Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Hahaa canım benim..
Pastayı yaptığım gün uğramana gerek yok.. sen geleceğim de ben elimden gelen herşeyi yaparım kaydirigubbakcemile5

Ay ne güzel iltifatlar alıyorum,yapmayın utandırmayın beni lütfen kızlar..:kedi:

sağol canım benim beni değil gelecek tavsiyeleri takip et
sana koca bulucaz ya yıldönümü için lazım olar belkisempatiksalakcinni.ben de ayırdım gözlerimi :1shok:evet öneri bekliyorum

sırnaşık şeysırnaşık şeysız olduktan sonra sırtım yere gelmes

aa bakım hemencık

reyyanım hoşgeldin çek sandalyeyi önüne dik ayaklarını da yukarı
yeter be geçmişe bi baktım paso evi kazıyosun.yeter sildin alt komşun görünecekkaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey çok hoşsun leylekim allah iyiliğini versin,alt komşu olsa iyi,işyeri adamlar sabah bakacaklar ben orda oturuyorum aman,bu arada tam okuyamadım ama zor şeyler atlatmışsın,allah yardımcın olsun,allah her daim güzellikler ve hayırlı şeyler yaşatsın..

Hahaa canım benim..
Pastayı yaptığım gün uğramana gerek yok.. sen geleceğim de ben elimden gelen herşeyi yaparım kaydirigubbakcemile5

canım benim.inşallah bi gün buluşuruz çok isteerim burdaki dostlarımızla hep beraber konuşmayı.kader kısmet işte
herkes bi yerde malesef.her şehirden dost edindik şükür.diyorum şu işin bi orta yerini bulalım da hep bu sarissa bozuyo işi
taa amerikanyada ne işi varsa:umursamaz:

sağol canım benim oturabildin mi şükür

Ay ne güzel iltifatlar alıyorum,yapmayın utandırmayın beni lütfen kızlar..:kedi:

Birşeyi iyi yaptığın ortadaysa utanmayacaksın ablacım,desr veriyormuş gibi oldum affına sığınıyorum.
yoksa hafife alıyorlar..
güzel yapmışsın netten bile farkediliyor.. yoksa hepimiz pasta yapıyoruz pasta yapmaya ne var al pasta tabanı koy kremayı al sana pasta..!!!

Eşim pek çikolatalı pastalardan haz etmez.. Seninki daha hafif ferah belli ki..
umarım becerebilirim,seninki profesyonel duruyor.
bir de o ingiliz pastalarına meyveli sos yapsam olur mu..?

İnan ki yapılışı çok kolay derins,bir başına geç sen de göreceksin evvelAllah..kaydirigubbakcemile5
Hiç denemedim ama değişik bir lezzet olur,neden olmasın?..yerimseniben

Sarissa nın kocası yüzünden ordalar onu ist getirmeliyiz..
ne iş yapıyor bilsem elim yetişir benim sempatiksalakcinni

simi geçen gece neden hatırlamıyorum sana bakmak için profiline girdim
o bed suratlı profil resmin böyle ağzını ayırarak bana bi çemkirdi az daha altıma.......akannehir

Sarissa nın kocası yüzünden ordalar onu ist getirmeliyiz..
ne iş yapıyor bilsem elim yetişir benim sempatiksalakcinni

sen bi el at ona apla
türkiyedekiler kolaysempatiksalakcinni
bu arada sen nasıl oldun canım bugün daha iyisin inşallah
kendini yiyip bitirme konusunda ortak bi huyumuzu keşfettim bu aradakaydirigubbakcemile3

Ayy canım benim.. Oğluşun daha doğmadan kızlarla tanışsın kaynaşsın delikafadulden

evet guzel ablalari daha gobisim icindeopuyorumnanaktan
cok sabirsizlaniyorum ona kavusmak icin ama beklesin vaktinde gelsin :Saruboceq:
2 hafta once bir arkadasim 7 aylik dogum yapti bebegi makinaya bagli yasiyacakmis omru boyunca boyle olaylari gordukce duydukca cok korkuyorummafoldumben

önce hoşgeldin canım
aklına öyle şeylere getirme vcanım Allah haırlısını versin önce
eğer sık sık aklına getirirsen kasılmaların olur.bilinçaltı denen şey çok fena bişey ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…