Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

e yuh:1shok:
hiç kalkmasaydın geceye ne var şurda iki günü bağlar bi taşta iki iftar yapaydınsempatiksalakcinni

Amanın ..
Maşallah kaç saat uyudun kahvekolik..?

anammm nasıl okadar uyudun beee akannehir
ben 5 de yattım 12 de kalktımm sempatiksalakcinni

sağol teşekkür ederim canımmm opuyorumnanaktan

sabah 9 da falan uyudum, uyuyamadım bi türlü, dön dön. aklıma bişeyler takıldı yine..
ben hep böyle oluyorum malasef.

bu işte bebişim.. sosa bulayıp hindistan cevizine buluyorsun.
eşim çok seviyor hindistan cevizini opuyorumnanaktan
aaa şaka gibii bak bende bir link verdim yaa bende bir benzerini yapacaktım bu akşammmm

sabah 9 da falan uyudum, uyuyamadım bi türlü, dön dön. aklıma bişeyler takıldı yine..
ben hep böyle oluyorum malasef.

heee geç uyudun ondannnn

kızlar eşim geldi aniden
ben kaçtım
hepinizin gözlerinden öpyorumkaydirigubbakcemile3
cevaplara bakamadım gelince artık okurum
haydin gorüşürük
kahve bu gece burdasın bak
akşama kadar uyumuşun zatenaklinialirimsmile
herkeşleri bekliyorum
selam verim kaçanlar da dahilopuyorumnanaktan

sana bırakıcam:roflol::roflol:
abimlere bırakıcam olluşu
o gelmezmiş oraya
adı kız kulesiymiş o kızmıymış
anlatamadım bi türlü:roflol::roflol:

Ayy süper oğlun da senin gibi ya..
iyi olmuş gelmemesi boşver başbaşa güzel bir gece geçirecksiniz inşallah..
afiyet olsun canım

evet canım doğrudur

ben yeni yeni alışıyorum anadolu yakasına bilmiyorumkismile

avrupalıyımda kökten :roflol:

hadi güle gülee iyi iftarlar canımmm opuyorumnanaktan

tamam canım burdayım inşallah. gerçi biz burda oluruz da kimbilir senin mesai kaçta biter aklinialirimsmileiyi eğlenceler canım.

sana bırakıcam:roflol::roflol:
abimlere bırakıcam olluşu
o gelmezmiş oraya
adı kız kulesiymiş o kızmıymış
anlatamadım bi türlü:roflol::roflol:
seve seve bakarım tabiki.
olluş annesine çekmiş bence. başbaşa olursunuz ormantik olur işte daha iyi kaydirigubbakcemile3

Selam canlar.
Ben günaydın diyiciyim müsadenizle. zemuszemus
Sumak harbiden temizlik çilekli pastaya iyi alternatif olmuş. Ha çilekli pasta ha temizlik ne fark eder ki afiyetle yersiniz artık. kaydirigubbakcemile3

Kahve o kadar saat nasıl uyudun kız. ohaoldumsmile Orucu yatağa tutturmuşsun resmen.

Derins aklinialirimsmile gündemi kaçırmamak için erken gelmişsin diyicem de bir sürü iş yapmışsın, kıyamam arkadaşıma yorulmuştur acıkmış da :teselli: Eskiden benim de temizlik günüm pazartesiydi. Şimdi hep evde olunca fark etmiyor.

Benim de bir sürü eksik malzemem var ama ben de temizlik isteği uyandırmadı nedense.

Leylekim büyük gün ha! Hayırlı işler aklinialirimsmile Aferin oğluna sizi başbaşa bırakmak için bahane uydurmuş sanırım. Gelince senin ifadeni alırım artık.

Hevinim mesajını aldım ve gecikmeli de olsa yanıtladım canım. Teşekkür ederim Akşam gel mutlaka.

Burcum bu saatlerde buralarda kimse olmuyor genellikle. Hamarat hatun bunlar pasta yapıyorlar, malzemeleri yoksa temizlik yapıyorlar. kaydirigubbakcemile3

Simi dün gece yoktun gözümden kaçmadı. Dimi yoktu diyebiliriz. Yalandan bir uğradı gitti.

Amann çok yavaş bilgisayar. Bir mesajı yazmam yarım saat sürdü alsanaalsanasmile Bugün uğramış olanlardan unuttuğum kimse yok inşallah. Varsa da affola.

Başıyazmalım seni de öpüyorum opuyorumnanaktan

Beni unutmadığın için teşekkürler sarissacığım..Evet iki gündür yoktum,misafirlerim vardı.Ancak kendime gelebildim.Bu gece de sahura misafirim var,yabancı değil ama yine de ikram olması adına daha bir özenesi geliyor insanın sofrasına..Yine de uğramaya çalışacağım elimden geldiğince yanınıza..Şimdiden hayırlı iftarlar hepinize..opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Tamam Simiciğim bekliyoruz. Ya sadece takılıyorum, açıklama yapmak zorunda gibi hissetmeyin lütfen. Benim bu konuda tuzum kuru ya rahat rahat konuşuyorum işte. bayanssulusmile

Tamam Simiciğim bekliyoruz. Ya sadece takılıyorum, açıklama yapmak zorunda gibi hissetmeyin lütfen. Benim bu konuda tuzum kuru ya rahat rahat konuşuyorum işte. bayanssulusmile

Memnun olduğum için açıklama yaptım.Önemsendiğim için önemsedim sarissacım..opuyorumnanaktan
Görüşürüz inşaallah..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…