benmkide simdi geldi tombikim sempatiksalakcinni
amancia balım sen dün gece hemen kaçtın ya
bitanem çocuklardan sonra inanılmaz uykum oluyo..fisfisfis
kıyamam sana bennnnn iyimisin simdi bebekler nasıl huzursuzluk çıkarıyorlarmı
bugün 2 tekme hasılat var :)
yerim ben onlarıııııı
ya bi insan böle bi sanal ortamda sohbet ettiği insanın utluluğunu paylaşırmı çok gerçek burası ve gerçekten yazılanları okurken sırıtıorum ya annem soruo neye gülüosun die sempatiksalakcinni
aynen canımm. anasayfam bile bu topik oldu :))
Geri geldim.
Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer misali, gidip gidip geliyorum.
valla sarissa ben bu tpicten öncede seni nerde görsem bu kız neden böyle yazdı ki diye düşünüyordum. çok doğru sözler ne denir ki.. takvimi nazar değer diye mi yapmıyosun? senin yerinde olsam gebelik kısmına müjdee hamileyim diye topic açardım :) bi taraftan esk,ler 4 ay kimseye duyurmayın 6 ay kıyafet almayın derler. kimisi de gizlersen çocuk dilsiz olur der :)Haydaa ben de alınacağını düşünmemiştim. :umursamaz:
Mart ayında çok değer verdiğim bir abimin 25 yaşında ve iki çocuk sahibi olan kızı vefat etmişti.
O üzüntüyle o yazmıştım.
O zamandan beri de duruyor, bana her an ölümün olabileceğini hatırlatıyor.
Ama artık değiştirmeyi düşünüyorum.
Sıra doğumla ilgili bir şey yazmakta sanırım:))
çeviirin çevirin bayılrım okumaya :))Miray senin ne kadar az kalmış artık eyvahedigeldismile
Burayı da hamilelik topiğine çevirmeyelim
herkese merhaba, hepinizi baaarrçlıyorum opuyorumnanaktan
valla sarissa ben bu tpicten öncede seni nerde görsem bu kız neden böyle yazdı ki diye düşünüyordum. çok doğru sözler ne denir ki.. takvimi nazar değer diye mi yapmıyosun? senin yerinde olsam gebelik kısmına müjdee hamileyim diye topic açardım :) bi taraftan esk,ler 4 ay kimseye duyurmayın 6 ay kıyafet almayın derler. kimisi de gizlersen çocuk dilsiz olur der :)
çeviirin çevirin bayılrım okumaya :))
Yok canım öyle batıl inançlarım yoktur benim.
Nazar aklıma bile gelmedi.
Hamileyim diye konu açmayı ben de düşündüm ama size söyledim zaten,
sürekli girdiğim diğer topiklerdeki arkadaşlara da söyledim.
Öyle olunca yeniden konu açma ihtiyacı duymadım.
Takvim hazırlamamamın tek nedeni hala doktora gidip durumun onaylanmamış olması.
İletiye de ne yazacağıma karar veremedim. bilmiyorumkismile
girerim canım çünkü evde çalışmaya devam edicem doğumdan sonrada kaçamak yaparım yanii :)çok seviyorum hepicinizi
ya amancia bebişler doğunca nasıl ulasıcaz sana siteye girmemezlik yapma olurmu mafoldumben
Hoş buldum
Amancia bugün de hizmet edenin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?