Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

güle güle reyyanopuyorumnanaktan çok az konuştun bugün ya

ya ben de yapıyorumki onu ama taze baharatlarla falan çok güzel oluyor
soslarını ben de bilmiyorum
amaan işte et sotenin domatessiz julyen ve sussuz olanı

bende yatar kızlar yerde fazla uzandım bilg basında belim kendini hissettirdi suan bilmiyorumkismile öpüorum hepinizi opuyorumnanaktan

dikkat et canım..hayırlı geceler..

yazmalı iş yok yarın :)
rahat olun -tatlicadiarzu-

evet tatlım yok çok şükür :)

alıştık ya erken yemeye acıktık kaydirigubbakcemile

bebek konusunda benimde kafam karıştı. vajinal karıncalanma yaşıyorum yazmıştım mirayhale dedi ki hamilelik belirtisi olabilir. hap kullanmama rağmen kalabilirmişim. bakalım gidicez doktora.

kahvecim ben sana geçen aylarda yaşadığım belirtileri okusam bir gebelik forumuna yazmıştım.
kesin hamilesin demişlerdi bana o kadr çok şeyi yaşadım bir anda..
ama garip her bünye farklı galiba..

Ama inşallah efen geliyordur canım..
o karıncalanma ben de adetken olur ..

kahvecim o yuzden diyorum ya herzaman once karindan baktirin kendinize ben kendim yasadim yani allah korusun bebegim dusmedi ama pihtiya degdini ve zorladigini hissettim ultrason aletinin basinin

o zaman niyetlenmeyeceğim en mantıklısı bu görünüyor.
kaza edeceğim.. gitmem lazım ramazanın çıkmasını beklersem en erken 13 eylülü bulur ki o vakite kadar duramam artık..

tavsiyeler ilaç niyetine tşkler canım kaydirigubbakcemile5

evet derinss gitmeden 1 saat once 4 bardak su icmelisin yani 1 saat onceden 4 bardak suyu bitirmis olmalisin sonrada cise gitme:)tutacan ne varsa daha net gorunuyor

valla canım domates çorbası ya da ayranlı soğuk çorba yapabilirsin
tatlı olarak tiramisu benim favorimdir
ama orjinali yani o pişirilen muhallebiye labneyi katıp da yalancı tiramisu değil:umursamaz:
reyyan afiyet olsun canım

leylekim çorba ve tatlı için tavsiyede bulunur musun ..?

3 gelin bir olur dimi yi alt ederler :1shok:
canın mı çekti .. hemen yarın yap canım az yaparsın yorulmazsın hem de tatmış olursun kaydirigubbakcemile5
yok canım çekmedi severim ama.
bende yatar kızlar yerde fazla uzandım bilg basında belim kendini hissettirdi suan bilmiyorumkismile öpüorum hepinizi opuyorumnanaktan
ii uykular bitanem..

kızz üstüne görme olmasın eyvahedigeldismile belki geçen ay hamile kaldın? anam gevbelik forumuna döndü ne güzel :=)
karıncalanma adet değilken de oluyordu, şimdide devam, anlamadım ne iş yaa.

kahvecim o yuzden diyorum ya herzaman once karindan baktirin kendinize ben kendim yasadim yani allah korusun bebegim dusmedi ama pihtiya degdini ve zorladigini hissettim ultrason aletinin basinin
çok sağol canım ya karından baktırayım ben o zaman. ben ilk gidişimde alttan baktırdım 4,5 cm idi. 1ay sonra karından baktırdım erimiş görünmüyor dedi. içime kurt düştü bu kadar büyük bir kist 1 ayda nasıl erir diye, ilaca devam ettim. ama tavsiyelerin üzere gittiğimde karından baktırcam.

reca ederim canımcım ni dimik :hulya:

ama orjinali yani o pişirilen muhallebiye labneyi katıp da yalancı tiramisu değil:umursamaz:

Domates olabilir sıcak bir çorba olsun istiyorum..
ayy gerçek tiramisuyla uğraşamam ya.. beceririm ama ..
etimekli süslü püslü birşey var mı bebişim..?

o soğuk ayran aşı çorbasını hiç içmedim ben biliyomusun
kendimi çok cahıl gördüm, gittim hazırını aldım.
eğer beğenirsek kendim yapmayı deneyeceğim.

bursalı varmı aranızda yeni tasındım bursaya ramazanda olunca cevre edinemedim daha canım sıkılıyo hep yaa kkde olmasa tırlatırım herhalde

etimekli mi ben nerde böyle alengirli pasta var onu yaparım genelde ama siminin pirinçlisini falan da yapabilirsin
kız etimeklide ne var şekeri yakıyon etimekleri ıslatıyon
üstüne de mhallebiyle kremşanti o kadar:sm_confused:
Domates olabilir sıcak bir çorba olsun istiyorum..
ayy gerçek tiramisuyla uğraşamam ya.. beceririm ama ..
etimekli süslü püslü birşey var mı bebişim..?

o soğuk ayran aşı çorbasını hiç içmedim ben biliyomusun
kendimi çok cahıl gördüm, gittim hazırını aldım.
eğer beğenirsek kendim yapmayı deneyeceğim.

Annem yapar.. yapımı pek zahmetli değil herşeyi haşlayıp yoğurtla çoğaltıyorsun..
ama bence ana madde dereotu ve taze nanesi :)
ayy çok istedi canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…