Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

la det cozutma hemen
kadın kıtlığımı var:))
bence de yap bişeyler artık
olsun be derinsim ben de yokum sağlık olsun artık hayırlı geceler

hıssedılmesmı ya mafoldumben
herkesın yerı ayrı burda

ruyacım senı yormamak ıcın kısa tutuorumŞeniz
bende onu optum kocamanŞeniz

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya en iyisi kokten cozum ya cocuk yapmayacaksin yada cinselligi unutacaksin

aferim çakkaydirigubbakcemile5

ilk görücüme çıktım topic tarafından onaylandıysa eger ikinci görücü yani erkek tarafı olur demi kızlar sempatiksalakcinni

hepicinizi tek tek öpüorum

sağol leylekimmmm

tam not bıtanem kaydirigubbakcemile5
ıns onlar olur canm ıns
sana dua edıorum valla 5vakıt boshayallersmile

bende not alabılırmıyım kıs eyvahedigeldismile
ızın verrsen
ozet vermedın barı ızın ver:2:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ya en iyisi kokten cozum ya cocuk yapmayacaksin yada cinselligi unutacaksin

okadar yanı benneyaptımki
kafam karıstı
evlenemsemmı gamyoncuiremsu

kızlar annelere daha doğrusu bi sorum olcak

ya çevremde hep görüyorum 2-3 çocuğu var mesela bakımlı anneler nasıl oluyo ya ben niye olamıyorum oğlum 2 yaşında ne kıyafetim kalıyo.evimi dersen hakgetire.bunu başarabilen varmı aranızda

bende hp onlar gıbı olmak ıstıorum ılerde ıns:lepi:

bende merak ediyorum simdiden kendimi saldim sac bas biribirinde cocuk dogunca nasil olur bilemiyorum guclubacismile

sadece dışarı çıkarkene başarabiliyodum ben
o dediğin normal çocuk büyütenler ya da etraflarında onlara yardımcı olan birileri olanlar anne koca babanne vs
üzülme o dönemden herkes geçti
uslandıkça düzene girersin:1hug:

yani artık ibret almışsındır

aldım aldım
:lepi:

:roflol::roflol:

bide soyle bir durum var benim gozlemledigim kadin sacina basina bakacam diye cocugu hungur hungur agliyor ama o orali bile olmuyor yani vurdumduymaz annelerde cok benim icin cocugum onceliklidir bazi anneler once kendini dusunuyor sonra cocugunu

inşallah kızlar insan kendini kötü hissediyor 2-3 çocukla maaşallahları var sanki benim 5 çocuğum var napalım geççek inşallah bugünlerde

kızımın adı Efsun
oğlumunki de çok yayılsa da Mehmet Efe karar verdim. Mehmet babamdan :)
aaaayy o da mı Efe olacak? bu topicte herkesin bi Efe'si var, benim de oğlum olursa inşallah adı Efe olacak.

valla hastane konusunda bişey diyemiyorum ş anda. kelin merhemi olsa başına sürer. ben tem hospitala gtmeyi düşünüyorum ama iyi mi kötü mü bilmem. orda yeker bey var iyi diye duydum ama bayan hakkında bişey duymadım. üni hastanelerini hiç bilmem. dün dua ettim inş bugünde edicem. bak kıdemli leylek ablamız yüksek değil korkma diyor. bende bayramda 1 hafta-10 gün kadar olmayacağım sonra toplaşırız artık. eksikliğini çok hissediyoruz. öpüyorum seni görüşmek üzere.
bunu da yollarsan sevinirim posta güvercinim :)

sağol canım benim şu dimi karısıylan kahve de gelse silecem
artık dimi iğnede mi kahve de spor yapıcam gece dedi ama ne sporuorası muamma

aynen tatlı bi anı olarak kaldı işte

gelince al primini
kızzz Allah seni napmasın. önce iğne oldum sonra step yaptım sanırım 600- 700 cal harcamışımdır :kedi: gündz sormuştun cevap yazamadım. ben kpss ye hazırlanırken çok kilo aldım. bebek düşündüğümüz için bu kiloyla hamile kalırsam dom dom kuşu olurum diye düşündüm ve rejime başladım şu an 8.5 kilo vermiş durumdayım. aslında daha 5 kg versem ii olcak ama doktor yürüyüş yap ve yüz dedi, kendini çok yoran sporlar yapma dedi. bırakıcam yani ramazan bitince.
bu arada hikayene koptum :roflol:
çamaşırlık kısmına geldiğimde altıma ediyordum
gurur yapma kısmına geldiğimde sanırım komşular uyandım kahkahamdan :roflol:
kocan da senin gibi matrak biri heralde, tencere kapak olmuşsunuz yani.

bide soyle bir durum var benim gozlemledigim kadin sacina basina bakacam diye cocugu hungur hungur agliyor ama o orali bile olmuyor yani vurdumduymaz annelerde cok benim icin cocugum onceliklidir bazi anneler once kendini dusunuyor sonra cocugunu

ya ben de hep çocuğum dedim önce ama eğer çok ağlaksa çocuk bi süre bazen görmezden gelmek gerekebiliyo miray
insan hem bunalıyo hem de çocuk bunu kullanıp şimarıyo

Hamilelikte saç boyatanınız oldu mu?
Ben de onu düşünüyorum şimdi.

canim ilk 3 ayda onermiyorlar boyatacaksanda organik boya olmasina dikkat etmelisin.

kahvecim hosgeldin cok yorma kendini :jeyyar:mazallah biryerine bisey olur bu kadar spor yarar degil zarar getirir:roflol:

ayyy nett gitti deli oldum

bende soliter oynadım

bi güzümde modemde 4. ışığı bekle bekle

bayılazaaaaaaaaaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…