yokluğuum hissedilmez la o kadar geyik hatunun olduğu yerde :)
leylek.. bu ablayı sutlayayım o zaman kendime yakışıklı bir endokrinci bulayım hihihihi :)) ayy banlandım ilk aklıma gelen bayramlarını bile kutlayamayacağım dşüncesiydi
rüyagibi şekere ne yapayım hmm sen isterse yaparım valla üşenmiyor taşıyor. yazı azarım şahsına blogda :)
yokluğuum hissedilmez la o kadar geyik hatunun olduğu yerde :)
leylek.. bu ablayı sutlayayım o zaman kendime yakışıklı bir endokrinci bulayım hihihihi :)) ayy banlandım ilk aklıma gelen bayramlarını bile kutlayamayacağım dşüncesiydi
rüyagibi şekere ne yapayım hmm sen isterse yaparım valla üşenmiyor taşıyor. yazı azarım şahsına blogda :)
Evet edindiğim bilgileri yazıyorum, unutmayalım:
1. Oda kapısı kilitlenecek.
2. Efe gibi cin bir çocuğun varsa cinsel hayatın kayabilir endişe etmeyeceksin.
3. Bu işi salonda yapacaksan gizlenebilmek için çamaşırlık kullancaksın.
4. Çocuğu ortanıza yatırmayacaksın.
5. Her an çarşafa solanman gerekebilir, yanında yedek bir çarşaf ya da pike bulunduracaksın.
kaydirigubbakcemile3
5. Her an çarşafa solanman gerekebilir, yanında yedek bir çarşaf ya da pike bulunduracaksın.
kaydirigubbakcemile3
ilk görücüme çıktım topic tarafından onaylandıysa eger ikinci görücü yani erkek tarafı olur demi kızlar sempatiksalakcinni
hepicinizi tek tek öpüorum
sağol leylekimmmm
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya en iyisi kokten cozum ya cocuk yapmayacaksin yada cinselligi unutacaksin
kızlar annelere daha doğrusu bi sorum olcak
ya çevremde hep görüyorum 2-3 çocuğu var mesela bakımlı anneler nasıl oluyo ya ben niye olamıyorum oğlum 2 yaşında ne kıyafetim kalıyo.evimi dersen hakgetire.bunu başarabilen varmı aranızda
ya çevremde hep görüyorum 2-3 çocuğu var mesela bakımlı anneler nasıl oluyo ya ben niye olamıyorum oğlum 2 yaşında ne kıyafetim kalıyo.evimi dersen hakgetire.bunu başarabilen varmı aranızda
yani artık ibret almışsındır
kaydirigubbakcemile3
aaaayy o da mı Efe olacak? bu topicte herkesin bi Efe'si var, benim de oğlum olursa inşallah adı Efe olacak.kızımın adı Efsun
oğlumunki de çok yayılsa da Mehmet Efe karar verdim. Mehmet babamdan :)
valla hastane konusunda bişey diyemiyorum ş anda. kelin merhemi olsa başına sürer. ben tem hospitala gtmeyi düşünüyorum ama iyi mi kötü mü bilmem. orda yeker bey var iyi diye duydum ama bayan hakkında bişey duymadım. üni hastanelerini hiç bilmem. dün dua ettim inş bugünde edicem. bak kıdemli leylek ablamız yüksek değil korkma diyor. bende bayramda 1 hafta-10 gün kadar olmayacağım sonra toplaşırız artık. eksikliğini çok hissediyoruz. öpüyorum seni görüşmek üzere.var kızlar olmazmı
burdan yazışmak beni üzmeye başladı.. bugün 2.gün ve büyük eksiklik hissediyorum özledim sohbetinizi dilerim ramazan bittiğinde eski halimize geri dönmüş olabiliriz hep birlikte toparlanabiliriz
leylekcik değerim 39 prolaktin değerim yani işte bende pko yok yani bu değeri yükseltecek bir rahatsızlık mevcut değil..
mesela ben çok kilo aldım son iki ayda.. kanımdaki yağ değeri kiloma göre çok az görüyormuş bir gariplik var yani..? poff ne vardı dilimi tutsaydım da banlanmasaydım.. ne vardı ..
kahvecim.. ilaca başladım bugün eşimin ısrarıyla tam değil yarım içmeye başladım nette araştırdığm kadrıyla hiç tam içmesi tavsiye edilmemiş ağır diye.. benim dr iyi olmayabilir en nihayetinde kadın doğumcu endokrinci değil yani..
haklısın doktora gitmem gerek annemle konuştum bugün o da öyle dedi.. ama nereye gideceğim herkes ilaç yazmak için kudurmuş durumda.özele mi gitsem yoksa üni hastanesine mi gitsem bilemedim.bayramdan sonra gitsem geç mi kalmış olurum.. öyle karmaşığım ,tüm güzel dileklerin için teşekkür ederim canım benim.
kızzz Allah seni napmasın. önce iğne oldum sonra step yaptım sanırım 600- 700 cal harcamışımdır :kedi: gündz sormuştun cevap yazamadım. ben kpss ye hazırlanırken çok kilo aldım. bebek düşündüğümüz için bu kiloyla hamile kalırsam dom dom kuşu olurum diye düşündüm ve rejime başladım şu an 8.5 kilo vermiş durumdayım. aslında daha 5 kg versem ii olcak ama doktor yürüyüş yap ve yüz dedi, kendini çok yoran sporlar yapma dedi. bırakıcam yani ramazan bitince.sağol canım benim şu dimi karısıylan kahve de gelse silecem
artık dimi iğnede mi kahve de spor yapıcam gece dedi ama ne sporuorası muamma
aynen tatlı bi anı olarak kaldı işte
gelince al primini
her çeşit spor olabilir :kedi:sağol canım benim şu dimi karısıylan kahve de gelse silecem
artık dimi iğnede mi kahve de spor yapıcam gece dedi ama ne sporuorası muamma
gecenin bir yarisi baska ne sporu olur kikaydirigubbakcemile3
[
bide soyle bir durum var benim gozlemledigim kadin sacina basina bakacam diye cocugu hungur hungur agliyor ama o orali bile olmuyor yani vurdumduymaz annelerde cok benim icin cocugum onceliklidir bazi anneler once kendini dusunuyor sonra cocugunu
Hamilelikte saç boyatanınız oldu mu?
Ben de onu düşünüyorum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?