siminin oğlunun doğum günü vardı da geçen gün pirinçli bi pasta yapmış daha doğrusu bi sanat eseri diyelim şuna onu diyoruz
canım.siminin tariflerinde var bakarsın ordan
eeeemm ımmmmpastayı hangi gün yapmayı düşünüyosun derins o gün tesadüfen size uğrıycamdacokacimcoook
siminin oğlunun doğum günü vardı da geçen gün pirinçli bi pasta yapmış daha doğrusu bi sanat eseri diyelim şuna onu diyoruz
eeeemm ımmmmpastayı hangi gün yapmayı düşünüyosun derins o gün tesadüfen size uğrıycamdacokacimcoook
Teşekkürler derinsim,en kısa zamanda yap ta lezzetine de var ..yerimseniben
sağol canım benim beni değil gelecek tavsiyeleri takip et
sana koca bulucaz ya yıldönümü için lazım olar belkisempatiksalakcinni.ben de ayırdım gözlerimi :1shok:evet öneri bekliyorum
sırnaşık şey çok hoşsun leylekim allah iyiliğini versin,alt komşu olsa iyi,işyeri adamlar sabah bakacaklar ben orda oturuyorum aman,bu arada tam okuyamadım ama zor şeyler atlatmışsın,allah yardımcın olsun,allah her daim güzellikler ve hayırlı şeyler yaşatsın..reyyanım hoşgeldin çek sandalyeyi önüne dik ayaklarını da yukarı
yeter be geçmişe bi baktım paso evi kazıyosun.yeter sildin alt komşun görünecekkaydirigubbakcemile3
Hahaa canım benim..
Pastayı yaptığım gün uğramana gerek yok.. sen geleceğim de ben elimden gelen herşeyi yaparım kaydirigubbakcemile5
sırnaşık şey çok hoşsun leylekim allah iyiliğini versin,alt komşu olsa iyi,işyeri adamlar sabah bakacaklar ben orda oturuyorum aman,bu arada tam okuyamadım ama zor şeyler atlatmışsın,allah yardımcın olsun,allah her daim güzellikler ve hayırlı şeyler yaşatsın..
Ay ne güzel iltifatlar alıyorum,yapmayın utandırmayın beni lütfen kızlar..:kedi:
burdayım cicim hızınıza yetişmeye çalışıyorum,reyyan huu temizlik bitti sızdın mı bacım:teselli:
Eşim pek çikolatalı pastalardan haz etmez.. Seninki daha hafif ferah belli ki..
umarım becerebilirim,seninki profesyonel duruyor.
bir de o ingiliz pastalarına meyveli sos yapsam olur mu..?
canım benim.inşallah bi gün buluşuruz çok isteerim burdaki dostlarımızla hep beraber konuşmayı.kader kısmet işte
herkes bi yerde malesef.her şehirden dost edindik şükür.diyorum şu işin bi orta yerini bulalım da hep bu sarissa bozuyo işi
taa amerikanyada ne işi varsa:umursamaz:
:roflol::roflol::roflol:simi geçen gece neden hatırlamıyorum sana bakmak için profiline girdim
o bed suratlı profil resmin böyle ağzını ayırarak bana bi çemkirdi az daha altıma.......akannehir
Sarissa nın kocası yüzünden ordalar onu ist getirmeliyiz..
ne iş yapıyor bilsem elim yetişir benim sempatiksalakcinni
luxxor hosgeldın
ıyım cnm sen ansıl oldun
nasıl gectı oruc bıse yemeden tutmussun
hosgeldınnnnkaydirigubbakcemile
sende hosgeldın cnm
oglunmu varsempatiksalakcinni
ole tabı kaydirigubbakcemile5
allah hayrlısını naısp etsın
neler yapıosun kac yasındaısn
hosgeldınnnnnnnolumunekankayizsmile
Ayy canım benim.. Oğluşun daha doğmadan kızlarla tanışsın kaynaşsın delikafadulden
hoşbuldukk, pirinçli pasta nasıl oluyor? fasülyeli pastayı duymuştum ama bunu ilk kez duyuyorum?bilmiyorumkismile
geçmişi okuyamadım gözüm korktu :)
slmmlar
evet guzel ablalari daha gobisim icindeopuyorumnanaktan
cok sabirsizlaniyorum ona kavusmak icin ama beklesin vaktinde gelsin :Saruboceq:
2 hafta once bir arkadasim 7 aylik dogum yapti bebegi makinaya bagli yasiyacakmis omru boyunca boyle olaylari gordukce duydukca cok korkuyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?