bende canım hamile olmadan kızım olursa ilerde efsun koyucam diyodum. bide ilkim de ekleyebilirim efsun-i ilkim gibi bi mana hani :)) adaş olsunlar barii :)ay efsun ismine bayılırım
efsun çiçeği
efe de güzel kız bırak yayılsın benim oluuş da efe
maşallah meleğim.. anaamm neetsek ki ://erkek arkadasımdan ayrı iken tamamen dini konulara yönelmiştim sonra kuranı kerimin türkçe mealini okudum nisa süresinden sonra karar verdim ve 1 haftada kapandım
efsun da mehmet efe de çok guzel yalnız balım efeler çok yaramaz oluo inanırmısın bnm tanıdığım 3 efe var evlere senlik
amancia efsun ismini begendim cok guzel benimde kizim olsaydi adini hanzade koyacaktim bana cok asil gelir bu isim
oglumun ismini mert eren dusunmustuk basta ama sonra esim sozunu tutmadi degistirdi furkan olsa diye tutturuyor bende begenmiyorum bakalim halen isim konusunda uzlasamadik
pijema canim ne mutlu sana masallah 1 haftada bu karari verip kapanmak gercekten cok buyuk cesaret allah daim etsin insallah cevren bu konuda sana niye kapandin gibi vs.. birseyler soyledilermi
bende canım hamile olmadan kızım olursa ilerde efsun koyucam diyodum. bide ilkim de ekleyebilirim efsun-i ilkim gibi bi mana hani :)) adaş olsunlar barii :)
maşallah meleğim.. anaamm neetsek ki ://
eren i bende çok beğeniyorum ama kaptılar :)) bazıları rüyalarında görüyolar ya isim falan belki sende görürsün
iklimmi :lepi: mutlaka ekle bence
ben asya istiyorum ismime de yakın
Miray hanzade kız ismimi?
Anlamını biliyor musun
"zade" oğul demek yani hanın oğlu anlamına geliyor.
Kız ismi tuhaf olur.
efsun-i ilkim çok hoş oluyo demiii. ismin ne balımm
canim bence artik tutmamalisin hamilesin bebeginin suya ihtiyaci var 16 saat ac susuz gelisimini etkilemesin gebe kadina oruc dusmuyor
Amancia bir şey sorucam ama seni üzerim diye de korkuyorum.
Hani daha önceden eşinin ilgisizliği ile ilgili konu açmışsın.
O dönem mi aldatıyormuş?
Ben de kararsızım canım yaa
Zorlanmaya başladım artık ama hazır borçsuz bir ramazan geçirme ihtimalim varken değerlendirme düşüncesi de cazip geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?