Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Gerçekten çok büyük bir mucize bu.
İçimde aşık olduğum adamdan bir parça taşıdığımı düşünmek bile çok güzel.
Ve o parça büyüyecek, büyüyecek güzel bir bebek haline dönüşecek.
) ay çok uzun geliyor insana ama hepsinin güzelliği var tabii.
İnşallah Burcum hepinize nasip olur.

Evet canım, ben de daha önce araştırmıştım ama burda öyle bir imkanım olmadı işte.
Gerçi bir de sürpriz bir hamilelik de yaşasam almaya başlamamış olacaktım, diye düşünüyorum.

Bilmiyorum ki leylekim
Burda ilaçlar zaten marketlerde satılıyor ama yine eczacılar var tabii.
O şekilde alınır mı bilemiyorum.

çok haklısın burcu teşekkür ederim desteğiniz için kızlar birilerinin olduğunu bilmek çok güzel.ayrıca şunuda belirteyim şikayet etsemde benimde kistim vardı ve oyüzden sağ yumurtalığımı aldılar oğluma tek yumurtalığımla hamile kaldım o mucize gerçekten allah isteyen herkese versin

Oh, uyanık Derins seni.
İşi bağlamış hemen kaydirigubbakcemile3
Ben evimde doğum yapmayı tercih ederim ama.
Nasılsa kayınvalidem de annem de gelirler.
Sonrasını da kendimiz hallederiz artık.

Valla Derins duygular gerçekten tavan yapıyormuş.
Ben de dün tecrübe ettim
Sabah ağladım, sonra bir posta da eşime anlatırken ağladım.

yani 2 yaşındaki oğlum neyse oda o

Kadınlar genellikle kocalarına da çocuk gibi bakmak zorunda kalıyorlar maalesef.
Yani aslında evlendiğimiz anda hepimiz birer çocuk sahibi olmuş oluyoruz bir bakıma.
Bazıları senin gibi bunu daha yoğun hissetmek durumunda kalıyor belki.
Her şey annede bitiyor, hepsi annesinin suçu aslında.
Bağımsız bir evlat yetiştirememiş.

Tatlım bak..
Şimdi bu insanlara eşinizle ne sorun var desen.
Herkes sana ben dahil 3-4 madde yazar.Sana göre onlar çok önemsizdir ama onlara göre dayanılmazdır.
Burada kriter sevgi..? Bu adamı seviyorum o yüzden şu şu özelliklerini tolare ediyorum.
Ben bu adamı seviyorum ama şu şu özellikleri tolare edilir gibi değil ki bence bunlar şiddet,psikolojik şiddet ve ihanet..

geri kalan tüm sorunların çözümü ve idaresi var.
sen nasıl temkinli dikkatli geleceği düşünen biriysen o da belli ki rahat.. o da o..
Kiminin eşi de aşırı temkinli oluyor mesela her harcadığın kuruşu yaz diyor eşine..*
ne bileyim herkes türlü türlü..

bir kere eşim böyle..
ailesi böyle..
çocuk yaramaz türündne sıralamalardan çok başka sıralamalar yap..

deveyi güdeceksen gütmek için psikolojini ayarlayacaksın.

ailesinin senin cinnetine sebep olan tutumu ne .. eşin neyi sorun yapıyorda dır dır ediyor..?
şu an mutlu değilsin yaşadığın hayattan ve elbette sebeplerin var.
ama değiştirmeğe emek vermezsen değişemez ki..

evet kıszlar gece buluşmak üzre inşalla
olluş bilgisayara ambargo koydu
şu anda iç savaş çıktı
gece buluşmak üzere:enbuyukkk:

Yaramaz olsun annesi aaa bak mucizenmiş o senin maşallah
2 yaş sendromu varmış ona girmiş olabilir mi ..?
Amin bu arada kaydirigubbakcemile5

baştan beri istenmeyen bir gelinim sebep memur olmamam eşim öğretmen bu arada kaynanam kesinlikle kendine güvensiz çocuklar yetiştiriyor eşimin yeğenide aynı şuanda.işten çıkmayı düşünüyorum diye gözyaşlarına boğuldu.hamileliğimi çalışmıcam diye tebrik etmedi.şimdi kraldan çok kralcı oo daha neler var ama ben onları takmamaya çalışıyorum kullanıyorum oğlum için ölüyo geldiği zaman bırakıp ben gezmeye.2 yaş sendromu değil pedogoga da gidiyoruz daha onlar başlamadı hep zor.eşimin taktığı şeylerde çarşaf neden yamuk 10 kere der kalkar düzeltir gideğimiz yerde ne kadar kalcaz 10 kere sorar vs. 5 yılın birikimi oldu patladı herhalde bende teşekkür ederim güzel yorumlarınız için

Evin yönetimi sende olduğu için bunu yaratan o bile olsa erkek için bu durum sorundur ve muhtemelen bunun acısını senden böyle çıkarıyor.
Çarşafı bahane ederek kendini, varlığını kabul ettirme isteği gibi geldi bana.
Yönetimi ele alamadığı için gereksiz şeylerden sorun çıkarıyor diye düşünüyorum.
Bir bakıma aşağılık kompleksi.

hu hu kimse varmı

aşağıdaki kullanıcı isimleri bende çıkmıyo

o yüzden sanki karanlıkta yürüyorum

sesimiiiiii duyaaaaan varmıııııııııııııı

canım benim yaa ne kadar mutlu ettin beni, ne güzel dua etmişsin. amin, amin, amin, amin, amin! :)
kistin olmamasına çok sevindim, uğraşmak o kadar kötü ki çünkü, ağrı yapıyor, kıpırdıyor hissediyorsun falan. çocuğum olmazmı diye psikopata bağlıyosun.. neden adet göremediğini anlayamadım. acaba kan testi mi yaptı kız? bende yarın yada ertesi gün gideceğim bakalım ne alemde yumurtalıklar, yavru kistler :)

kahve ziyaretciyi kızdırdın bak
artık altta kim var kim yok belli değil
giren çıkan belirsiz bundan sonra topiçe
:roflol:
ben onu varya bi kızdırcam zaten o olacak röntgenci sapık klava:

Bu topikten bir yere gitmiyorum şekercim, Burcuyla hamilelik topiği açacaktık ya ondan bahsettim:))
Sizi bırakıp gider miyim hiç opuyorumnanaktan
yaa açsak mı bi topic? gerçi bizim için erken.

dün bi topicte bi yazı gördüm. kadının biri diğerine ben 7 aylık anneyim, heralde sizden daha kıdemliyimdir değil mi hamileler? demiş, ahkam kesmiş. bikez daha tamam dedim bu sitede işler böyle yürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…