Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

Pazartesi temizlik günüm..
6 aydır böyle yani haftasonu eşim biraz dağıtıyor o yüzden pazartesiyi seçiyorum.
Uyandığımdan beri temizlik yapıyorum.
Mutfağı temizlemeden yemeği de yapayım dedim..
Saat 5,5 olmuş şaka gibi..
Çok acıktım bugün niyeyse ve enteresan bir şekilde eşimi özledim.
Öyle simi 'nin ingiliz kekini de yapacaktım ama hindistan cevizim yokmuş yarın alıp yapacağım.
Sizden ne var ne yok..?

hosgeldınız kızlar zemuszemus

simi senin visnelı pastanı yapıcaktım vişnem yokmuş,cilek varmıs ..

bende tarıften cıkmayayım dıye yapmadım onun yerıne temızlık yaptım sempatiksalakcinni

kız Allah cezanı vermesinkaydirigubbakcemile3 çok alakası var ya temizlikle pastanın:roflol:

kız senin de hindistan cevizin yok diye mi temizlik yaptın yoksa sumak gibikaydirigubbakcemile3
simi senin pastanda malzeme eksik çıkarsa millet temizliğe başlıyo:roflol::roflol:
kolay gelsin derinsim
vallaha ben de bugün dışarı işlerini hallettim alışveriş falan
şimdi de akşam için hazırlanıcam accık:asigim:

bende hindistanceviside varrrr nerdee tarif nerdeeeesempatiksalakcinni

ben ne temizlik yaptım ne yemek.
bir uyandım saat 5 e geliyordu :1shok:
kemiklerim ağrımış uyumaktan o derece yani.
anammm nasıl okadar uyudun beee akannehir
ben 5 de yattım 12 de kalktımm sempatiksalakcinni

sağol teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan

Ooo bugün büyük gün :)
Git de bize de fikir olur yemekleri atmosferi beğenecek misin acaba..?

yok pazartesi benim resmi temizlik günüm hindistan cevizim olsada yapmak zorundaydım mafoldumben

erenköyde var mı canım tesettüre uygun mağazalar boshayallersmile

anadolau yakasında pendik bence en uygunu bu tarz kıyafetler arayanlara..

avrupa yakasının fatihi,anadolu yakasının pendiki

yazmalı erenköyde bi kaçtane mağaza var ama çok güzeller
bakın ümraniyeyi pes geçmeyin
her ne kadar tvlerde böyle kro bi yermiş gibi lanse edilse de tam tersine çok güzeldir vegelişmiştir aslında
inan eskiden kadıköyde giyerdim şimdi ümraniyeden.bütün ünlü markalar bütün güzel mağazalar var artık
ayakkabı çanta ne ararsan çok güzel
bi dönem tuzlada oturdum ben o ara da pendikten giyinoyodum evet pendik de güzeldir.ama ümraniyenin mağaza sayısı çok yazmalım

Ooo bugün büyük gün :)
Git de bize de fikir olur yemekleri atmosferi beğenecek misin acaba..?

yok pazartesi benim resmi temizlik günüm hindistan cevizim olsada yapmak zorundaydım mafoldumben

hee öyle oldu canım resmi gün bugün(bak gaza geldim pempe yazdım):asigim:

kız Allah cezanı vermesinkaydirigubbakcemile3 çok alakası var ya temizlikle pastanın:roflol:

hehe valla bosboş duracagına barı temızlık yap dedım kaydirigubbakcemile3

koca evdeyken yapılmıyor kı temızlık yolladım onu basladım camasırlar bıle bıttı ama belım agrıyor fena boshayallersmile

Teyzelerim,yengem hepsi örtülü ve gençler genç sayılırlar yani ümraniye'yi çok severler ne zaman arasam ümraniye de alışverişteler kaydirigubbakcemile3

Ben her ay gelirim karşıya leylek ataşehir de anne tarafı akrabalarım yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…