Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

var kızlar olmazmı

burdan yazışmak beni üzmeye başladı.. bugün 2.gün ve büyük eksiklik hissediyorum özledim sohbetinizi dilerim ramazan bittiğinde eski halimize geri dönmüş olabiliriz hep birlikte toparlanabiliriz

leylekcik değerim 39 prolaktin değerim yani işte bende pko yok yani bu değeri yükseltecek bir rahatsızlık mevcut değil..
mesela ben çok kilo aldım son iki ayda.. kanımdaki yağ değeri kiloma göre çok az görüyormuş bir gariplik var yani..? poff ne vardı dilimi tutsaydım da banlanmasaydım.. ne vardı ..

kahvecim.. ilaca başladım bugün eşimin ısrarıyla tam değil yarım içmeye başladım nette araştırdığm kadrıyla hiç tam içmesi tavsiye edilmemiş ağır diye.. benim dr iyi olmayabilir en nihayetinde kadın doğumcu endokrinci değil yani..

haklısın doktora gitmem gerek annemle konuştum bugün o da öyle dedi.. ama nereye gideceğim herkes ilaç yazmak için kudurmuş durumda.özele mi gitsem yoksa üni hastanesine mi gitsem bilemedim.bayramdan sonra gitsem geç mi kalmış olurum.. öyle karmaşığım ,tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim.

Offf yaaa nasıl sinir oluyorum şu ban olayına.
Bir hafta ban mı olurmuş bee klava:

o hooo derinssim ben de acaba 100 lerde falan mı dedim
hiç korkma canım yani pkom var evet ama onu sadece pko yükseltmez.
benim 45- 50 lere çıkarda
yani pko yokken de çıkardı korkma
inşallah ilaç tedavsiyle hallolucak bişey bu
evet normal doğum kontrol hapı değil nadir kullanılan alaçlar kullanılır ama zararsızdır doktor konrolünde
şükür ne tümör oldu ne de kısır kaldım
çok geçmiş olsun
tek yapman gereken elindeki tahlillerle adam gibi bi doktora gitmek

rüyacım bunu da kopyala sana zahmette aklı karışmasın
Allah razı olsunopuyorumnanaktan

Senin Allah iyiliğini versin emiii

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
aahahhaha yarıldım yarıldım offfffffffffffffffffffffffffff allahım sen ne büyüksün kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…