Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

kız porselen bebek nerde hani
ben mi kör oldum
ne ara geldi fisfisfis
kahve sen ne için gittin ne dedi bişe varmı

bebek mi
uvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

canim sen doktora gitmek icin gec bile kalmissin bana sorarsan adetin cok gecikmis hersey olabilir
once karindan baktir bebek varsa alttan muayene biraz canini yakiyor insanin o yuzden emin olun bebis olmadigina :ecrin_bebek:

ben ilk muaneye gittigimde karindan bakti goremedi sonra alttan ultrasonla bakinca gorundu minnacik parcaydi yavrum o zaman ama canim yanmisti allah korusun bebisimi kaziyacak diye odum patladikafamçokkarıştı

bi dimi de ailede var merak etme canım sen bi eltim war dimi den geri kalır yanı yok o hakkından geliyo
sağlam yerden baglamıssın işi :teytey:
tabeee..

sadece islim kebabı yapsan yeterr cokacimcoookcokacimcoook

ya derins fajitası nasıl yapmıştı

Valla ben hayatımda ilk kez yedim.
beyoğlundan bazı restaurantlara gittiğimde menüde görürdüm ama gereksiz pahalı olurdu.
açıkcası sac tavanın sebzelerin jülyen hali olanı bence..
ama soslar önemli kendisinin yaptığını sanmıyorum hazır almış belli
vok'ta yapmış.. kırmızı ve dolmalık biber sarımsak biftek minik soğlar oluyor ya adını bilmiyorum onlar vardı.

zevk meselei eşim hoşlanmadı ..ama ben baharata bayılırım o yüzden sevdim

Hamile olmamı sağlayacak türde bir kaza vs yaşamadık biraz da ondan rahatım.
geçen ay da öyle sanmıştım ama tüm belirtilere rağmen hamile değildim.
bilemiyorum Allah verirse biz ne yapsak da verir de..
o zaman ben doktora hamile olup olmadığımdan şüpheliyim diyeceğim o halde..

kız derins bu kaynana mevzusunu yeni gördüm:kedi:
benden süper kaynana olur derins gitmem gelmem oohh benden daha iyi kaynana varmızemuszemus
ama bu dimi karısını bilmem gelini çlenesiyle bitirir kesin .bi özlü söz söyler geline,geline de inme iner o da rahatlar.aman evlerden ırakeyvahedigeldismile
[/B

derinss kendi belirlemis oldugun menun harika aciktim simdi yine:)

teşekkür ederim.. ama tatlı önemli ve aklıma birşey gelmiyor..
hafif olmalı klasik olmamalı..püff

sadece islim kebabı yapsan yeterr cokacimcoookcokacimcoook

canın mı çekti .. hemen yarın yap canım az yaparsın yorulmazsın hem de tatmış olursun kaydirigubbakcemile5

once ultrasonla karindan baksin bence eger varsa bebek gorunur zati yoksada alttan muayene eder kist icin vs...
karından net görünmüyor bazen ama bi forumda kızın biri demiş ki alttan muayene ile bi tanıdığı bebeğini düşürmüş. olur mu öyle şey yaa ?

mustafa cecelinin

leylek öle dedi ama değilmiş sanırsam :1ninca:
vay beeee, hacca gitmiş bide ha. şimdi daha çok sevmeye başladım onu :)

orucun bozulmasındansa tutmamam daha mantıkı değil mi..?
kesinlikle elle muayene yapar yani..?
tutmayacağım o zaman salı günü
tatlışım bak, karından bakması için şişkin olman lazım. ben gittiğimde kadınlar ellerinde su şişesi sıkışcam diye uğraşıyorlardı. benimde zırt pırt gelen çişim gelmek bilmemişti o gün :) oruçken nasıl su içeceksin, anca sabah ilk idrarını sıkarak hastaneye gitmen lazım. alttan zaten olmaz oruçken. ya akşam gideceksin özele, yada sonra kaza edeceksin.

kız porselen bebek nerde hani
ben mi kör oldum
ne ara geldi fisfisfis
kahve sen ne için gittin ne dedi bişe varmı
kist için gitmiştim bikaç ay evvel.

bende yatar kızlar yerde fazla uzandım bilg basında belim kendini hissettirdi suan bilmiyorumkismile öpüorum hepinizi opuyorumnanaktan

bebek konusunda benimde kafam karıştı. vajinal karıncalanma yaşıyorum yazmıştım mirayhale dedi ki hamilelik belirtisi olabilir. hap kullanmama rağmen kalabilirmişim. bakalım gidicez doktora.

yani belirtsen senin icin iyi olur adetin uzun sure gectigine gore bebisin varsa eger karindan gorunur ama 1 haftalik bir gecikme soz konusu olsaydi o zaman karindan gorunmesi icin daha cok erken diyebilirdik ama senin adetin 20 gun gecikmisti sanirsam uzun bir sure bu.
varsa bebek mutlaka karnindan ultrasonla gozukmesi gerekir.
her zaman once karnindan baktir ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…