amancia şimdi bu meymenetsiz seni ne diye aldatmış yani nasıl savunuyo kendini beyinsiz(yani benim de amma birikmiş amancia bu kadar küfretmemiştir hasempatiksalakcinni)
daha önce de sormail istedim hep ama hamile hamile üzmek istemedim
küçük emrah kılıklı nolucak:hulya:
olca yedin yani ömrümüzü rep ne kalp ne puan ne alıntı nekafamçokkarıştıhoşgeldin kahvecimopuyorumnanaktan
iyikide geldin bunlar benim sorumu cevaplamaya tenezzül etmedi:umursamaz:
çok sağol canımcım
rep ne oluyo canım onuda sölermisin?
lan totonu kaldır da anasayfadan sık sorulan sorulara bak
orda hepsinin cevabı var zaten:mymeka:
yok canım üzülmüyorum eskisi kadar olanla ölene çare yok.. bi anlık hayatdı, kadının nasıl biri olduğunu biliyosun diyo tuzağa düşürdü beni diyo. zaten yaptıktan sonra çok pişman oldu.eve gelmedi bi dönem öncesinde inanılmaz soğuktu bana karşı konuşamıyoduk bile o dönem vicdan muhasebesi yapmış meğer. aldatıldığımı biliyodum ben seziyosunuz kızlar böyle bişeyi.. bide okuluna gittimçat kapı (öğretmen) adamın parmağında yüzük yok :| o gün emin oldum..kadın çıkarttırıyomuş meğer tehditle..amancia şimdi bu meymenetsiz seni ne diye aldatmış yani nasıl savunuyo kendini beyinsiz(yani benim de amma birikmiş amancia bu kadar küfretmemiştir hasempatiksalakcinni)
daha önce de sormail istedim hep ama hamile hamile üzmek istemedim
küçük emrah kılıklı nolucak:hulya:
amanci
şimdi ben ne diyim bilemedim
bu kadar birbirinize yakışıyosunuz ama kocan bi o kadar salak
Allahım sen şu adamı ıslah et
he sayıyom zatiSay Leylekim say hepimizin yerine.
İçimizin yağları erisin kaydirigubbakcemile3
amancia eşin kötü birine hiç benzemiyor biliyomusun ve çok yakışıyorsunuz.kopyalayamamışım değiştirdim..
evet canım yazmıştım gündüz. yok değilim, karıncalanma hakkında bişey diyemedi, özelde baktırcam. yumurtalık temiz çıktı, yumurtan oluşmaya başlamış dedi, bide progesteran verdi, sen biraz acelecisin sanırım dedi. 15 gün sonra gel dedi.kahvecim hosgeldin doktorami gittin sen bugun?
ne cikti hamilemisin?
amancia hani nerde foto mu koydun ben esini gormedim ?
amancia gordum canim ya gercekten cok hos bir ciftsiniz ama x kocanin gozlerini hec begenmedim gozlerinde ihanet yatiyor
ee senin o saf kocanda hanımefendi hazretleri tehdit ediyo diye çıkarıyomuymuş yüzüğüyok canım üzülmüyorum eskisi kadar olanla ölene çare yok.. bi anlık hayatdı, kadının nasıl biri olduğunu biliyosun diyo tuzağa düşürdü beni diyo. zaten yaptıktan sonra çok pişman oldu.eve gelmedi bi dönem öncesinde inanılmaz soğuktu bana karşı konuşamıyoduk bile o dönem vicdan muhasebesi yapmış meğer. aldatıldığımı biliyodum ben seziyosunuz kızlar böyle bişeyi.. bide okuluna gittimçat kapı (öğretmen) adamın parmağında yüzük yok :| o gün emin oldum..kadın çıkarttırıyomuş meğer tehditle..
diycek bişey yok canım.. bana koca olamadı çocuklarına baba olsun bari..ne fotolarımız var (dı) bizim..
64 le hamile kaldım canım 69 um şimdi. kötü biri değildir zaten yufka yüreklidir.babasını ergenlikte kaybetti ondan sonra sessiz sakin biri oldu hiç değiştiremedim.
amancia eşin kötü birine hiç benzemiyor biliyomusun ve çok yakışıyorsunuz.
sende ne kadar güzelsin maşallah, kaç kilo hamile kaldın, şimdi kaçsın?
ne güzel sadece bi göbek çıkmış o kadar.
amancia gordum canim ya gercekten cok hos bir ciftsiniz ama x kocanin gozlerini hec begenmedim gozlerinde ihanet yatiyor
yok canım üzülmüyorum eskisi kadar olanla ölene çare yok.. bi anlık hayatdı, kadının nasıl biri olduğunu biliyosun diyo tuzağa düşürdü beni diyo. zaten yaptıktan sonra çok pişman oldu.eve gelmedi bi dönem öncesinde inanılmaz soğuktu bana karşı konuşamıyoduk bile o dönem vicdan muhasebesi yapmış meğer. aldatıldığımı biliyodum ben seziyosunuz kızlar böyle bişeyi.. bide okuluna gittimçat kapı (öğretmen) adamın parmağında yüzük yok :| o gün emin oldum..kadın çıkarttırıyomuş meğer tehditle..
