Oovv..Hiç yokmu orda Türk işi fırın?bilmiyorumkismile
hayırdır canım yaahoşbulduk baktım yapacak bişi yok daldım kk ya dertleşecek biri varıdr diye
hhayırlı geceler bayanlarrr zemuszemus
Sus kız tombul kuş olursun.
Bunu sen çıkardın unutma kaydirigubbakcemile3
Bak ben hiçbir şey diyor muyum
Leylek gelmez bugün, romantik bir iftar yaptılar. Bizi ne yapsın :umursamaz:
Ama Kahve ve Derins'in durumu şüpheli tabii :roflol:
İyi ki yorum yapmadım yani :roflol:
:teselli:Fırın yok da Türk restoranları var.
Döner, kebap tarzı şeyler yiyebilirsin.
Ama ordakinin yerini tutmuyor tabii.
hoşbulduk baktım yapacak bişi yok daldım kk ya dertleşecek biri varıdr diye
Yok yok yanlış anlama sakın.olumunekankayizsmileSitem etmedim,hepimizin damak tadı farklı ve öyle olması da gayet doğal..Ben keki her türlü severim,ama olsa da yesem diyeceğim tek şey çikolatadır,başka hiçbirşey..kaydirigubbakcemile3
Dimi de gelmiş.
Ben Amerikadayım arkadaşlar.
Saat şu anda 17.20.
İftara da yaklaşık 2 buçuk saat var. zemuszemus
Evet canım aynen öyle vereliniortak
İftarda TRT deki sahur programını izliyoruz kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum CANIMHoş geldin Pijema.
hadi bakalım sana da iyi uykularbende gidip uzanayım bari birazcık tostlarıda hazırladım
hayır ya hayır inşaallah allah sevdiği kuluna dert verirmiş gerçi rabbbim her kulunu çok seviyoda ben biraz fazla alıngan ve ürkekim sanırsam her konuda
bu sıralar daha da alınganım ev iş aşk hayatı hepsi bi arada
hayırrr yanlış anladın beniii aslaa sitem oalrak almadım balısıı Şeniz
sacede objektif fikrini merak ettim hani bu tadı denemiş biri olarak.dğer kızlara sorsam bilemezler....
yahu biz burda akşamı yaşarken dünyanın bir başka ucunda akşam üstü olduğu fikri çokkk garippp kafamçokkarıştı
ayy şaka gibii akannehir
bende gidip uzanayım bari birazcık tostlarıda hazırladım
işimle ilgili sorunlarım var önceden çok acık bir bayandım sonra esetture girdim dogal olarak hoş karsılanmadı baskasının zoru ile bazı seyleri yapıorum zannetiler belkide hala öle sanıyorlar bunun getirdiği düşünceler doğrultusunda bana bakıs acıları değişti arada hoş olmayan tatsızlıklar yasandı iş arasam da bulamıyorum çok a basarılıyım işimde 4 senemi verdim ama artık her sabah midem yanıyor resmen uzursuzum işe giderken
aşk hayatı desen maddi imkansızlıklar erkk arkadasımın yakasını bırakmadı gerçi çok şükür uzun yol katettik basardık bazı seyleri ama onun hala birtakım ihtiyacları var borçları var evlenemioruz ailem de bunu bildiği için yanlıs anlıyorlar 1.5 yıl oldu hala birsey yok die
işimle ilgili sorunlarım var önceden çok acık bir bayandım sonra esetture girdim dogal olarak hoş karsılanmadı baskasının zoru ile bazı seyleri yapıorum zannetiler belkide hala öle sanıyorlar bunun getirdiği düşünceler doğrultusunda bana bakıs acıları değişti arada hoş olmayan tatsızlıklar yasandı iş arasam da bulamıyorum çok a basarılıyım işimde 4 senemi verdim ama artık her sabah midem yanıyor resmen uzursuzum işe giderken
aşk hayatı desen maddi imkansızlıklar erkk arkadasımın yakasını bırakmadı gerçi çok şükür uzun yol katettik basardık bazı seyleri ama onun hala birtakım ihtiyacları var borçları var evlenemioruz ailem de bunu bildiği için yanlıs anlıyorlar 1.5 yıl oldu hala birsey yok die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?