Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

bebk mi dövmüş:1shok: hay Allahım nası nankörlük bu ufacık bir canı bulmak için kimi
uğraşır kimisi de böyle vicdansızlık yapar

Hay ağzın bal yesin,nihayet beni tanıyan biri çıktı,kimse beni ve hikayemi bilmiyo yakaydirigubbakcemile5

smeagol senin nikini ve avatarını gördüğümde hep filmi düşünüyom...kaç kez izledim hatırlamıyorum bile hiç sıkılmadan severek izlediğim nadir filmlerden

öle diyosan öledir bitanemmmmyerimseniben kaydirigubbakcemile3

bebk mi dövmüş:1shok: hay Allahım nası nankörlük bu ufacık bir canı bulmak için kimi
uğraşır kimisi de böyle vicdansızlık yapar

Vallahi billahi..

smeagol senin nikini ve avatarını gördüğümde hep filmi düşünüyom...kaç kez izledim hatırlamıyorum bile hiç sıkılmadan severek izlediğim nadir filmlerden

İkinci teşekkürüm senin için senin ağzın da reçel yesin kaydirigubbakcemile3

Ezbere bilirim kız ben onu
Kitabı okumadım ama filmi en sevdiğim ikinci filmdir.
Ne zaman fırsat olsa izlerim.
kaydirigubbakcemile5

yoq canım iyilik yasasın kötülük kaybolsun gitsinnnnsengözlerimebaksanab
:lepi:

Simi sen o konuya bir uğrayıp kadını korkutsaydın, bir daha yapamazdı öyle bir şey.kaydirigubbakcemile3

Valla gittim baktımaklinialirimsmile ama hiçbir şey anlamadım ilk mesajda gerisini de okumadım..kaydirigubbakcemile3

İlk mesajda yazmamış. Önce fırçaladı bizi işte ben hastayım da bilmeden mantıksız yorum yapmayın da alsanaalsanasmile sonra da siniirden çocuğu dövdüm şimdi yazmış. alsanaalsanasmile

neyse sekerlerr ben kacar eşim uyuyalım hade kalk diyo koca bebek hiç yalnız yatmıyo yaa hiç sormayın bende bunu sevmiyom ne var yani yat bikerede surda iki cift sohbet ettirmiyo agzı tadıyla size kolay gelsin yine gelirim sabah felan sevdim sisi kendinize çok ama çokkkk iii bakın olurm güzellerrrrrkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

bende memnun oldum tanıştığıma melike opuyorumnanaktan görüşürüz
iyi geceler.

İlk mesajda yazmamış. Önce fırçaladı bizi işte ben hastayım da bilmeden mantıksız yorum yapmayın da alsanaalsanasmile sonra da siniirden çocuğu dövdüm şimdi yazmış. alsanaalsanasmile

Şaşıyorum insanlara ya,pes..alsanaalsanasmile

Olsun ,hadi Allah rahatlık versin..

İyi geceler Melike, yine bekleriz.

Dün yetişemiyordum, bugün de hareket yok. ortayı tutturamadık. :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…