hep oyle olur zaten ayni hikaye kadin zorlami koynuna sokmus
kocaman adam nasil tuzaga dusuyorki kendini sacma sapan bahanelerle temize cikarmaya seni ikna etmeye calismis ama allahtan sen yememissin.
o kadin nasil rahat uyuyabiliyor acaba hic mi vicdani sizlamiyor 2 tane cocugun vebali uzerinde yuva yikanin yuvasi olmaz.
amancia eşin kötü birine hiç benzemiyor biliyomusun ve çok yakışıyorsunuz.
sende ne kadar güzelsin maşallah, kaç kilo hamile kaldın, şimdi kaçsın?
ne güzel sadece bi göbek çıkmış o kadar.
evet canım yazmıştım gündüz. yok değilim, karıncalanma hakkında bişey diyemedi, özelde baktırcam. yumurtalık temiz çıktı, yumurtan oluşmaya başlamış dedi, bide progesteran verdi, sen biraz acelecisin sanırım dedi. 15 gün sonra gel dedi.
canim yumurtaliklarinda bir sorun olmamasina cok sevindim sonucta bebisde o yumurtalardan olucak onemli kismini atlatmissin cok sukur.bu surecde sakin ol sakin kafaya takma allahin izniyle olucak ama stress yaparsan olmaz
olca yedin yani ömrümüzü rep ne kalp ne puan ne alıntı nekafamçokkarıştı
lan totonu kaldır da anasayfadan sık sorulan sorulara bak
orda hepsinin cevabı var zaten:mymeka:
:roflol::roflol::roflol:arkadaşız la nolucak sölesenklava:
bak kahveye nasıl sölüyo
öldürdün beni gülmekten ben anlıyorum şimdi
dimi ile senin arandakini ikinizde laf ustasısınız çekemiyonuz birbirinizialsanaalsanasmile
ayrıca bilmiyodum öle bi yer oldunu ben kaçar ozman önce öreniyimde öyle geliym barikaydirigubbakcemile3
evet öyleymiş ama bu dr bana hormon testi yapmadı ki nerden bilcek bunun eksik olduğunu. sen acelecisin galiba diyerek verdi ama açıklamak zahmetinde bulunmadı. bi daha da devlet hastanesine gidersem yani...bi daha gitmeyeceğim zaten o eczaneye kendisi değil kalfasıydı zaten, kendisini görüncede söyleyeceğim bunları.hoşgeldin kahvprogestan hapı genelde progesteron hormonu eksikliklerinde verilir
yani hamileliğin ilk 3 ayında bebiş bu hormonla beslenir
sonra eş oluşur ve eş kanalıyla beslenir
bende hem kansızlık çoktu hem de bu hormon bü yüzden sıpa beni çekmekten iliğimi kemiğimi kurutmuştu
folic asid doktorun dediğini kullan sadece
ve o manyak eczaneye de bi daha gitme
gidersen de söyle leylek diyoki o bi milyonluk folic asidi kendisi içsin önce de
mesajların sol üst tarafında teraziye benzer bişey var. bi kişinin yazdığını beğenirsen artı , beğenmezsen eksi rep verirsin. puanlama yani. arkadaşlar sorunu görmemişlerdir, kasıt yok yani.hoşgeldin kahvecimopuyorumnanaktan
iyikide geldin bunlar benim sorumu cevaplamaya tenezzül etmedi:umursamaz:
çok sağol canımcım
rep ne oluyo canım onuda sölermisin?
yok canım üzülmüyorum eskisi kadar olanla ölene çare yok.. bi anlık hayatdı, kadının nasıl biri olduğunu biliyosun diyo tuzağa düşürdü beni diyo. zaten yaptıktan sonra çok pişman oldu.eve gelmedi bi dönem öncesinde inanılmaz soğuktu bana karşı konuşamıyoduk bile o dönem vicdan muhasebesi yapmış meğer. aldatıldığımı biliyodum ben seziyosunuz kızlar böyle bişeyi.. bide okuluna gittimçat kapı (öğretmen) adamın parmağında yüzük yok :| o gün emin oldum..kadın çıkarttırıyomuş meğer tehditle..
diycek bişey yok canım.. bana koca olamadı çocuklarına baba olsun bari..ne fotolarımız var (dı) bizim..
bu dimi karısı gene kayboldu bakalsanaalsanasmile
:roflol::roflol::roflol:arkadaşız la nolucak sölesenklava:
bak kahveye nasıl sölüyo
öldürdün beni gülmekten ben anlıyorum şimdi
dimi ile senin arandakini ikinizde laf ustasısınız çekemiyonuz birbirinizialsanaalsanasmile
ayrıca bilmiyodum öle bi yer oldunu ben kaçar ozman önce öreniyimde öyle geliym barikaydirigubbakcemile3
lan bi otur sabah bakarsın artık gecenin bu vakti iki saat takılırsın şimdi sen
sohbet ediyoz şurda adamın asabını bozma laynalsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsana
bu dimi karısı gene kayboldu bakalsanaalsanasmile
börek yapmaya gitmiştir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?