girerim canım çünkü evde çalışmaya devam edicem doğumdan sonrada kaçamak yaparım yanii :)
olmaz mıı :)) alışverişe çıktık hamilelik vs burnundan getirdim tezgahtarlar bile acıyarak baktılar adama :)) yemek tuzlu olmuş deyip yemedim :)sempatiksalakcinni
herkese merhaba, hepinizi baaarrçlıyorum opuyorumnanaktan
Yok canım öyle batıl inançlarım yoktur benim.
Nazar aklıma bile gelmedi.
Hamileyim diye konu açmayı ben de düşündüm ama size söyledim zaten,
sürekli girdiğim diğer topiklerdeki arkadaşlara da söyledim.
Öyle olunca yeniden konu açma ihtiyacı duymadım.
Takvim hazırlamamamın tek nedeni hala doktora gidip durumun onaylanmamış olması.
İletiye de ne yazacağıma karar veremedim. bilmiyorumkismile
evet belki üstüne görmüşsündür, haftası da kesin değil şimdi. baby on board yaz :)
kaydirigubbakcemile3 sürünsün!!!
Ama ayarı iyi tuttur biraz da pişman olsun, iyi ki kurtulmuşum moduna girmesin
ben ii ki kurtulmuşum modundayım hayatım ona fırsat vermiyorum :))
ayakkabı deniycem ay eğilemem bi yardımediversene diyorum ve almadım :))-tatlicadiarzu-
arkadaşlarım hepinize merhabalar ,inşallah hepiniz çok çoook iyisinizdir,hamileler,hamile adayları,hepinizi öptüm
anladım canım. ne zaman Türkiyeye geliyorsunuz peki?Üstüne görme ihtimalim pek yok sanki Kahve.
Korunmayı yeni bırakmıştım zaten, ilk aydı yani bu.
Ama önceki adet döneminden önce nasılsa bırakıcaz diye kaçamak yapmıştık o zaman tuttuysa bilemem.
selam kızlar
burdayım picoş sen nerdesin :1ninca:laelaelaelaelaekahvemmm buralardamısın
burdayım picoş sen nerdesin :1ninca:laelaelaelaelae
canım koyma, koysan da kaldıramazsın çünkü edit tuşu yok artık. kapalıydın yanlış hatırlamıyosam hiç koyma canım.kardeşim geldi annem ya onunla sohbet ediyoz akşam miafirleri geldi bizde ymek yaptık görümcesi olacak sümsük (kusura bakmayın gerçekten çok fena biri ) kardesimi üzüp duruyo da nu teselli ediorum
ya ben sana bi söz vermiştim resmimi yollıcaktım ama sura koyım iki dk kaldırırım sonra olarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?