yok allaha sukur görmedim de yan odada da olsalar duyuluo canımcok duyan olmustur anne babasini o isi yaparken belki goren bile olmustur :1shok::roflol:
merhaba arkadaşlarrr
postacı güvercininiz geldi herkese selamlar
var kızlar olmazmı
burdan yazışmak beni üzmeye başladı.. bugün 2.gün ve büyük eksiklik hissediyorum özledim sohbetinizi dilerim ramazan bittiğinde eski halimize geri dönmüş olabiliriz hep birlikte toparlanabiliriz
leylekcik değerim 39 prolaktin değerim yani işte bende pko yok yani bu değeri yükseltecek bir rahatsızlık mevcut değil..
mesela ben çok kilo aldım son iki ayda.. kanımdaki yağ değeri kiloma göre çok az görüyormuş bir gariplik var yani..? poff ne vardı dilimi tutsaydım da banlanmasaydım.. ne vardı ..
kahvecim.. ilaca başladım bugün eşimin ısrarıyla tam değil yarım içmeye başladım nette araştırdığm kadrıyla hiç tam içmesi tavsiye edilmemiş ağır diye.. benim dr iyi olmayabilir en nihayetinde kadın doğumcu endokrinci değil yani..
haklısın doktora gitmem gerek annemle konuştum bugün o da öyle dedi.. ama nereye gideceğim herkes ilaç yazmak için kudurmuş durumda.özele mi gitsem yoksa üni hastanesine mi gitsem bilemedim.bayramdan sonra gitsem geç mi kalmış olurum.. öyle karmaşığım ,tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim.
evet kızlaaaar
beklenen an geldi
:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?