Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

herkese kapımız açık. ikinizde katılabilirsiniz tabi. doğuma pekbişey kalmamış. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini. kız mı, erkek mi?

insallah canim cok tesekkur ederim guzel temennilerin icin nasipse oglumuz olacakmis insallah darisi basiniza diyeyim eger dusunuyorsanizopuyorumnanaktan

Hahah :)
Ayy biz dalmayı düşünüyorduk o kadar para vericez denize giremicez mi falan deseydin keşke sırnaşık şey

Simi hoşçakal afiyet olsun..
Kahveeeee hoşgeldin çınlatmıştım kulağını :) gelmene sevindim..
alıştım artık herkesin sohbeti ayrı,bir ses duymak istiyor insan..
garip bir bağ imiş :)
okudum canım sağolasın. midenin düzelmesine sevindim. yinede orucunu tutmuşsun tebrik ederim seni Allah kabul etsin. kırmızılar gelmedi dimi hala? :ecrin_bebek:

dpğma büyüme istanbulluyum bi kere bile gidemedim oraya beee
biizm için de eğlenin, demekki nezih bi ortam ondan uyarmışlar.
çarşaf tuhafıma gitti ama orası ayrı.

insallah ablasi gelisimini tamamlasin oyle gelsin benimde esim cok mukemmelliyetci benden daha fazla dikkat et ediyor bana yedigim ictigim yaptigim herseye karsi bir ozen gosteriyorki bazen hamileligim hic bitmesin istiyorumcok nazlandik gebelik sayesinde allah isteyen herkese versin insallah 4 yillik evliyim cocuk dusunmeye basladigimiz ay hamile kaldim allahim aratmadi insallah sag saglim tamamlariz bu maratonu

kırmızılar yok bu gidişle yine test alıcam bu ayda stres başladı -tatlicadiarzu-

hee devlet dairesi ya suratını görmek zorunda.. ayy isteyen mini giysin isteyen çarşafla gelsin sana ne be kardeşim..
leylekimm sizin paralar pınar dilşekere gidicek biliyorsun değil mi..??
hamoğlu şirketler grbunun orası sahibi de yaşlı baya 70 galiba ama pınar dilşekerle nişanlı hihihihih sempatiksalakcinni

:1shok::1shok::1shok::1shok: hööö zönkkk:1shok:

Aminnn tamamlarsınız Allah'ın izniyle ..
4 yıl beklediniz.. özel değilse neden beklediniz..?
yaşlarınız falan mı ufaktı..?
bizde mi beklesek hemen yapsak mı gelgitlerdeyim şu ara ..

düşünüyoruz evet inşallah bizi fazla bekletmeden gelir. ilk çocuk mu?

insallah canim en yakin zamanda rabbim sanada gondersin melegini cok farkli bir duygu inanilmaz muhtesem bir bag olusumu anne bebek arasinda .her isteyen bayanin yasamasi gereken nadir tatlardan biri bu .
evet ilk bebegimiz olcak insallah.
ben bekarken cocuklara pek duskun bir insan degildim uzaktan aaa cici sirin vs..yapardim sonra evlendim ilk 2 yil cocuk fikri cok uzakti ne olduysa 3 yil cocuk istemeye basladim sanki hayatimda hersey tamamdi ama birseyler eksikti bebegime hamile kalinca puzzle tamamlandi eksik olan tek sey oymus rabbim isteyen herkese versin insallah

anaaa pınara bak sen

ah kahvem ben de çok yeri görmedim merak etme ama kız kulesi çok yakın zaten bize.
çarşaf olayına takılma sırf gıcıklığına çarşaf giyip gitmeyi bile düşünüyorum.kocama da bi cübbe tamamdır
herkesin inancı tercihi kendine.ayrıca menünün 70 liradan başladığı bi yere ben de salaktım sanki içerde giydiğim parmak arası terlikle gideyim
amaan garip toplumuz vesselam işte

peki doğum kontrol hapı kullanmışmıydın hiç? kist için kullanıyorum bitmek üzere ama tırsıyorum yaa. 6 ay-1 sene korudu diyenler var

70 yaşında nişanlı, iyiymiş :) pınarda kapağı atacak yeri bulmuş yani -tatlicadiarzu-

Aminnn tamamlarsınız Allah'ın izniyle ..
4 yıl beklediniz.. özel değilse neden beklediniz..?
yaşlarınız falan mı ufaktı..?
bizde mi beklesek hemen yapsak mı gelgitlerdeyim şu ara ..

canim ben simdi 26 yasindayim esimde 33 yasinda beklememizin aslinda ozel bir sebebi yoktu sadece kendimizi hazir hissetmiyorduk evliligimiz yerine otursun ayni evde birlikte nasil yasiyoruz uyumlumuyuz gezelim gorelim biraz hayatin tadini birlikte kesfedelim istedik sadece bundan oturu dusunmedik

miray ben o puzzele ın (yazamadım la)en güccük parçası var ya onu yirim
miray geçen lc wakikide bi hamile tişörtü vardı bayıldım
tam göbek hizasında fermuar var ve bi bebek kafası fırlamış muzur bişe
bebek firarda yazıyor çok şirindi ya
hamile kalasım geldi tekrar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…