Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

canım benim inanılmaz fazla şişim var bide şimdiden tuzdan da o kadar uzak durmama rağmen.. senin nasıl?

inşallah derinsim hiç etmezmiyim
zaten kesinleşsin söylerim
hep istiyodum ikinciye hamile kalmadan gideyim diye
yeni yeni düzeldi şükür.çok sıkıntılar atlattı derin çok
çok allerjik bi bünyesi vardı
yeni yeni düzeliyo
bi de hep yalnız büyüttüm inan
o kabeyi falan çok merak ediyor
bi iki gün olursa tamam diyor ama 7 gün çok anne diyor

arkadaşlar bana da müsaade,öpüldünüzz
leylekim sen en iyisini bilirsin oğluşunu götürme konusunda,aklına danış bakalım

7 gün mü kalacaksınız canım?
O zaman hiçdüşünme bence.

canım benim inanılmaz fazla şişim var bide şimdiden tuzdan da o kadar uzak durmama rağmen.. senin nasıl?

cok sukur bende siskinlik yok gobekten baska:ecrin_bebek:ama ben hergun duzenli spor yapiyorum sabah yarim saat hafif aerobik aksam uzeride 1 saat kadar yuruyorum tuzu tamamen kesmedim ama az koyuyorum tuzu yemeklere bol su tuketiyorum gunde 4 litreye yakin sivi aliyorum bol yogurt (evde kendim yapiyorum)tuketiyorum

ay maşşallah miray ne güzel kolay doğum yaparsın sen bak

len dimi karısı ne böreği pişirdin bakem:hulya:

insallah leylek insallah kolay dogum olsun diye herseyi yapmaya calisiyorum son ayda hurmada yemeye baslicam cok faydasi oldugunu duydum

bence sırf bu kadar zorluğu aştığı için güçlü bir çocuk olduğu için bile gitmeyi hakediyor.
Sen onu oraya götürmekle evladına belki 20 yılda anlatamacağın dini verileri duyguları vereceksin..
o zihnine şimdiden kazıyacak bazı şeyleri ve hepimiz istediği şey budur bence..
ufak daha o ya 7 gün onun için bizim 1 ayımız :) mantığı böyle ..
babaannesiyle arası iyiyse hiç sorun kalmadı bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…