hoşgeldinnİyi geceler herkeseee:)
Ben geldimmm
İyi geceler herkeseee:)
Ben geldimmm
once ultrasonla karindan baksin bence eger varsa bebek gorunur zati yoksada alttan muayene eder kist icin vs...
bebek mi
uvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
bi dimi de ailede var merak etme canım sen bi eltim war dimi den geri kalır yanı yok o hakkından geliyoamancia onları dimiye havale ediyorum vallaolumunekankayizsmile
yaa bugün diminin evlilik yıldönümü müüü:1shok:
aaa tabi gelmez o napsın bizi şimdi
kesin hastalamıştır da
iğne yapılıyoduuurr:1rolleyes:
derins yok fasulyeyle çorbayı değiştirelim
aynısını yapma
tabeee..sağlam yerden baglamıssın işi :teytey:
Yok aslında çağırmak zorunda değildik.ama birbirimizden çok hoşlandık.
açıkcası o gece doyamadık bize çok benziyorlar yaşam tarzları o yüzden tekrar görüşelim istedik o an karar verdik teklif ettik..
ben ...
çorba ne olacağı meçhul
tavuklu garnitürlü mısır ununa bulanmış börek
islim kebabı
pilav
havuç salatası
mısırlı közlenmiş kırmızı biber salatası
taze fasülye veya muadili bir yemek
ve belirsiz bir tatlı yapmayı düşünüyorum
ya derins fajitası nasıl yapmıştı
canim sen doktora gitmek icin gec bile kalmissin bana sorarsan adetin cok gecikmis hersey olabilir
once karindan baktir bebek varsa alttan muayene biraz canini yakiyor insanin o yuzden emin olun bebis olmadigina:ecrin_bebek:
ben ilk muaneye gittigimde karindan bakti goremedi sonra alttan ultrasonla bakinca gorundu minnacik parcaydi yavrum o zaman ama canim yanmisti allah korusun bebisimi kaziyacak diye odum patladikafamçokkarıştı
derinss kendi belirlemis oldugun menun harika aciktim simdi yine:)
sadece islim kebabı yapsan yeterr cokacimcoookcokacimcoook
karından net görünmüyor bazen ama bi forumda kızın biri demiş ki alttan muayene ile bi tanıdığı bebeğini düşürmüş. olur mu öyle şey yaa ?once ultrasonla karindan baksin bence eger varsa bebek gorunur zati yoksada alttan muayene eder kist icin vs...
vay beeee, hacca gitmiş bide ha. şimdi daha çok sevmeye başladım onu :)mustafa cecelinin
leylek öle dedi ama değilmiş sanırsam :1ninca:
tatlışım bak, karından bakması için şişkin olman lazım. ben gittiğimde kadınlar ellerinde su şişesi sıkışcam diye uğraşıyorlardı. benimde zırt pırt gelen çişim gelmek bilmemişti o gün :) oruçken nasıl su içeceksin, anca sabah ilk idrarını sıkarak hastaneye gitmen lazım. alttan zaten olmaz oruçken. ya akşam gideceksin özele, yada sonra kaza edeceksin.orucun bozulmasındansa tutmamam daha mantıkı değil mi..?
kesinlikle elle muayene yapar yani..?
tutmayacağım o zaman salı günü
kist için gitmiştim bikaç ay evvel.kız porselen bebek nerde hani
ben mi kör oldum
ne ara geldi fisfisfis
kahve sen ne için gittin ne dedi bişe varmı
Biz yedik sahurumuzu :)
şimdi çay içiyok kocikle
bebek konusunda benimde kafam karıştı. vajinal karıncalanma yaşıyorum yazmıştım mirayhale dedi ki hamilelik belirtisi olabilir. hap kullanmama rağmen kalabilirmişim. bakalım gidicez doktora.Hamile olmamı sağlayacak türde bir kaza vs yaşamadık biraz da ondan rahatım.
geçen ay da öyle sanmıştım ama tüm belirtilere rağmen hamile değildim.
bilemiyorum Allah verirse biz ne yapsak da verir de..
o zaman ben doktora hamile olup olmadığımdan şüpheliyim diyeceğim o halde..
Hamile olmamı sağlayacak türde bir kaza vs yaşamadık biraz da ondan rahatım.
geçen ay da öyle sanmıştım ama tüm belirtilere rağmen hamile değildim.
bilemiyorum Allah verirse biz ne yapsak da verir de..
o zaman ben doktora hamile olup olmadığımdan şüpheliyim diyeceğim o halde..
kızlarcıım görüşmek üzere
istikamet mutfakk
iyi gecelr canımbende yatar kızlar yerde fazla uzandım bilg basında belim kendini hissettirdi suan bilmiyorumkismile öpüorum hepinizi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?