Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

kız deli bu ya napıcan
eskiden de hep ablamı beğenir sonra bana görücü çıkarlardı
bu da onun gibi oldu:roflol::roflol:

eee ne yapim leylekim pijema dolu :)belki kiz kardesi varsa bu aile hep guzel gibime geldi ablasi boyle guzelse kardeside guzeldir oda olabilir yani:dance:

kız onun daha bamyası bilem çıkmamıştır:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol:
toplu alıntı yapamıorum ya

bi yanımda olsanız kedi gibi sırnasırdım simdik size tmm amancia ile miray ikinizde olabilir düşünücem :1ninca:

ay efsun ismine bayılırım
efsun çiçeği
efe de güzel kız bırak yayılsın benim oluuş da efe

gelinimm :))
kendi isteğinle mi kapandın? nasıl oldu?

erkek arkadasımdan ayrı iken tamamen dini konulara yönelmiştim sonra kuranı kerimin türkçe mealini okudum nisa süresinden sonra karar verdim ve 1 haftada kapandım

picema bi tane de kapalı koy

annem kapalı hiç çekinmedim ama sizin için çekerim be
tuh ya sansa bakalsanaalsanasmile
o zaman biz soyle bir acilalim hala teyze kizlari kuzenlerkaydirigubbakcemile3

saka gibi annemin tarafında da babamın tarafında da bi evlenicek yasta ben kaldım diğerleri çokk küçük be annem

kızımın adı Efsun
oğlumunki de çok yayılsa da Mehmet Efe karar verdim. Mehmet babamdan :)

efsun da mehmet efe de çok guzel yalnız balım efeler çok yaramaz oluo inanırmısın bnm tanıdığım 3 efe var evlere senlik

amancia efsun ismini begendim cok guzel benimde kizim olsaydi adini hanzade koyacaktim bana cok asil gelir bu isim
oglumun ismini mert eren dusunmustuk basta ama sonra esim sozunu tutmadi degistirdi furkan olsa diye tutturuyor bende begenmiyorum bakalim halen isim konusunda uzlasamadik

pijema canim ne mutlu sana masallah 1 haftada bu karari verip kapanmak gercekten cok buyuk cesaret allah daim etsin insallah cevren bu konuda sana niye kapandin gibi vs.. birseyler soyledilermi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…