Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

afiyet bal şeker olsun yarasın lokumuma

ay çok ii dmişsin ya daha çok dönecek kanımca

şu tavuk dolmasını deniycem ben de bi gün
salı günü de bende var misafir
kayınavlidemler ve onun annesigil
Allahtan menüyü onlar istedi benden de rahatım yani
erzincan erişte çorbası
et güveç orjinal güveçte pişiririm meşhurdur benim
pilav fıstıklı kuş üzümlü
meze olarak patates fırında da yapabilirim kremalı ya da yalancı kumpir gibi de yapabilirim karar veremedim
tatlı da yaşlılar ya meyveli sütlü irmik tatlısı yapıcam ama ben onu accık süslerim püslerim
yaşlı menüsü az istediler

Barbunya ya da fasulye pilaki de iyi gider bence.

evet okaydirigucemile5

tamam işte balığa zeytinyağlı barbunya güzel olur bece de
başka bişey yapma ağır olur balık menüsü bu
tamam o zaman, peki tatlı ? ben gidip barbunya ıslatayım.

ellerine sağlık, ben etimek hiç sevmem ama eşim bayılır, bunu mu yapsam kalburabastı mı?

:roflol:

amancia bu cok hafif bir tatli oluyor hemde saglikli sutlu bebeklere yarar dene bence puf noktasi hindistancevizini bol koyacaksin

vay anasını
yanlız senin cevaba bayıldm
iyi demişsin

olumunekankayizsmile

amancia helal olsun valla
kimseye minnetin yok çok şükür senin en güzel günlerini mahvederken düşünseydi onualsanaalsanasmile

amancia bu cok hafif bir tatli oluyor hemde saglikli sutlu bebeklere yarar dene bence puf noktasi hindistancevizini bol koyacaksin
etimek sevmiyorum canım ya. hep sütlü tatlılar tüketmeye dikkat ediyorum canım. oğluşun napıyo?

vay anasını
yanlız senin cevaba bayıldm
iyi demişsin

her zaman ki halimiz böyle bizim canım :)

Ben geldim kızlar..
gündüz 2'De uyandık ohaoldumsmile
ayıl hazırlan falan taksime gittik.
terkosa takılınca aa bir baktık geç kalmışız iftardan 15 dk sonra gittik misafirliğe..
nasıl üzüldüm ama çok tatlı insanlarmış
Eve de zaten bir saat önce geldik. taa şişliden bizim ev uzak baya
bilgisayarım açılmıyor.eşiminkini yalvar yakar aldım ..!
hala ofluyor pofluyor eline düştüm.
haberiniz olsun diye yazayım dedim,bilgisayarım açılmazsa ki pazartesi de tatil en erken salı akşamına düzelir..
umarım herkes iyidir.. yazayım da vereyim kıymetli bilgisayarını dedim

amancia oglusum cok iyi ablasi surekli tepikliyor geceleri allahtan biraz daha uslu acaba oda ben uyuyuncami uyuyor:)oyle olsa ne guzel olur senin ikizler nasil hissediyormusun onlari?

sarissa evet maalesef yiyemiyorumama onun yerine bol kuruyemis ceviz findik fistik yiyorum balik hapimda var ama midem almiyor kullanmiyorum dolap bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…