Uykusuz sahur gecesi sohbetleri(iftar zamanı da bekleriz:))

tombul kuş olduğum için ben rahatım oohh:smiley-cool:

siz kendinizi düşünün kaydirigubbakcemile2

hayırrr yanlış anladın beniii aslaa sitem oalrak almadım balısıı Şeniz
sacede objektif fikrini merak ettim hani bu tadı denemiş biri olarak.dğer kızlara sorsam bilemezler....
Dimi de gelmiş.
Ben Amerikadayım arkadaşlar.
Saat şu anda 17.20.
İftara da yaklaşık 2 buçuk saat var. zemuszemus

yahu biz burda akşamı yaşarken dünyanın bir başka ucunda akşam üstü olduğu fikri çokkk garippp kafamçokkarıştı
Evet canım aynen öyle vereliniortak
İftarda TRT deki sahur programını izliyoruz kaydirigubbakcemile3

ayy şaka gibii akannehir

hayır ya hayır inşaallah allah sevdiği kuluna dert verirmiş gerçi rabbbim her kulunu çok seviyoda ben biraz fazla alıngan ve ürkekim sanırsam her konuda

bu sıralar daha da alınganım ev iş aşk hayatı hepsi bi arada

Regl dönemin mi Ben de o dönemlerde alıngan oluyorum da

Allah büyük dert vermesin, hallolur hepsi.

Hep bildiğimiz ama yaşamayınca ya da yaşayan biriyle birebir tanık olmayınca insan düşünemiyor işte.

işimle ilgili sorunlarım var önceden çok acık bir bayandım sonra esetture girdim dogal olarak hoş karsılanmadı baskasının zoru ile bazı seyleri yapıorum zannetiler belkide hala öle sanıyorlar bunun getirdiği düşünceler doğrultusunda bana bakıs acıları değişti arada hoş olmayan tatsızlıklar yasandı iş arasam da bulamıyorum çok a basarılıyım işimde 4 senemi verdim ama artık her sabah midem yanıyor resmen uzursuzum işe giderken

aşk hayatı desen maddi imkansızlıklar erkk arkadasımın yakasını bırakmadı gerçi çok şükür uzun yol katettik basardık bazı seyleri ama onun hala birtakım ihtiyacları var borçları var evlenemioruz ailem de bunu bildiği için yanlıs anlıyorlar 1.5 yıl oldu hala birsey yok die

amin sarissa da keske regl dönemi olsa bnmki kuru gürültü birazda farkındayım ama boşa üzülüğümün yine de takıorum

bende gidip uzanayım bari birazcık tostlarıda hazırladım

Hadi iyi uykular

Allah çaresiz dert vermesin.sıkıntılar bizim için,kaldı ki senin niyetin belli,Allah yardım eder..olumunekankayizsmile

Hoş olmamış tabii, insanlar hemen kabullenemiyorlar böyle şeyleri.

Sevglilinke en azından nişan yapsanız.
En azından adı komuş olur.
Hem yuva kurana Allah yardım edermiş.

sunu sölüorumm sadece artık ben suanki halimden çok mutluyum eskiden bu kadr huzurlu değildim diorum laf anlatamıyorum Allah razı olsun smeagol sabır diliyorum rabbimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…