canım yaaa üniversitede baaaarrçç diye bi kavram öğretilmedi bize.yok anacım korkma iyi bişey
emmmm tükçe sözlükdeki karşılığı sizi böyle kucaklıyaraktan sulu sulu öpüyorum demekŞeniz
şimdi kahve hanım sizin gibi okumuş mürekkep yalamış bi kadına bu soruyu hiiiiiiiçç mi hiiiiiiiiiçç yakıştıramadım doğrusu
bilmiyosan yukarıya yazdım öğren canım:1closedeyes:
B]
yok anacım korkma iyi bişey
emmmm tükçe sözlükdeki karşılığı sizi böyle kucaklıyaraktan sulu sulu öpüyorum demekŞeniz
artık okuyayım da fazla yazmayayım diyorum.
malum edit butonu gidince..
vallahi sinir oluyorum arkadaşlarım olmasa bi daha girmem.Yaz sen bir şey olmaz:)) anlarız biz
sarissa sana bişey sorabilirmiyim?
selam kızlar
Şu anda bir soru sormuş oldun zaten farkındaysan
Bunun yerine doğrudan sorsaydın ya:=))
ben önce kibarlık olsun diye izin istemiştim dalgaya alıcanı düşünmedim:umursamaz:
uyudum uyandım olucak diye okudum resmin altındaki yazıyı anlamamıştım ne anlama geldiğini ama şimdi doğru okuyunca gerek kalmadı
Şu anda bir soru sormuş oldun zaten farkındaysan
Bunun yerine doğrudan sorsaydın ya:=))
ben önce kibarlık olsun diye izin istemiştim dalgaya alıcanı düşünmedim:umursamaz:
uyudum uyandım olucak diye okudum resmin altındaki yazıyı anlamamıştım ne anlama geldiğini ama şimdi doğru okuyunca gerek kalmadı
Haydaa ben de alınacağını düşünmemiştim. :umursamaz:
Mart ayında çok değer verdiğim bir abimin 25 yaşında ve iki çocuk sahibi olan kızı vefat etmişti.
O üzüntüyle o yazmıştım.
O zamandan beri de duruyor, bana her an ölümün olabileceğini hatırlatıyor.
Ama artık değiştirmeyi düşünüyorum.
Sıra doğumla ilgili bir şey yazmakta sanırım:))
Hevinim a.s. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?