aaaayy o da mı Efe olacak? bu topicte herkesin bi Efe'si var, benim de oğlum olursa inşallah adı Efe olacak.
valla hastane konusunda bişey diyemiyorum ş anda. kelin merhemi olsa başına sürer. ben tem hospitala gtmeyi düşünüyorum ama iyi mi kötü mü bilmem. orda yeker bey var iyi diye duydum ama bayan hakkında bişey duymadım. üni hastanelerini hiç bilmem. dün dua ettim inş bugünde edicem. bak kıdemli leylek ablamız yüksek değil korkma diyor. bende bayramda 1 hafta-10 gün kadar olmayacağım sonra toplaşırız artık. eksikliğini çok hissediyoruz. öpüyorum seni görüşmek üzere.
bunu da yollarsan sevinirim posta güvercinim :)
kızzz Allah seni napmasın. önce iğne oldum sonra step yaptım sanırım 600- 700 cal harcamışımdır :kedi: gündz sormuştun cevap yazamadım. ben kpss ye hazırlanırken çok kilo aldım. bebek düşündüğümüz için bu kiloyla hamile kalırsam dom dom kuşu olurum diye düşündüm ve rejime başladım şu an 8.5 kilo vermiş durumdayım. aslında daha 5 kg versem ii olcak ama doktor yürüyüş yap ve yüz dedi, kendini çok yoran sporlar yapma dedi. bırakıcam yani ramazan bitince.
bu arada hikayene koptum :roflol:
çamaşırlık kısmına geldiğimde altıma ediyordum
gurur yapma kısmına geldiğimde sanırım komşular uyandım kahkahamdan :roflol:
kocan da senin gibi matrak biri heralde, tencere kapak olmuşsunuz yani.
her çeşit spor olabilir :kedi:
ooh bak da ibret al şimdi rahat rahat yap sporlarını sonra eline geçmeyebilirbenneyaptımki
evet eşim de ben de manyağızdır accık
efe koyma kısmını bi düşün derim ben
rüya şeker sonunda bize küfredecek ha
evet takmayan annelerde var sarissa ben kestirdimde boyattımda ama şu çok kimyasal olmayanboyalar var onlardan olabilir
kızlarr selam
leylek sen resim mi koydun, noluuuur bi daha koy yaa ben kaçırdım.
picamaa seni de kaçırdım lütfen ya ben çok merak ettim.
hoşbuldum pambıkım nabersin?hosgeldın kahveeee
organik boya varsa organik röfle de var mı, yaw ben röfle hastasıyım. ama eşim kızıl istemişti boyattım. şimdi yarısı kızıl yarısı kahvecanim ilk 3 ayda onermiyorlar boyatacaksanda organik boya olmasina dikkat etmelisin.
kahvecim hosgeldin cok yorma kendini :jeyyar:mazallah biryerine bisey olur bu kadar spor yarar degil zarar getirir:roflol:
kız ben picemanın resmini düzelttim ben resim koymadım
dedim ya daha önce de ben resim özürlüyüm çok enteresan çıkıyorum resimlerde
hoşbuldum pambıkım nabersin?
organik boya varsa organik röfle de var mı, yaw ben röfle hastasıyım. ama eşim kızıl istemişti boyattım. şimdi yarısı kızıl yarısı kahve
spor forever :lepi: sen iğne olmuyor musun artık yoğsam ?sempatiksalakcinni
kız ben picemanın resmini düzelttim ben resim koymadım
dedim ya daha önce de ben resim özürlüyüm çok enteresan çıkıyorum resimlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?