Kızlar kekin görüntüsü çok havalı çok şeker oldu ama tadı ne bileyim öyle ahımm şahım bir şey değil yani... kek işte vee çok uğraştırıyor tek tek ıslatt hindistancevizlee. üstelik tam 2 paket hindistancevisi gitti. birde ıslanıyor mesela tabağın dibindekiler böyle kullanılmaz hale geliyor bir kısmı. dediğim gibi görüntü iyi ama bence uğraşmaya değmez nacizane fikrim
burdayımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafadulden
Kızlar kekin görüntüsü çok havalı çok şeker oldu ama tadı ne bileyim öyle ahımm şahım bir şey değil yani... kek işte vee çok uğraştırıyor tek tek ıslatt hindistancevizlee. üstelik tam 2 paket hindistancevisi gitti. birde ıslanıyor mesela tabağın dibindekiler böyle kullanılmaz hale geliyor bir kısmı. dediğim gibi görüntü iyi ama bence uğraşmaya değmez nacizane fikrim
sahura ne yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar,benim hiç bir fikrim yok da
hımmmKahvaltısositososito
hihihihhiikaydirigubbakcemile3hayırrrrr hepsi size feda olsunnnn bal olsun şeker olsunnn ŞenizAnladım ben kekine ortak olmayalım diye böyle söylüyorsun :jeyyar:
ama kuzucum ben yeşil kividekini yaptım seninkini değil. hoş benziyorlardı üç aşağı beş yukarıSanırım beğenmediğin kek benim tariini verdiğim kek..sırnaşık şey
olsun burcu tadı da güzeldir her kekin bence kek olsun da...:1rolleyes:
sahura ne yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar,benim hiç bir fikrim yok da
belki bikaçıncı baskı olacak ama nerdesin bacım sen,saat farkı nasıl?Makarna.
Ama önce iftarı halletmem gerekiyor.
Makarna.
aynen canım yaa bizede ağır geliyorr ondan hafif yiyoruzgene kaşarlı tost,kahvaltılık,çaymirmirmirmir napıyım hafifi oluyor ve susatmıyor...eşimde yemiyor
fazla bir şey zaten arada da yufkadan börek felan yapıyorum idare edip gidiyoz.
Makarna.
ama kuzucum ben yeşil kividekini yaptım seninkini değil. hoş benziyorlardı üç aşağı beş yukarı
sen ne düşünüyorsun olsada yesem denilecek bir tat mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?