kızlar tarifler kimin bilemedim ama ben de isterim tariiiiif,merak ettim yaa,fasülyeli,pirinçli falan,lütfen
herkese kapımız açık. ikinizde katılabilirsiniz tabi. doğuma pekbişey kalmamış. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini. kız mı, erkek mi?
:) düzeldim Allah'a bin şükür..
paniğimdir.. sorun varsa yokmuş gibi davranamıyorum.
heme ortlaığı kaldırıyorum ayağa :)
inşallah hayırlı vakitte gelir bebişimiz
kahvem pazartesiye kalınca söylemek zorunda kaldım
malum tekneyle geçiş için biraz erken çıkmak lazımmış
işten ona göre erken gelicek
ya neye güldüm kızlar aklıma geldi bak
şimdi rezervasyon yaptırıyorum işte çocuk başladı
erkeklerde şort parmak arası terlik yok bilmem ne işte kadınlarda aynı şekilde salaş ya da çarşaflı yüz görünmeyecek şekilde falan gelinmesi yasaktır diye saydı
ben bi durdum ,sonra bi sinirlededim iyi de yani hangi erkek oraya parmak arası telik şort gelir daha neler dedim
adam diyoki hanfendi prosedür gereği söylemek zorundayız kusura bakmayın dedi
ay dedim çocuk demiştir çattık :roflol:
okudum canım sağolasın. midenin düzelmesine sevindim. yinede orucunu tutmuşsun tebrik ederim seni Allah kabul etsin. kırmızılar gelmedi dimi hala? :ecrin_bebek:Simi hoşçakal afiyet olsun..
Kahveeeee hoşgeldin çınlatmıştım kulağını :) gelmene sevindim..
alıştım artık herkesin sohbeti ayrı,bir ses duymak istiyor insan..
garip bir bağ imiş :)
inşallah hayırlı vakitte gelir bebişimiz
kahvem pazartesiye kalınca söylemek zorunda kaldım
malum tekneyle geçiş için biraz erken çıkmak lazımmış
işten ona göre erken gelicek
ya neye güldüm kızlar aklıma geldi bak
şimdi rezervasyon yaptırıyorum işte çocuk başladı
erkeklerde şort parmak arası terlik yok bilmem ne işte kadınlarda aynı şekilde salaş ya da çarşaflı yüz görünmeyecek şekilde falan gelinmesi yasaktır diye saydı
ben bi durdum ,sonra bi sinirlededim iyi de yani hangi erkek oraya parmak arası telik şort gelir daha neler dedim
adam diyoki hanfendi prosedür gereği söylemek zorundayız kusura bakmayın dedi
ay dedim çocuk demiştir çattık :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeytemizliği bir bitirsen neler yapacaksın da kaydirigubbakcemile3
insallah canim cok tesekkur ederim guzel temennilerin icin nasipse oglumuz olacakmis insallah darisi basiniza diyeyim eger dusunuyorsanizopuyorumnanaktan
Canım..
Allah ne derse o oluyor sen anne olarak çok özenlisindir eminim.
Gerisi dua ve elbette tıbba güvenmek..
Kendini doldurma,sağlıklı düşün dua et herşey güzel olacak eminim.
inanılmaz mükemmeliyetçiyimdir düşün ki ekmek alırım o bile mükemmel olmalı.
eşim de korkuyor şimdi hamile kalsan bir de psikolojik destek alman lazım diye :)
sürekli paranoya hali ayy herşey çok çok çok ama çok iyi olsun takıntısı..
ama boş elimizde değil imiş o yüzden ferah tut içini..
oğlun rahat rahat takılıyordur orada keyfi yerindedir
okudum canım sağolasın. midenin düzelmesine sevindim. yinede orucunu tutmuşsun tebrik ederim seni Allah kabul etsin. kırmızılar gelmedi dimi hala? :ecrin_bebek:
dpğma büyüme istanbulluyum bi kere bile gidemedim oraya beee
biizm için de eğlenin, demekki nezih bi ortam ondan uyarmışlar.
çarşaf tuhafıma gitti ama orası ayrı.
Hahah :)
Ayy biz dalmayı düşünüyorduk o kadar para vericez denize giremicez mi falan deseydin keşke sırnaşık şey
kırmızılar yok bu gidişle yine test alıcam bu ayda stres başladı -tatlicadiarzu-
hee devlet dairesi ya suratını görmek zorunda.. ayy isteyen mini giysin isteyen çarşafla gelsin sana ne be kardeşim..
leylekimm sizin paralar pınar dilşekere gidicek biliyorsun değil mi..??
hamoğlu şirketler grbunun orası sahibi de yaşlı baya 70 galiba ama pınar dilşekerle nişanlı hihihihih sempatiksalakcinni
insallah ablasi gelisimini tamamlasin oyle gelsin benimde esim cok mukemmelliyetci benden daha fazla dikkat et ediyor bana yedigim ictigim yaptigim herseye karsi bir ozen gosteriyorki bazen hamileligim hic bitmesin istiyorumcok nazlandik gebelik sayesinde allah isteyen herkese versin insallah 4 yillik evliyim cocuk dusunmeye basladigimiz ay hamile kaldim allahim aratmadi insallah sag saglim tamamlariz bu maratonu
düşünüyoruz evet inşallah bizi fazla bekletmeden gelir. ilk çocuk mu?
anaaa pınara bak senkırmızılar yok bu gidişle yine test alıcam bu ayda stres başladı -tatlicadiarzu-
hee devlet dairesi ya suratını görmek zorunda.. ayy isteyen mini giysin isteyen çarşafla gelsin sana ne be kardeşim..
hamoğlu şirketler grbunun orası sahibi de yaşlı baya 70 galiba ama pınar dilşekerle nişanlı hihihihih sempatiksalakcinni
peki doğum kontrol hapı kullanmışmıydın hiç? kist için kullanıyorum bitmek üzere ama tırsıyorum yaa. 6 ay-1 sene korudu diyenler varinsallah ablasi gelisimini tamamlasin oyle gelsin benimde esim cok mukemmelliyetci benden daha fazla dikkat et ediyor bana yedigim ictigim yaptigim herseye karsi bir ozen gosteriyorki bazen hamileligim hic bitmesin istiyorumcok nazlandik gebelik sayesinde allah isteyen herkese versin insallah 4 yillik evliyim cocuk dusunmeye basladigimiz ay hamile kaldim allahim aratmadi insallah sag saglim tamamlariz bu maratonu
kırmızılar yok bu gidişle yine test alıcam bu ayda stres başladı -tatlicadiarzu-
ben forumda bi yöntem okumuştum. idrarını bi kaba alıyosun üzerine 1 tatlı kaşığı falan karbonat döküyosun, kabarırsa hamilesin demekmiş. evde karbonat varsa yapsana kız bi, yarını beklemeyelim sempatiksalakcinni
Aminnn tamamlarsınız Allah'ın izniyle ..
4 yıl beklediniz.. özel değilse neden beklediniz..?
yaşlarınız falan mı ufaktı..?
bizde mi beklesek hemen yapsak mı gelgitlerdeyim şu ara ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?