan yer kabul ediyormus ama burda açıorum maalesef evlenim bi bakıcaz çaresine

özel bi şirkete böllüm sorumlusuyum bilgi işlem departmanı bi nevi bankacılık hizmeti

tesettürlüyüm bide çağırılan yer kabul ediyormus ama burda açıorum maalesef evlenim bi bakıcaz çaresine

anladım canım hayırlısı olsun...nerede rahat edip huzur bulacaksan orası olsun
bir iş yerinde bunlar çok önemli

ya benimki 8 yaşına girdi
ama kışın çok çabuk hasta olan bi bünyesi var
astım tedavisi gördü yıllarca
yani evi seçmemizdeki en büyük etkenlerden birisi de bu zaten
yeni taqşındık 1 yıl oldu ve bu sene çok daha iyi şükür
kayınvalidemleri de götürücem zaten hani gece belki onlar bakar diye
sonra biz dönünce onlar da rahat rahat ibadetlerini etsin diye 2 hafta daha kalıcaklar

Dönüşümlü bakarsınız o zaman.
Sorun olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…