Gerçekten çok büyük bir mucize bu.ay 8 aylık hamile bir arkadaşım varrr..
geçen görüştük. burcu elini ver dedi göbüşüne koyduu şokk oldum inanamadımmm :1shok:
nasıll tekmeliyorr yaa dünyanın en güzel hissiiiopuyorumnanaktan
allahım bizede yaşatsınn. elimi kaldırınca bakıyorum resmenn teninden geçişini hissediyorum görünüyor aman allahım yarabbimm. o ordaaa tam ordaaa ve çıkacağı günü bekliyorrrrdelikafadulden
Evet canım, ben de daha önce araştırmıştım ama burda öyle bir imkanım olmadı işte.canım millet hamile kalmadan evvel başlıyor folik aside. hamileliğinde 3 ayı veriyorlar bildiğim kadarıyla. rahim duvarını kalınlaştırıp düşük riskini azaltıyormuş. bir araştır istersen. bu öyle kalsiyum gibi besinlerden alınan bir şey değil bildiğim kadarıyla...a.s
sen hep yan gelip yatıcak mı sanıyosun orda
fasulye yeşerecek bi gün
sığmayınca da başlıycak deppiklere yer açııın yer açııın diyyee
ya sen bilirsin ama normalde hamile kalmadan verir onu kadın doğum doktorları
önemli çünki
eczaneden al direkt olmazmı vermezlermiki orda
vitamin ya nebiliyim
bilmiyorumkismile
Oh, uyanık Derins seni.Ayy o tekme harika bir his Sarissa ya..
Sırf onu hissetmek için hamile kalınır yani.
Arkadaşlarımın bütün cadılarının tekmelerini duydum hepsi şimdi bir iki yaşında ortada geziniyorlar..
Ya Rabbim sen ne büyüksün diyorum o cadılara bakınca..
bu arada annemle dertleştim bugün.. konu bir yerden bir yere geldi.
gelir burada doğurursun ben saan bakarım hem evin kalabaık olmaz kafanı hiçbirşeye takmazsın dedi..
40 çıkar gidersin rahat rahat dedii. ayy bir ferahladım ..ne alaka diyeceksiniz ama dert ediyormuşum doğum sonrası süreci :)
hamileliğe bir adım daha yaklaştım galiba..
leylekim o gün hazin konuyu eşime okudum ben okurken deli gibi ağladım..
sarıldı bana dedim ki benim başıma böyle birşey gelirse annemden başka kimseye asla ve asla emanet etme..!
ayy bir kötü olduk.. hamile olmadan bu kadar duygusalsan işimiz var dedi
yani 2 yaşındaki oğlum neyse oda o
canım 31 yaşındayım ailesi eskişehirde ama kötü heryerden kötü .neyseki iyiyiz 6 aydır.onlara senede bir kere cinnet geçiriyorum yani kavga ediyorum mecbur 1 sene idare ediyor onları.haklısın canım o zaten buna eğilimli bi tipti ben herşeyi düşünerek bu hale getirdim.çok haklısın çok teşekkür ederim. herşeyi sorması dışardan bakıldığında özenilcek birşey olabilir.ama ben kendi başınada kararlar alsın istiyorum.mesela 700 lira kira ödüyoruz bu adam geleceğimiz ne olcak demiyor hiç bir düşüncesi yok
çok haklısın burcu teşekkür ederim desteğiniz için kızlar birilerinin olduğunu bilmek çok güzel.ayrıca şunuda belirteyim şikayet etsemde benimde kistim vardı ve oyüzden sağ yumurtalığımı aldılar oğluma tek yumurtalığımla hamile kaldım o mucize gerçekten allah isteyen herkese versin
evet kıszlar gece buluşmak üzre inşalla
olluş bilgisayara ambargo koydu
şu anda iç savaş çıktı
gece buluşmak üzere:enbuyukkk:
baştan beri istenmeyen bir gelinim sebep memur olmamam eşim öğretmen bu arada kaynanam kesinlikle kendine güvensiz çocuklar yetiştiriyor eşimin yeğenide aynı şuanda.işten çıkmayı düşünüyorum diye gözyaşlarına boğuldu.hamileliğimi çalışmıcam diye tebrik etmedi.şimdi kraldan çok kralcı oo daha neler var ama ben onları takmamaya çalışıyorum kullanıyorum oğlum için ölüyo geldiği zaman bırakıp ben gezmeye.2 yaş sendromu değil pedogoga da gidiyoruz daha onlar başlamadı hep zor.eşimin taktığı şeylerde çarşaf neden yamuk 10 kere der kalkar düzeltir gideğimiz yerde ne kadar kalcaz 10 kere sorar vs. 5 yılın birikimi oldu patladı herhalde bende teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
canım benim yaa ne kadar mutlu ettin beni, ne güzel dua etmişsin. amin, amin, amin, amin, amin! :)Merhaba kızlar :)
Dün bilgisayarım değil de netim gitti.
Zaten erken yatacaktık sonra da sahur vs erken yattık.
pathemin rüyası ilginçmiş mi ama.. ben hamile değilim.
bugün o çok tedirgin olduğum muayeneye gittim.Artık elle muayene bitmiş yani dr öyle dedi.
Malum aletle baktı mantar varmış. ben bir başladım ayy bende mantar olamaz ben günde 2 kere duş alırım falan.. alakası yok dedi mevsim yaz havalar çok sıcak gittiğin bir wc'den ve hatta eşinin gittiği bir wc'de bile almış olabilirsin dedi..
fitil akannehir ve jel verdi. bu arada Allah'a şükür kist vb birşey yokmuş.
Adetimin neden geciktiğine ise bugün verdiğim kanların sonuçlarından sonra karar verecekmiş.
yumurtlarımın ölçülerini vs not etti ve anlamadığım bir sürü şey.. bir de suratsız kadın pek hoşlanmadım açıkcası ..
normal kan sonuçları 2 saat içinde belli oluyormuş ama benim ki yarın 2.5 kaldı niye bilmiyorum sizinki öyle dedi laborant :1ninca:
bu arada hiç çıplak kalmadım.belinize böyle hmm mutfak önlüğü gibi birşey bağlıyorsunuz öyle bakıyor.
o yüzden rahattım ama yine de sıkmışım ki kendimi sıkyorsun diye uyardı..!
öyle işte.. asıl sonuç yarın ortaya çıkacak en azından kist yokmuş öğrendim dilerim yumurtalarda da sorun yoktur biricik yumurtalarım benim naniknanik
bu arada hamile olan ben olmadığıma göre kahve çalışmalara başlamamış olsada inşallah o hamile kalır biran önce de efesine kavuşur.. :)
ben onu varya bi kızdırcam zaten o olacak röntgenci sapıkkahve ziyaretciyi kızdırdın bak
artık altta kim var kim yok belli değil
giren çıkan belirsiz bundan sonra topiçe
:roflol:
yaa açsak mı bi topic? gerçi bizim için erken.Bu topikten bir yere gitmiyorum şekercim, Burcuyla hamilelik topiği açacaktık ya ondan bahsettim:))
Sizi bırakıp gider miyim hiç opuyorumnanaktan
hu hu kimse varmı
aşağıdaki kullanıcı isimleri bende çıkmıyo
o yüzden sanki karanlıkta yürüyorum
sesimiiiiii duyaaaaan varmıııııııııııııı
pijamaaaaaaaaaammmm
şekeeeeeeer
nerdesiniiizzzz göremiyoooorruuuuuuummmm
ben geldimmm
hepinize selam kızlar..:lepi:
ahanda üçüncü anne adayımız geldi hoşgeldin yazmalım Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?