Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

ay efsun ismine bayılırım
efsun çiçeği
efe de güzel kız bırak yayılsın benim oluuş da efe
bende canım hamile olmadan kızım olursa ilerde efsun koyucam diyodum. bide ilkim de ekleyebilirim efsun-i ilkim gibi bi mana hani :)) adaş olsunlar barii :)
maşallah meleğim.. anaamm neetsek ki ://

eren i bende çok beğeniyorum ama kaptılar :)) bazıları rüyalarında görüyolar ya isim falan belki sende görürsün

tamam kız ben gitmeden koy işte pazara kadar
kızlar ben olluşa bilgisayarı devrediyorum gelirim gene

tamam leylek gule gule yine gel buralari sensiz koma zaten topikten bayaga kisi eksik nerde bu millet nerde bu devlet:)

pijema canim ne mutlu sana masallah 1 haftada bu karari verip kapanmak gercekten cok buyuk cesaret allah daim etsin insallah cevren bu konuda sana niye kapandin gibi vs.. birseyler soyledilermi

hemde neler dediler yok sevgilim zorla kapatmıs yok o baskı yapıormus
annem tesetturlu olmasına rağmen kapanmıccaksın dedi çnkü isteyerek yapmadığımı düşünüodu babam allah razı olsun hiçbişi demedi

onlar baskı yaptıkça daha çok kapandım en sonunda helal olsun diyeni de duydum vazgeçer diyenide

2 senedir tesettürlüyüm

leylekim kaldıralımmı zahmet veriom sana yaa 578 sayfada

Miray hanzade kız ismimi?
Anlamını biliyor musun
"zade" oğul demek yani hanın oğlu anlamına geliyor.
Kız ismi tuhaf olur.

iklimmi :lepi: mutlaka ekle bence
ben asya istiyorum ismime de yakın

Miray hanzade kız ismimi?
Anlamını biliyor musun
"zade" oğul demek yani hanın oğlu anlamına geliyor.
Kız ismi tuhaf olur.

canim ben bu ismi ilk kez bir dizide duymustum "yanik koza "diye bir dizi vardi showda yayinlaniyordu cok zaman once ordaki bayanin ismi hanzadeydi anlami han soyundan gelen demekmis erkek ismi olsa duyardim simdiye kadar hep kizlarda duydum bu ismi.

canim bence artik tutmamalisin hamilesin bebeginin suya ihtiyaci var 16 saat ac susuz gelisimini etkilemesin gebe kadina oruc dusmuyor

canim bence artik tutmamalisin hamilesin bebeginin suya ihtiyaci var 16 saat ac susuz gelisimini etkilemesin gebe kadina oruc dusmuyor

Ben de kararsızım canım yaa
Zorlanmaya başladım artık ama hazır borçsuz bir ramazan geçirme ihtimalim varken değerlendirme düşüncesi de cazip geliyor.

Amancia bir şey sorucam ama seni üzerim diye de korkuyorum.
Hani daha önceden eşinin ilgisizliği ile ilgili konu açmışsın.
O dönem mi aldatıyormuş?

Amancia bir şey sorucam ama seni üzerim diye de korkuyorum.
Hani daha önceden eşinin ilgisizliği ile ilgili konu açmışsın.
O dönem mi aldatıyormuş?

canım rahat olun bu konuda çekinmeyin..
o dönemden önce aldatmış. o dönemde vicdan azabı çektiği için o duruma gelmiş.

Ben de kararsızım canım yaa
Zorlanmaya başladım artık ama hazır borçsuz bir ramazan geçirme ihtimalim varken değerlendirme düşüncesi de cazip geliyor.

gerci ramazanin bitmesine de birsey kalmadi ama yinede riske atma canim ya.kaza edersin sonra su an daha cok kucuk yeni yeni gelisiyor amnio sivisi az olursa bebek tehlikeye girer allah korusun o yuzden hamilelerin normal insanlara gore daha fazla su tuketmesi gerekiyor.ilk 3 aylik donemle son 3 aylik donem gebelikte en onemli zamanlar

bana bak pijemamısın paçalı donmusun yokasam fanilamısın

hem leyleğe idolum diyos:mymeka:un hem bana

ne ayaksın söle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…