üff üzerimde nası bi tembellik sporda yapmadım bugün. tam karar veremedim ki. balığa bayılan insanlar. balık, mercimek çorbası, kalburabastı, akdeniz salata, sumak-soğanlı salata balığın yanına iyi gider. başka ne yapacağımı bilmiyorum barbunya mı yapsam?
evet okaydirigucemile5deve olayı mı....
tamam işte balığa zeytinyağlı barbunya güzel olur bece de
üff üzerimde nası bi tembellik sporda yapmadım bugün. tam karar veremedim ki. balığa bayılan insanlar. balık, mercimek çorbası, kalburabastı, akdeniz salata, sumak-soğanlı salata balığın yanına iyi gider. başka ne yapacağımı bilmiyorum barbunya mı yapsam?
leylek gereksiz insanlar gereksiz mevzularla ugrasir aynen benim kayinvalde gibi:)
kahve menu onerim:
kiymali tarhana cobasi
sebzeli bulgur pilavi
firinda tavuk dolma
cesitli mezeler coban salata yogurtlu havuc kabak salatasi olabilir
tatli:karyagdi tatlisi
amin canım bakalım evlilik bu şans meselesi de biraz da kendimiz yaratıoruz o sansı
evet okaydirigucemile5
Hoş geldin.
seni gidi seni tatli diyince:1hug:tatlıyı biraaz açsana canımm
ha onu biliyorum canımm,
yorum bilem yaptıydım
balığı çok seviyorlar diye balık düşünmüştüm ama tavuk dolma da aklımı çelmedi değil. karyağdı pastası nasıl oluyor?leylek gereksiz insanlar gereksiz mevzularla ugrasir aynen benim kayinvalde gibi:)
kahve menu onerim:
kiymali tarhana cobasi
sebzeli bulgur pilavi
firinda tavuk dolma
cesitli mezeler coban salata yogurtlu havuc kabak salatasi olabilir
tatli:karyagdi tatlisi
aynen benimde öyle oldu, sahura kadar sıkıntıdan patladım :)ya dun gece bi ara baglanti gitti tekrar kkye girene kadar canim cikti bugece iyi aman nazar degmesin
yeni gördüm bitanem. aradı geldi mi kurye diye geldi de sen de bi ara gelip donlarını alsan evimden dedimoff miray yaa valla neler yaşamışsın falcılar falan ne kadar gereksiz mevzular bunlar ya
amancia bi cevap yaz be aradı mı sonradan da
kahvem sen aklındaki menüyü bi yaz bizs oynamalar yapalım gerekirse
anammmm sürünsün peşinde dahaaaa
bencedee canım.:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
yazmış yazmış ingilizce şarkı sözü başka bişey beklemiodum zaten bide sizi çok seviyorum demiş.
demekki aklı başına geliyor. not yazmış mı peki?
.
zaten en başından beri pişman canım.waooow
amancia
iyisin
pişmanmı oldu yoksa
daha çok beklesinler.Akılsız herifler bir çiçekle tavlayacaklarını sanıyorlarklava:
Isıtırız yavrum merak etme sen:teselli:
çikolatadan yapılmıştı yedim canım afiyetleamancia ben olsam hepsini gider kafasina gecirirdim:)desemde inanma ama gerekeni yap at cope gitsin
kız o yöneticiliği ben verdim ona
gerçek değil yani bizim topice mahsus
seni gidi seni tatli diyince:1hug:
canim malzemeler 10 kasik irmik,8 kasik toz seker,1 litre sut bunlari kaynat muhallebi kivamina gelene kadar
1 paket tuzsuz etimek
serbet icin 1 su bardagi tozseker
1 tatli kasigi limon suyu
2 bardak su
serbeti kaynat borcama etimekleri diz onlari islat
sonra muhallebiyi etimeklerin uzerine dok
sonra uzerine krem santiyle kapla
sonra uzerine bolcaaaaaaaaaaaa hindistan cevizi heryerine cok bolca kapla karyagmis gibi olcak ustu sonra buzdolabina 1-2 saat sonra cikar ye afiyet olsuncokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?