o banlanmadı da dün bize trip atıp çıktı.
yazmalııı seni bekliyoruz alttan görünmüyon diye okuyup kaçmaca yok
gece basılma hikayesi annatıcam bak
sarissa aşermiş:roflol:
postacı geldi kızlar derinsden üzücü haberler var
tahlil biraz can sıkıcı
prolaktin denilen hormon yani süt yapan hormon fazla oldukça fazla çıktı.Adet olamamam bundan kaynaklanıyormuş. Pek kullanılması tavsiye edilmeyen bir ilaç verdi.düşürecekmiş değerimi 1 ay boyunca adet olmam lazımmış bu sürede.. yoksa iş ciddileşecek çünkü bu hormonun fazla olması beyin tümörüne de sebebiyet veriyormuş.
sonuçlarımı alıp dr gittiğim de bana sinirsel olarak bir rahatsızlığın mı var bu aşırı stresten olur veya uzun zaman gebe kalmaya çalışıp kalamayanlarda olur dedi..
evet sinirliyim ama bu kadar büyük sonuçlara sebebiyet verebileceğini tahmin etmiyordum. kendini üzme asla stres yapma yoksa biz düşürsek bile sen hep rsikte olursun ömür boyu dedi.
yumurtalıklarımda vs bir sorun yokmuş durum bu..
kahveye nasıl sevindim anlatamam son adımı da attı efesi için..
herkesi tek tek öpüyorum merak ettikleri için çok sevindim.
ve bir günde bile çok özledim..
haberleşmemize veslile olduğun için ayrıca teşekkürler canım..sen mesajımı yine kopyala foruma olur mu öpüldün
Derinsimm özledik seni. Gel artık.
Çok geçmiş olsun canım.
Arkadaşların da dediği gibi başka doktora da görünsen iyi olur.
Bazı doktorlar gerçekten durumu abartıyorlar.
"Neyi açayım anlamadım" :roflol:
Annaaaaaaaaa gördüm gördüm.
Kimler var görüyorum artık :sm_cool:
Başıyazmalım yakalandın kaydirigubbakcemile
Kahve çok komik çok güldüm ama hikayeler 12 den sonra, kırmızı noktalı sempatiksalakcinni
ayy sarissa diminin cevabını düşünmek bi le istemiyorum:roflol::roflol::roflol::roflol:
saklanmıyodum kikaydirigubbakcemile3
dün için özür ya birden öle bir his doğdu üstüme..
bikaç mesajımda soru sorduklarım cevap yazmadı ben de biran gereksiz hissettim kendmi burda :gitme:
ama geldim leylek basılmış kaçırırmıyım :roflol:
hem ne basılma hamileler tikkat etsin özellikle düşürebilirlersaklanmıyodum kikaydirigubbakcemile3
bikaç mesajımda soru sorduklarım cevap yazmadı ben de biran gereksiz hissettim kendmi burda :gitme:
Regl dönemim mi yakın senin, duygusal anına denk gelmiş sanırsam sempatiksalakcinni
Ayy ben de :roflol: :roflol: :roflol:
Kesin bununla ilgili bir söz bulur.
angi ünlü düşünürden olursa artık.
evet dün oldum kaydirigubbakcemile3
hem ne basılma hamileler tikkat etsin özellikle düşürebilirler
siz de çişiniz falan varsa yapın öyle gelin:jeyyar:
ayrıca ne gerksizi be manyadınmı
burda herkesin yeri belli adamın asabını bozmaalsanaalsanasmile
sadece bazen geçmişi okuyunca falann aaa bunu atlamışım diye pişman oluyorum çok ama gece gece olur o kadar
hem bak sana bi tüyo veriyim mesela benim cevabım gelmeyince çığırıyom burdan görmedin mi diyeolumunekankayizsmile
dün o kadar kalabalıktı ki, kim sormuş ne demiş girmişti birbirine.saklanmıyodum kikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?