Amin inşallah...aman ne güzel işte Allah bozmasın
yok onunla fazla konuşmadığımızı kastetti sanırım ama kasti bişe yokki
aynı anda çok mesaj yazılıyo bazen arada herkes kaynıyo valla
ben çok üzülürüm böyle şeylerde
anladım. diyorum gece napıyor bu kadınların kocası dışarda :))
inşaat mühendisi benim kociş. özel bi şirkette. çok şükür en geç 7de evde olur. ben zaten çok korkarım akşam yalnız kalamam. seninki dersi evde çalışabilir sonuçta, sana zararı yok.
yazmalıya bende çok üzüldüm yaa, niye öyle dedi ki?
o kadar yoğun oluyor ki kime ne yazdık unutuyoruz, sorular havada kalıyo falan.
kasti bişey yapılmadı yani.
acaba bişey yazıp cevabı mı gelmedi?
inş geldiğinde hallederiz.
postacı geldi kızlar derinsden üzücü haberler var
tahlil biraz can sıkıcı
prolaktin denilen hormon yani süt yapan hormon fazla oldukça fazla çıktı.Adet olamamam bundan kaynaklanıyormuş. Pek kullanılması tavsiye edilmeyen bir ilaç verdi.düşürecekmiş değerimi 1 ay boyunca adet olmam lazımmış bu sürede.. yoksa iş ciddileşecek çünkü bu hormonun fazla olması beyin tümörüne de sebebiyet veriyormuş.
sonuçlarımı alıp dr gittiğim de bana sinirsel olarak bir rahatsızlığın mı var bu aşırı stresten olur veya uzun zaman gebe kalmaya çalışıp kalamayanlarda olur dedi..
evet sinirliyim ama bu kadar büyük sonuçlara sebebiyet verebileceğini tahmin etmiyordum. kendini üzme asla stres yapma yoksa biz düşürsek bile sen hep rsikte olursun ömür boyu dedi.
yumurtalıklarımda vs bir sorun yokmuş durum bu..
kahveye nasıl sevindim anlatamam son adımı da attı efesi için..
herkesi tek tek öpüyorum merak ettikleri için çok sevindim.
ve bir günde bile çok özledim..
haberleşmemize veslile olduğun için ayrıca teşekkürler canım..sen mesajımı yine kopyala foruma olur mu öpüldün
postacı geldi kızlar derinsden üzücü haberler var
tahlil biraz can sıkıcı
prolaktin denilen hormon yani süt yapan hormon fazla oldukça fazla çıktı.Adet olamamam bundan kaynaklanıyormuş. Pek kullanılması tavsiye edilmeyen bir ilaç verdi.düşürecekmiş değerimi 1 ay boyunca adet olmam lazımmış bu sürede.. yoksa iş ciddileşecek çünkü bu hormonun fazla olması beyin tümörüne de sebebiyet veriyormuş.
sonuçlarımı alıp dr gittiğim de bana sinirsel olarak bir rahatsızlığın mı var bu aşırı stresten olur veya uzun zaman gebe kalmaya çalışıp kalamayanlarda olur dedi..
evet sinirliyim ama bu kadar büyük sonuçlara sebebiyet verebileceğini tahmin etmiyordum. kendini üzme asla stres yapma yoksa biz düşürsek bile sen hep rsikte olursun ömür boyu dedi.
yumurtalıklarımda vs bir sorun yokmuş durum bu..
kahveye nasıl sevindim anlatamam son adımı da attı efesi için..
herkesi tek tek öpüyorum merak ettikleri için çok sevindim.
ve bir günde bile çok özledim..
haberleşmemize veslile olduğun için ayrıca teşekkürler canım..sen mesajımı yine kopyala foruma olur mu öpüldün
afiyet olsun dimiş.kızlaar 15 dakkada menemeni attım ocağın üstüne pişiyo
oohhhh
kız içimi rahatlattın ha insan bilmediği şeyi duyunca korkuyor.kız ben o postacıyı yirimŞeniz
merak etmesin inşallah bişe olmaz bana değerini yazarsa sevinirim
defalarca yükseldi ve ilaç kullandım
adet olamamasından siniri
korkulcak bişe yok zannetmem
ben de pkolu olduğumdan defalarca hormon sorunu yaşadım sonuçta
sağolasın ya, benimkini de kopyalayabilirsin ekleme yaptım, teşekkürlertmm kızlar sadece leyleğinkini gönderiyorum ama kızlar ne kadar hayırlara vesile oldum hiç girmezdim bigün gireyim dedim postacı güvercini oldum
çok teşekkür ettik.mesajlarınız iletilmiştir
merabalar ..............
tmm kızlar sadece leyleğinkini gönderiyorum ama kızlar ne kadar hayırlara vesile oldum hiç girmezdim bigün gireyim dedim postacı güvercini oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?