Kaç gösteriyorum kaydirigubbakcemile3
Topik açıldığından beri her gün birbirimize yaşımızı söylüyoruz.
Ben de hep 18 diyorum kaydirigubbakcemile3
Ufak at ta civcivler yesinkaydirigubbakcemile3
O yüzüğü eline alma demiştim sana Smegol ya da Gollum
Binlerce yıl yaşayacaksın işte kaydirigubbakcemile3
Hadi canım!..:1shok:klava:
Topik açıldığından beri her gün birbirimize yaşımızı söylüyoruz.
Ben de hep 18 diyorum kaydirigubbakcemile3
O yüzüğü eline alma demiştim sana Smegol ya da Gollum
Binlerce yıl yaşayacaksın işte kaydirigubbakcemile3
valla seni bu profil cok ilginçmiş canım degiştirsene yaaa korkuyom yahuuuu:jeyyar: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Hay ağzın bal yesin,nihayet beni tanıyan biri çıktı,kimse beni ve hikayemi bilmiyo yakaydirigubbakcemile5
Yaşasın kötülük :roflol:
bebk mi dövmüş:1shok: hay Allahım nası nankörlük bu ufacık bir canı bulmak için kimi
uğraşır kimisi de böyle vicdansızlık yapar
smeagol senin nikini ve avatarını gördüğümde hep filmi düşünüyom...kaç kez izledim hatırlamıyorum bile hiç sıkılmadan severek izlediğim nadir filmlerden
kaydirigubbakcemile5Ezbere bilirim kız ben onu
Kitabı okumadım ama filmi en sevdiğim ikinci filmdir.
Ne zaman fırsat olsa izlerim.
:lepi:yoq canım iyilik yasasın kötülük kaybolsun gitsinnnnsengözlerimebaksanab
Simi sen o konuya bir uğrayıp kadını korkutsaydın, bir daha yapamazdı öyle bir şey.kaydirigubbakcemile3
Valla gittim baktımaklinialirimsmile ama hiçbir şey anlamadım ilk mesajda gerisini de okumadım..kaydirigubbakcemile3
neyse sekerlerr ben kacar eşim uyuyalım hade kalk diyo koca bebek hiç yalnız yatmıyo yaa hiç sormayın bende bunu sevmiyom ne var yani yat bikerede surda iki cift sohbet ettirmiyo agzı tadıyla size kolay gelsin yine gelirim sabah felan sevdim sisi kendinize çok ama çokkkk iii bakın olurm güzellerrrrrkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İlk mesajda yazmamış. Önce fırçaladı bizi işte ben hastayım da bilmeden mantıksız yorum yapmayın da alsanaalsanasmile sonra da siniirden çocuğu dövdüm şimdi yazmış. alsanaalsanasmile
neyse sekerlerr ben kacar eşim uyuyalım hade kalk diyo koca bebek hiç yalnız yatmıyo yaa hiç sormayın bende bunu sevmiyom ne var yani yat bikerede surda iki cift sohbet ettirmiyo agzı tadıyla size kolay gelsin yine gelirim sabah felan sevdim sisi kendinize çok ama çokkkk iii bakın olurm güzellerrrrrkaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
İyi geceler Melike, yine bekleriz.
Dün yetişemiyordum, bugün de hareket yok. ortayı tutturamadık. :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?