ben geldim=)))opuyorumnanaktan
hoşgeldin canımopuyorumnanaktanben geldim=)))opuyorumnanaktan
evet o yazdığını okumuştum ben derinsin. banlanınca hemen yazdığı mesajları okumak gelmişti aklıma gördüm onu. 1 hafta aşırı ama ya yuh yani. sen tahlil sonuçlarını sorar mısın ne çıkmış, slm söyle benden. bugün dr a gittiğimi temiz çıktığını da ekle :)kızlar derinsden mesaj var
Kocasının iffetsiz dediği bir kadın vardı kocası ağladı diye affetmiş diye dalga geçtim onunla.. ondan banlanmışım ..
kk'nın bana iletisi de şu "öfkenize yenilip haklıyken haksız duruma düşüyorsunuz.."
çok üzüldüm kızlardan ayrı kaldım diye banım 1 hafta bayramlarını bile kutlayamayacağm.. ayrıca ip adresim banlanmış yazdıklarınızı bile okuyamıyorum..
ne diyeyim uzun zaman yokum kk'da zaten banım bitince de bayram başlıyor yine yokum tatil vs..
herkese selamlarımı ilet onları öptüğümü söyle olur mu ?
folic plus alcam hemen yarın. araştırayım dedim ama veridğim 8,5 kiloyu geri almaya hiç niyetim yok.kahvekolik çoksevindim kistin olmamasına folbiol kilo yapıyor onu kullanmıştım 1 lira evet cnm bence farketmiyo ikiside ama hamilelikten önce başlansa daha iyi.başlanmadıysada biranönce başlamak lazım.
yaz hadi!khve senin cevabın çok uzun bacım
gece yazarım artık zamanım yok şu an
progesteronu ben 3 ay kullandım
ne kaçağı eczacı onu bi tarafından uydurmuş
vallahi kaçak geliyor dedi kadın ya, hatta bitane eczane tarif etti, sadece orda var dedi, yanlış anlamış olamaz, dr un yazdığı kağıdı da gördü. delimidir bu kadın nedir? bende araştırdım bir sürü kullanan buldum PROGESTAN diye bi ilaç değil mi? herkes o eczaneden alıyor sanki.bende dün kullanmaya başladım ne kaçağı :S
sana dr mu günde 1 dedi peki? bana niye 3 dedi ki? neyse zaten özele gidicem smear testi için orda sorarım.merhaba kızlar ,ne kadar sayfa olmuş okumadım hepsını :)
ben topaarladım yarın bır haftası olucak bıle sureklı oradayım ,banka işleri filan koşturuyorum..
sarıssa tebrık ederım cnım ..
ben hamıle degılım ,zaten cok calısmadık hastane bahcelerınden eve gelmemıstık ..
yumurtlama gunlerınden once yaptık calısmayı ,sonrasından bugune kadar yapamadık kı zaten
üzüntüden fılan herhalde ben hasta oldum bıle ..belkı bı dahakı aya :)
kahvekolık ben folıcpuls kullanıyorum gunde 1 kullanıyorum bazen 2 90 tane var 8 tl eczacı onu onermıstı ..
kıstın olmamasına sevındım ,ama nıye progesteronu verdı sana doktor
valla bence gayet mantıklı, memur musun, özelde misin?kızlar bugün yeni bi teklifle geldi iskele babası..rapor almamı ve evde bana bakmayı teklif ediyo.. ://
heeeybende öyle tahmin ediyorum
yoksa kk ya geliyo ama buraya gelmiyo
bu arada kahve nerde
oyyyy her akşam sayım yapıyorum
canım onlar tecrübe ve aldığın replerden oluşturulan bişey.kızlar bu resim yanındaki kırmızı kalpler ne anlama geliyo?
bide puanlar ?
geldim leylek canee picama şimdi bi sorun yok demi inşallah iyisin:teselli:
ya kahve yok sarissa yok yazmalı yok burcuyu zaten gören cennetlik
bi daha da saymıycam zaten
derinsi özledim zaten
simi sanırım bizi beğenmedi evet :1rolleyes:
yanlış koydun ikiz anası
doğrudur canım bende sivasın içindeyimhaa görmemişim
biz zarada görev yaptık 6 yıl
unutamadığımız dostlarımız ve güzel günlerimiz geçti
ondan yani canımcım
ben geldim=)))opuyorumnanaktan
ya reyyanım avatarın çok asil yaa
amancia maria carey benziyon bu fotonda
Geçmişe bakamadım Mİraycıım
Şimdilik pek bulantım olmuyor, pazar sabahı arabayla gezmeye gittik.
Yol biraz uzundu o zaman hissettim ama şimdi rahatım.
Dediklerinin hepsini yurda dönünce yapabilirim canım.
Kuru kayısıyı markette bir defa gördüm o da 250 gr. 5 dolardı. :1shok:
bulantin olmamasi iyi umarim ilerleyen gunlerde de bulanti yasamassin yoksa yedigin ictigin ne varsa hepsi cikiyor.
canim farkli marketlere sor belki daha uygun fiyata bulursunuz
küçük emrahhamancia şimdi bu meymenetsiz seni ne diye aldatmış yani nasıl savunuyo kendini beyinsiz(yani benim de amma birikmiş amancia bu kadar küfretmemiştir hasempatiksalakcinni)
yani daha önce de sormail istedim hep ama hamile hamile üzmek istemedim
küçük emrah kılıklı nolucak:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?