Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

evet o yazdığını okumuştum ben derinsin. banlanınca hemen yazdığı mesajları okumak gelmişti aklıma gördüm onu. 1 hafta aşırı ama ya yuh yani. sen tahlil sonuçlarını sorar mısın ne çıkmış, slm söyle benden. bugün dr a gittiğimi temiz çıktığını da ekle :)

kahvekolik çoksevindim kistin olmamasına folbiol kilo yapıyor onu kullanmıştım 1 lira evet cnm bence farketmiyo ikiside ama hamilelikten önce başlansa daha iyi.başlanmadıysada biranönce başlamak lazım.
folic plus alcam hemen yarın. araştırayım dedim ama veridğim 8,5 kiloyu geri almaya hiç niyetim yok.

khve senin cevabın çok uzun bacım
gece yazarım artık zamanım yok şu an
progesteronu ben 3 ay kullandım
ne kaçağı eczacı onu bi tarafından uydurmuş
yaz hadi!

bende dün kullanmaya başladım ne kaçağı :S
vallahi kaçak geliyor dedi kadın ya, hatta bitane eczane tarif etti, sadece orda var dedi, yanlış anlamış olamaz, dr un yazdığı kağıdı da gördü. delimidir bu kadın nedir? bende araştırdım bir sürü kullanan buldum PROGESTAN diye bi ilaç değil mi? herkes o eczaneden alıyor sanki.

sana dr mu günde 1 dedi peki? bana niye 3 dedi ki? neyse zaten özele gidicem smear testi için orda sorarım.

kızlar bugün yeni bi teklifle geldi iskele babası..rapor almamı ve evde bana bakmayı teklif ediyo.. ://
valla bence gayet mantıklı, memur musun, özelde misin?
dün kızına dua ettim, babasının aklının başına gelmesi ve senin affetmen için de dua ettim dilim başka türlüsüne varmadı. ne bileyim...

bende öyle tahmin ediyorum

yoksa kk ya geliyo ama buraya gelmiyo

bu arada kahve nerde

oyyyy her akşam sayım yapıyorum
heeey

kızlar bu resim yanındaki kırmızı kalpler ne anlama geliyo?
bide puanlar ?
canım onlar tecrübe ve aldığın replerden oluşturulan bişey.

geldim leylek can

amancia şimdi bu meymenetsiz seni ne diye aldatmış yani nasıl savunuyo kendini beyinsiz(yani benim de amma birikmiş amancia bu kadar küfretmemiştir hasempatiksalakcinni)
daha önce de sormail istedim hep ama hamile hamile üzmek istemedim
küçük emrah kılıklı nolucak:hulya:

amanci

şimdi ben ne diyim bilemedim

bu kadar birbirinize yakışıyosunuz ama kocan bi o kadar salak

Allahım sen şu adamı ıslah et

amancıa benim saldırasım gelmedi

çok üzülüyorum bu duruma ben :gitme:

ikinizde nur gibisiniz..

nasıl kıyar size

offfffffffffffffffffffffff

küçük emrahh
koptum bennn:roflol::roflol:

Alıntı yapmıyorum kızlar tek tek, iyice yavaşlıyor bilgisayar.
Gerçi şimdi daha hızlı, zorlamayayım yinede.

Toplu olarak hoş buldum, yeni gelenlere de hoş geldiniz diyeyim.

hoşgeldin kahvecimopuyorumnanaktan
iyikide geldin bunlar benim sorumu cevaplamaya tenezzül etmedi:umursamaz:
çok sağol canımcım
rep ne oluyo canım onuda sölermisin?

hoşgeldin kahve progestan hapı genelde progesteron hormonu eksikliklerinde verilir
yani hamileliğin ilk 3 ayında bebiş bu hormonla beslenir
sonra eş oluşur ve eş kanalıyla beslenir
bende hem kansızlık çoktu hem de bu hormon bü yüzden sıpa beni çekmekten iliğimi kemiğimi kurutmuştu
folic asid doktorun dediğini kullan sadece
ve o manyak eczaneye de bi daha gitme
gidersen de söyle leylek diyoki o bi milyonluk folic asidi kendisi içsin önce de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…