Canım bu si mi'nin başka tarifi..
ben bunun meyve soslusunu yapacağım.
vişneli pirinçli pastası değil yani
http://www.kadinlarkulubu.com/kekler-pastalar/304078-ingiliz-pastasi-ingiliz-keki-resimli.html
ayy oda ço kgüzelmiş buda çokk güzellll
bu hatunn çok hamaretlii ben anladımmm
peki hindizstancevizli dediğin hangisi
e yuh:1shok:
hiç kalkmasaydın geceye ne var şurda iki günü bağlar bi taşta iki iftar yapaydınsempatiksalakcinni
Amanın ..
Maşallah kaç saat uyudun kahvekolik..?
anammm nasıl okadar uyudun beee akannehir
ben 5 de yattım 12 de kalktımm sempatiksalakcinni
sağol teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan
aaa şaka gibii bak bende bir link verdim yaa bende bir benzerini yapacaktım bu akşammmmbu işte bebişim.. sosa bulayıp hindistan cevizine buluyorsun.
eşim çok seviyor hindistan cevizini opuyorumnanaktan
sabah 9 da falan uyudum, uyuyamadım bi türlü, dön dön. aklıma bişeyler takıldı yine..
ben hep böyle oluyorum malasef.
hee öyle oldu canım resmi gün bugün(bak gaza geldim pempe yazdım):asigim:
aa iftarı kız kulesinde yapacaksınız değil mi?
oğluşu kime bırakacaksın?
bu işte benim bugün yapacağımın aynısı..
yani si mi nin tarifinin ama ben meyveli sosla yapıcam yarın inşallah
sana bırakıcam:roflol::roflol:
abimlere bırakıcam olluşu
o gelmezmiş oraya
adı kız kulesiymiş o kızmıymış
anlatamadım bi türlü:roflol::roflol:
yazmalı erenköyde bi kaçtane mağaza var ama çok güzeller
bakın ümraniyeyi pes geçmeyin
her ne kadar tvlerde böyle kro bi yermiş gibi lanse edilse de tam tersine çok güzeldir vegelişmiştir aslında
inan eskiden kadıköyde giyerdim şimdi ümraniyeden.bütün ünlü markalar bütün güzel mağazalar var artık
ayakkabı çanta ne ararsan çok güzel
bi dönem tuzlada oturdum ben o ara da pendikten giyinoyodum evet pendik de güzeldir.ama ümraniyenin mağaza sayısı çok yazmalım
kızlar eşim geldi aniden
ben kaçtım
hepinizin gözlerinden öpyorumkaydirigubbakcemile3
cevaplara bakamadım gelince artık okurum
haydin gorüşürük
kahve bu gece burdasın bak
akşama kadar uyumuşun zatenaklinialirimsmile
herkeşleri bekliyorum
selam verim kaçanlar da dahilopuyorumnanaktan
kızlar eşim geldi aniden
ben kaçtım
hepinizin gözlerinden öpyorumkaydirigubbakcemile3
cevaplara bakamadım gelince artık okurum
haydin gorüşürük
kahve bu gece burdasın bak
akşama kadar uyumuşun zatenaklinialirimsmile
herkeşleri bekliyorum
selam verim kaçanlar da dahilopuyorumnanaktan
seve seve bakarım tabiki.sana bırakıcam:roflol::roflol:
abimlere bırakıcam olluşu
o gelmezmiş oraya
adı kız kulesiymiş o kızmıymış
anlatamadım bi türlü:roflol::roflol:
Selam canlar.
Ben günaydın diyiciyim müsadenizle. zemuszemus
Sumak harbiden temizlik çilekli pastaya iyi alternatif olmuş. Ha çilekli pasta ha temizlik ne fark eder ki afiyetle yersiniz artık. kaydirigubbakcemile3
Kahve o kadar saat nasıl uyudun kız. ohaoldumsmile Orucu yatağa tutturmuşsun resmen.
Derins aklinialirimsmile gündemi kaçırmamak için erken gelmişsin diyicem de bir sürü iş yapmışsın, kıyamam arkadaşıma yorulmuştur acıkmış da :teselli: Eskiden benim de temizlik günüm pazartesiydi. Şimdi hep evde olunca fark etmiyor.
Benim de bir sürü eksik malzemem var ama ben de temizlik isteği uyandırmadı nedense.
Leylekim büyük gün ha! Hayırlı işler aklinialirimsmile Aferin oğluna sizi başbaşa bırakmak için bahane uydurmuş sanırım. Gelince senin ifadeni alırım artık.
Hevinim mesajını aldım ve gecikmeli de olsa yanıtladım canım. Teşekkür ederim Akşam gel mutlaka.
Burcum bu saatlerde buralarda kimse olmuyor genellikle. Hamarat hatun bunlar pasta yapıyorlar, malzemeleri yoksa temizlik yapıyorlar. kaydirigubbakcemile3
Simi dün gece yoktun gözümden kaçmadı.Dimi yoktu diyebiliriz. Yalandan bir uğradı gitti.
Amann çok yavaş bilgisayar. Bir mesajı yazmam yarım saat sürdü alsanaalsanasmile Bugün uğramış olanlardan unuttuğum kimse yok inşallah. Varsa da affola.
Başıyazmalım seni de öpüyorum opuyorumnanaktan
Tamam Simiciğim bekliyoruz. Ya sadece takılıyorum, açıklama yapmak zorunda gibi hissetmeyin lütfen. Benim bu konuda tuzum kuru ya rahat rahat konuşuyorum işte. bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?