Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Say Leylekim say hepimizin yerine.
İçimizin yağları erisin kaydirigubbakcemile3

yok canım üzülmüyorum eskisi kadar olanla ölene çare yok.. bi anlık hayatdı, kadının nasıl biri olduğunu biliyosun diyo tuzağa düşürdü beni diyo. zaten yaptıktan sonra çok pişman oldu.eve gelmedi bi dönem öncesinde inanılmaz soğuktu bana karşı konuşamıyoduk bile o dönem vicdan muhasebesi yapmış meğer. aldatıldığımı biliyodum ben seziyosunuz kızlar böyle bişeyi.. bide okuluna gittimçat kapı (öğretmen) adamın parmağında yüzük yok :| o gün emin oldum..kadın çıkarttırıyomuş meğer tehditle..
amanci

şimdi ben ne diyim bilemedim

bu kadar birbirinize yakışıyosunuz ama kocan bi o kadar salak

Allahım sen şu adamı ıslah et

diycek bişey yok canım.. bana koca olamadı çocuklarına baba olsun bari..ne fotolarımız var (dı) bizim..

kopyalayamamışım değiştirdim..
amancia eşin kötü birine hiç benzemiyor biliyomusun ve çok yakışıyorsunuz.
sende ne kadar güzelsin maşallah, kaç kilo hamile kaldın, şimdi kaçsın?
ne güzel sadece bi göbek çıkmış o kadar.

kahvecim hosgeldin doktorami gittin sen bugun?
ne cikti hamilemisin?
evet canım yazmıştım gündüz. yok değilim, karıncalanma hakkında bişey diyemedi, özelde baktırcam. yumurtalık temiz çıktı, yumurtan oluşmaya başlamış dedi, bide progesteran verdi, sen biraz acelecisin sanırım dedi. 15 gün sonra gel dedi.

amancia gordum canim ya gercekten cok hos bir ciftsiniz ama x kocanin gozlerini hec begenmedim gozlerinde ihanet yatiyor

ee senin o saf kocanda hanımefendi hazretleri tehdit ediyo diye çıkarıyomuymuş yüzüğü
vazgeçtim onda tek hücrede yok komple hücresiz onun beyni
ya bırak amncia sen onun ikizini taşıyosun karnında ve şu yaşadıklarına bak
mis gibi hatunsun
mis gibi işin var
yani bi kadına bu kadar köle olan bi adama dönülmez
ama tabi gene de ne yaşadığını sen daha iyi bilirsin
yazık yazık valla dellendim gene bakguclubacismile

64 le hamile kaldım canım 69 um şimdi. kötü biri değildir zaten yufka yüreklidir.babasını ergenlikte kaybetti ondan sonra sessiz sakin biri oldu hiç değiştiremedim.
amancia gordum canim ya gercekten cok hos bir ciftsiniz ama x kocanin gozlerini hec begenmedim gozlerinde ihanet yatiyor

:) yeşil gözlü bide miraycım :)

evet öyleymiş ama bu dr bana hormon testi yapmadı ki nerden bilcek bunun eksik olduğunu. sen acelecisin galiba diyerek verdi ama açıklamak zahmetinde bulunmadı. bi daha da devlet hastanesine gidersem yani...bi daha gitmeyeceğim zaten o eczaneye kendisi değil kalfasıydı zaten, kendisini görüncede söyleyeceğim bunları.

hoşgeldin kahvecimopuyorumnanaktan
iyikide geldin bunlar benim sorumu cevaplamaya tenezzül etmedi:umursamaz:
çok sağol canımcım
rep ne oluyo canım onuda sölermisin?
mesajların sol üst tarafında teraziye benzer bişey var. bi kişinin yazdığını beğenirsen artı , beğenmezsen eksi rep verirsin. puanlama yani. arkadaşlar sorunu görmemişlerdir, kasıt yok yani.

Hep de tuzağa düşürülürler zaten.
Onların da hiç suçu yoktur. alsanaalsanasmile
Evli adamlarla kırıştıran kadınlardan nefret ediyorum alsanaalsanasmile
Yuva yıkanın yuvası olmaz derler.
Allah belalarını versin böylelerinin.

Bu arada ben dün kavgaya gelen kadınlara eksi rep vermiştim.
Hepsi bir üstüme çullanırlar diye düşünmüştüm ama hayret yapmadılar.
Fark etmediler mi acaba bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…