canım benim yaa ne kadar mutlu ettin beni, ne güzel dua etmişsin. amin, amin, amin, amin, amin! :)
kistin olmamasına çok sevindim, uğraşmak o kadar kötü ki çünkü, ağrı yapıyor, kıpırdıyor hissediyorsun falan. çocuğum olmazmı diye psikopata bağlıyosun.. neden adet göremediğini anlayamadım. acaba kan testi mi yaptı kız? bende yarın yada ertesi gün gideceğim bakalım ne alemde yumurtalıklar, yavru kistler :)
dün bi topicte bi yazı gördüm. kadının biri diğerine ben 7 aylık anneyim, heralde sizden daha kıdemliyimdir değil mi hamileler? demiş, ahkam kesmiş. bikez daha tamam dedim bu sitede işler böyle yürüyor.
derins öyle imkanın varsa durma çünkü kaynanalara bişey oluyor torunları olunca onlar lohusa oluyorlar
merhaba reyyancım nasılsın?
tatlım nasıl söylenir bilnmiyorum ama ben biraz lanetimdir.
Öyle daralmaya gelemem daraltırım adamı..
Lohusayken eminim çok da nazlı olurum biri canımı sıkarda eşim bendne çok üzülür.
O yüzden hiç gerginlik yaşanmayacağı şekilde planlıyorum herşeyi
inşallah yani.
iyiyim canım,sen nasılsın,yazdıklarınızı okudum şöyle bir,lohusalık filan diyorsunuz ya aklıma kocamm geldii
ben hamileyken aşermedim kocam aşerdi,
emzirme döneminde sütün çeker derler yaa kocamın canı çekti
geçen gün regl dönemimde sen sancılanıyorsun ya benim karnım da ağrıyor dedi
çok güldüm ya
canımm benimm:lepi:
başıyaşmaklıkız paklaşımın için sağol
kahve
tığh tığh tığh
derins hoşgeldin sende kuzuş.
bende karşılama sorumlusu oldum bugün :)
Allah razı olsun canım, senin de ne sıkıntın varsa gitsin, ne muradın varsa gelsin.
kıdemli gebe değilmiş, 7 aylık çocuğu varmış hatunun, bulursam ekleyeceğim buraya.
pess ya geyiğini döndürdük ya, gerçekmiş yani
anneeeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismilebaşıyaşmaklıkız paklaşımın için sağol
kahve
tığh tığh tığh
oğlun mu var? bi yazı okumuştum kocanız sizinle kilo alıyorsa oğlunuz olur yazıyordu.iyiyim canım,sen nasılsın,yazdıklarınızı okudum şöyle bir,lohusalık filan diyorsunuz ya aklıma kocamm geldii
ben hamileyken aşermedim kocam aşerdi,
emzirme döneminde sütün çeker derler yaa kocamın canı çekti
geçen gün regl dönemimde sen sancılanıyorsun ya benim karnım da ağrıyor dedi
çok güldüm ya
canımm benimm:lepi:
merhaba canıım
tığh tığh tığh??? ne dimek?:uhm:
aaaaa konuyu okuyanları ben de göremiyoruummAyy konuyu okuyanları göremiyorum çıldiriciğim ...!!
reyyan merhaba.
di miii hoşgeldin şekerim...
amanica ne yaptı ki bugün randevusu vardı ..??
leylek kişisi nerde acaba özledim..
sarissa galiba bebeğini seviyor o da yok :) taze annecik
rüyagibişeker burada her türlü sohbet var canım.. yeri geliyor ağlyoruz yeri geliyor kuduruyoruz. o yüzden rahat ol kendin ol canını sıkma olur mu ..?
kız ortada bişi yok ne planı yapıyon
canım emzirme döneminde de tıpkı hamilelikteki gibi aşermeye benzer bir durum tek fark gördüğün duyduğun bişeyi canın çekiyoranneeeeeeeeeeeeeeyvahedigeldismile
oğlun mu var? bi yazı okumuştum kocanız sizinle kilo alıyorsa oğlunuz olur yazıyordu.
maşallah size
yalnız sütün çeker ne demek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?